var mı artık evleneyim bari diyen aranızda 😄
Artık canıma tak etti diyen 👩❤️👨
Artık canıma tak etti diyen 👩❤️👨
Eğer ki günümüzün yeni nesil kızlarına bahsediyorsan o iş biraz işte Zor tabii herkes genelyorum kimseyi asla asla genellemeyim Ama bir çoğunluğu Maalesef artık gönül eğlendirmenin peşinde etrafına baktığın zaman sadece kızlar Degil Erkekler de az değil
aynen kanka sjkshsk
Sk bni
Cevap
3Cevap
Millet evleniyor niye çünkü o aradan çıksın çocuk olsun rahatlığa kavuşayım ben istemiyorum sosyal değilim bu aileyle zor
Hyr saol
Aile mi istemiyor evlenmeni?
Hayat sorunlu annem zaten hiç istemiyor abim evlensin istiyor
Anneler evlensin ister aslında:)
Annem istemiyor hiç istemedi
Pekala sen neden istemiyorsun?
Sosyal değilim güvenmiyorum
Güvenmenin sosyallikle ne alakası var. aşk evliliği yapan nice insan ayrılıyor birbirini iyi tanımadığı için. sen önce yavaş yavaş başla bu işlere. mesela profiline resmini koy. o yok bu yok hiçbir şey olmaz tabi
Olmasın ailevi sorunlar var baya sorun olur
O zaman bir şey diyemem ama 30 yaşında bir kadını merak etmedim de değil. Eminim özgüvensizliğinin sebebi yoktur
Ailevi sorunlar
Ne alaka
Nasip kısmet
Doğru
@bayrakmerve27
valla bana kalsa direk evlenirdim ama babam vermez beniiii ssjhsjsjs
Ben evlenmeyi isterdim ama malesef ki benim kaderimde hiç evlenebilmek yok
Nedenki?
@BirMevsimlikmis çünkü 22 yaşımdayım. Bu zamana kadar hiçbir erkek beni sevmedi hiç çıkma teklifi almadım bana karşı adım atan da olmadı. Ben hiçbir zaman sosyalleşen biri olmadım hep çok sakin hanım biriyim. Erkeklerin istediği gibi kibirli egolu süslü değilim. Bide çocukken kalp ameliyatları geçirdim dış görüntümde hiçbir problem yok ama vicudumda ameliyat izleri var yani bu yüzden kaderimde evlenebilmek yok😭
Tatlım emin ol erkekler kibirli egolu kadın istemezler. ayrıca bu işler kısmet işi sosyallikle alakası yok. ben görücü usulü evlendim ve çok mutluyum sosyallik bunun neresinde? ameliyat izlerini de kafana takma emin ol her insanın bir fiziksel eksiği vardır mankenlerin bile
@BirMevsimlikmis bana hep özgüvenli olursan sosyal olursan seni severler faaln diyorlar da o yüzden dedim. Ben özgüvenli falan değilim. Erkekler bilmiyorum yaa kibirli kızlarla sevgili oluyorlar ama evlenirken sakin hanım edepli bir kızı tercih ederler mi bilemiyorum
ot gibi yaşıyorum baksana bari evleneyim de sevdiğim adam yanımda olsun demiyo değilim şu sıralar söxmdlcnsf
pandemi bi bitsin bakarı. acelesi yok
daha bi 5 sene sonra benim ya
Zannetme ya kimse evlenmek istemiyorum
Daha çok var
Abimize talip var mı kızlar
İlginç bir soru olmuş 😂
1-2 yıl sonra olur
Ne evlenmesi yav🙄🙄
Bekarlık sultanlıkdır
Var gördüm 😂
Yok ben daha küçüğüm😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?