Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. bilmiyorum ama tayyip erdogani savunmasi bana sacma geldi cünkü tayyip erdogan onun karnini dogurmuyor onu cennete sokacak kisi de degil neyin kavgasi daha bu?
bu durumda kimse beni kimse yanlis anlamazsin ben tayyip erdogani kötülemem cünkü ben siyasi tutmam! siyasici de degilim hic bir parti de tutmam cünkü öyle seyler insanlari bir birine düsürdü icin. bir söz vardir siyasinin en yakin dostu seytandir cünkü seytan iki müslüman kardesini bir birine düsüren kisidir!
sikma canini zamanla düzelir eger düzelmese inan o zaman kendi kayip eder.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sen bu meselenin cevabını neden tartışmalarda değil kitaplarda aramıyorsun? Seviyorsun diye kendini değiştirebilecek misin?
16 Yorumla
Soran+1 yılhayır değiştiremem fakat bana bu soğukluğunu tavrını nasıl yenebilirim asıl sorum
- +1 yıl
İddiaların aslını araştır öğren birkaç yerden sağlam olarak. Önce bildiklerinin doğru olduğunu kendine kanıtla , ona da açarsa soruyu burada bunlar var diye gösterirsin anlatırsın , yok yine direnirse bilesin ki bazıları inandıkları yolda kulaklarını tıkayarak yürür ve herşey ( sen dahil ) o yolda çakıltaşı görülürsün.
Bu durumda , ya bilerek gideceksin ya da gitmeyeceksin , uzaktan seveceksin.
Soran+1 yılşöyle bişey yapalımmı dedim
yapalım dedi
bana neden bu partiyi desteklediğini vyani iyi yönleri varsa senin açından bunlar neler neden bu şekilde düşünüyoun anlat bana tarafsız bakıcam seni anlamaya çalışıcam dedim
uğraşamam dedi
kavga yok lütfen dedim
işim var dedi
seni kaybetmemek için bu şekilde düşünmeye çalışıcagımı söylüyorum fakat işim var diyosun yapma bunu dedim
kaybetmiyiceksin zaten dedi
bana buz gibi olucaksın ve aklına gelicek mantıklı tarafları bulmama yardım et ozaman düşüncelerim yanlışsa, ortak bir nokta vardır elbet dedim
kapatalım konuyu bitsin gitsin dedi
peki susuyorum dedim
tamam dedi
tamam dedim
daha başka ne yapabilirim ben :(- +1 yıl
Bu , klasik direnme modu , benim dediğim doğru olacak duruşu. Başka bir şey ; sen kendi bildiklerinin doğruluğunu tazele araştırarak ve beyninde hazır tut zira , bu konu yine açılacaktır.
Sen katılmayabilirsin , ancak bana göre asıl olan vatandır, nice sevgiler sevgililerin ışığı söndü bu uğurda. Vatan yoksa hiç bir şey yoktur.
Yine de seçim senin , benim cevabımdan etkilenme. Bu, benim düşüncem neticede...
Soran+1 yılHaklısınız çok teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 691 cevap paylaştı. Herkesin fikri bu konuda tartismaya giren zaten isin icinden cikamaz. O yuzden soyluceksin unutalim diye ikimizin fikri boyle saygi duymaliyiz diceksin
01 Yorumla
Soran+1 yılaynısını dedim ama uzak bana buz gibi :(
O adam icin 3 yilinizi cope atacaksa ne diyim... Zaten erdogani savunan biriyle olmaz bacim ayril eniyisi
65 Yorumla
Soran+1 yılayrılamam o olmaz ve oda bırakmaz zaten ama bana eskisi gibi olmaz diye düşünüyorum kahrettim evde kendimi
Soran+1 yılpeki deniyicem teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Siyasete girme... ve eğer tartışma çıkarsa daha dolu olmak için Atatürk'ü destekleyen değil karşı olanların yazılarını kitaplarını oku... kafanda bunları curutebiliyorsan tartışmaya gir yoksa girme. Yani Atatürk bir tabu ise senin için asla bu tür siyasi konulara girme
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılErdoğan'a olan nefretinizden akpli olan herkese saldırıyosunuz ağır konuşuyosunuz hep. Kendinizi akıllı, akpli olanı da salak görüyosunuz, düşman oluyosunuz. Ben eminim ki sırf siyasi düşünce farklı diye sert konuşan kalbini kıran sensin her chpli gibi. Baştakiler koltuk kavgası yapıyor Türkiye'yi düşündüklerinden değil, kavgasını da böyle vatandaş yapıyor nefret ediyor birbirlerinden. Herkesin düşüncesi kendine, ne karışıyonuz. Ne kadar söylesek boş, devam et. Sevgilin yetmez her ak partiye oy verenle kavga et, belki düşüncelerini değiştirirsin kavga ederek.
20 Yorumla
+1 yılHayatımda siyaset kadar boktan bişey görmedim. Yapmayın yaptırmayın efendim. Çok saçma bişey, tartışmaya bile gerek yok. bir ortamda siyasi bir sohbet geçsin ya ordan çeker giderim ya da susar oturur hiç bişey söylemem çünkü siyaset çok saçma bişey, çok gereksiz bişey.
22 Yorumla
Soran+1 yılolan oldu bana öneri verin bundan sonrası için
+1 yılBirisinin sevdiğine hakaret eder, saygısızlık yapar veya aşağılarsan o kişi onları kendine yapılmış gibi kötü hisseder. O yüzden sevmesen bile en azından sevdiğin kişinin hatrına hiç olmazsa saygı duy. En azından kötü söz söyleme. Sevgilin de senin yanında o kişinin adını senin yanındayken fazla anmasın. Bunları konuşup ortak bir karara bağlayın özür dileyin birbirinizden, çiçek olun, uslu olun. Tamam mı? :D:D:D
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam deniyicem
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence oturun ve bu siyasette ortak bir nokta bulun. Konuşmaya başlayın ve her tartışma başladığında ortalık sakinleşe kadar ara verin sen sinirlenince o seni alttan alsın o sinirlenince sen onu 2 niz aynı anda sinirlenirseniz mola.
213 Yorumla
Soran+1 yılona neden onu desteklediğini olumlu yönlerini dinliyimmi yani
Cevap sahibi+1 yılO senin Atatürk ü neden desteklediğini rte yi neden sevmediğini dinlesin sende onu dinle bu sayede birbirlerinizin fikrine saygı duymayî öğreneceksiniz ve birbirinize bağırarak değil konuşarak tartışmayı öğreneceksiniz
Soran+1 yılçok çok teşekkür ederim çok yardımcı oldu bu
Cevap sahibi+1 yılKonuşmaya başlamadan önce söyle sen sinirlendiğinde o seni alttan alsın o sinirlendiğinde sen onu baktınız ortam geriliyor mola verin ve şunu unutma zıt kutuplar birbirlerini çekerler
Soran+1 yılşöyle bişey yapalımmı dedim
yapalım dedi
bana neden bu partiyi desteklediğini vyani iyi yönleri varsa senin açından bunlar neler neden bu şekilde düşünüyoun anlat bana tarafsız bakıcam seni anlamaya çalışıcam dedim
uğraşamam dedi
kavga yok lütfen dedim
işim var dedi
seni kaybetmemek için bu şekilde düşünmeye çalışıcagımı söylüyorum fakat işim var diyosun yapma bunu dedim
kaybetmiyiceksin zaten dedi
bana buz gibi olucaksın ve aklına gelicek mantıklı tarafları bulmama yardım et ozaman düşüncelerim yanlışsa, ortak bir nokta vardır elbet dedim
kapatalım konuyu bitsin gitsin dedi
peki susuyorum dedim
tamam dedi
tamam dedim
daha başka ne yapabilirim ben :(
Cevap sahibi+1 yılBende Kemalist biriyim rte yi hiç sevmem ama ortada bir ilişki olduğu için onu dinlemeni tavsiye ettim onun neden konuşmak istemediğini anlayamıyorum
Soran+1 yılben gerçekten sevgimden dolayı tarafsız bakmaya hazırdım fakat böyle tepki verdi ne yapabilirim bu satten sonra akıl verin çok doğru düşünüyosunuz
Cevap sahibi+1 yılValla o zaman siyaset konuşmayacaksınız sevgilin den anladığım sen tarafsız bile düşünsen o seni dinlerken yorumlarına kapalı olacaktır. Bu ülkede zaten siyasetin geldiği seviye ortadadır ben normalde herseyi konuşarak çözülmesi tarafındayım ama sanırım sevgilinle konuşulmaz
Soran+1 yılbidaha denemeyi düşünmütorum fakat benden uzaklaşıcak bununda farkındayım kahrolucam her seferinde
oluruna bırakıyorum nasıl davranırsa o suğuklukta veya sıcaklıkta olucam?
Cevap sahibi+1 yılHemcinslerimi anlamış değilim neden sevdiklerini üzerler acaba :/ Sorunları konuşarak çözmek varken neden konuşmaktan kaçarlar
Soran+1 yılBen gerçekten alttan aldım başka yapabiliceğim varsa bişey söyleyin :(
Cevap sahibi+1 yılSadece sen alttan alıyorsan olmaz bu iş oda senin fikir ve görüşlerine saygı göstermek zorunda seni dinlemek anlamak zorunda
Soran+1 yılKonuyu kapattı ve konuşmak taraftarı değil çok canımı sıktı
+1 yılHayatının adamını ne tayyip nede atatürk getirebilir kanks. Bu konularda kızlara laf söylemem erkek olgunluk gösterip tartişma cikarmadan bitirmesi gerekir. hic birşey yasanmamis gibi devam et. sarıl ona hicbir erkek hayır diyemez ona..
25 Yorumla
Soran+1 yıltamam öyle yapıcam ama buz gibi şu an ne halt edicem ben ya
- +1 yıl
Azcık ağırdan sat kendini hemen ilk tartişmada özürler falan dileme.
Soran+1 yılben diledim ilk kavgamız bu oda sadece bende dedi uzun özrüme
- +1 yıl
Evet bencede agirdan sat kendini.
- +1 yıl
Abi klasik türk erkeği ne olacak..
Chp lileri anlamam chp ye oy verirken kemal kilicdarogluna verdiginz hic mi akliniza gelmez Ataturk topragin altindan mi yonetecek ulkeyi hala Ataturke oy veriyorum sananlar var
32 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın bu yüzden hiçbi partiyi bende desteklemiyorum
+1 yılbence siyasi görüşünü değişme ve değişmiceğini söyle. sen de onu o şekilde kabul et. AKPden nefret ediyorum ama sevdiğim akpli olsa kabul ederim sanırım.
10 Yorumla
+1 yılCanim bu siyasetle olan konusmayi unutmak istiyorum falan de.. birdaha da acmayin konuyu olsn btsin
Herkesin düşüncesi kendine de.. bunu anlaysla karsilar heralde saygi duyar umarm10 Yorumla
+1 yıldünya görüşünüz bu kadar farklı hatta nerede ise taban tabana zıt iken yani öyle gözüküyorken yürütmeniz zor bence
20 Yorumlasiyasete niye girersinki zaten. herkes kendi işini yapıcak bırak siyasetçiler yapsın siyaseti. sana para mı veriyolar yapınca? sadece eşinle dostunla aran açılır örnekte olduğu gibi...
01 Yorumla
Soran+1 yılolan oldu dedim zaten bana şimdi için öneri verin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYapcak bisey yok dusunceler ve secimler yüzünden saygısızlık abartılmışsa b. k olmuş o ilişki
26 Yorumla
Soranne yapabilirim bundan sonra
- +1 yıl
Bekle panpa Özür dilemesini bekle o soguk davranyosa sen 2 katı soğuk ol agirdan sat
Soran+1 yılkaybetmem dimi öyle yapınca :((
- +1 yıl
Oda seni kaybetmis olur. Ve beynini yobazlk kaplamş sevgilinin panpa
Soran+1 yılbiliyorum :( teşekkür ederim kardeşim
- +1 yıl
Bekle panpa bak yelken leri suya indirme
Sen bu kafayla hiç bir şey yapamazsın. Önce şşu kafanı bir düzelt kendine değer ver, kendinle barışık yaşa, Atatürk ile bu hırsızı bir tutan kafa ile birlikte olmakta ayrı bir hastalık zaten...
40 Yorumla
+1 yılAtatürkçü olmayan biriyle daha ne kadar devam edebilirsin ilerde kimbilir daha ne sorunlar cıkacak.
Atatürkçü olan birini bulursun daha bitmedik bitiremezlerde!!!36 Yorumla
Soran+1 yılAtatürkçülük ölmez bir kişi bile kalsa o bir kişi kalmasa bile ölmez
Ayrılmam söz konusu değil fakat nasıl muamele ederse oylr muamele edicem sanırım- +1 yıl
Yanlış yaparsın sorunlar büyür daha cok bu sekilde
Soran+1 yılNe yapmam gerek ayrılmam çok kötü yapar beni
- +1 yıl
Ayrılmazsan hayatın boyunca pişman olcaksın bu seni daha kötü yapmaz mı
Etrafta bir sürü atatürkçü erkek var ya onları tanı elbet unutturcak biri çıkar
Ben 4 yıllık sevgilimden nişanlımdan ayrıldım bana RTE savunduğu için
Soran+1 yılGerçekten mi
Nasıl oldu pat diye bitirdin mi- +1 yıl
Aynen
+1 yılaranizda sogukluk olursa eger gormezden ve bilmemezlikten gel. her zamankinden daha anlayisli ve guleryuzlu ol sevgiline karsi. neseli ol. boylece zaman icerisinde unutulur gider.
10 Yorumlaevet sana eskisi gibi yaklaşması imkansız. eyer kaybetmek istemiyorsan, bence en iyisi sen erdoğanı biraz daha iyi tanımaya çalış. :D
04 Yorumla
Soran+1 yıltanısam ne yazar gidipte onun yüzünden tayyibi destekleyemem
Soran+1 yılölsem o adamı desteklemem. onu dinlesem işe yararmı
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bence tam tersi... Hassas noktaları bilmesi lazım... Seni bütün düşüncenle kabul etmesi gerekir. Ben de Atatürkçü düşünceye sahibim, tayyibe sıkı sıkıya sarılmış bir sevgili düşünemem şahsen ben... :))
35 Yorumla
Soran+1 yıltayyibe sıkı sıkı sarılma değil sadece başa başka kim geçerse aynı kürdde aleviyemi teslim etseydik ülkeyi diyo
Soran+1 yılöyle bir insan ki akp li demezsin aydın dersin okadar güzel bir insan ama gel gelelim durum bu
Soran+1 yılsiyasi görüşüm yüzünden karşı bir görüşe sahip sevgilim var ve onu kaybetmek istemiyorum diye karaktersiz olmam bunu baştan bil saol fikrin içinde
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam ayrilirdim seninle ve emin ol cocuk öyle yapacak ve tek soru bu atatürk ne yaptı bu memlekete tamam savaşta kurtardı eyvallah ama lozanda kaybettirdi yalan yazan tarih utansın olkokul zihninden kurtulun ülkeye zarar veriyorsunuz
20 YorumlaAkpliyse adamdir ama ataturkude seveblr ayni anda o atatürke hakaret etmiyosa sende etme tayyibe
23 Yorumla
Soran+1 yılatatürkçü değil o akp li bide üstüne
Soran+1 yılkavgada ikimizde küçümsedik
Sevdiklerinizle siyaset yapmayın. Gerçek siyasetciler yoluna bakarken siz niye onlar için kalplerinizi kırıyosunuz.
14 Yorumla
Soranoldu bikere ve ben çok kötüyüm bana artık eskisi gibi yaklaşmiyicak
Soran+1 yıluzaklaşırsa ben alttan alıyımmı
Gizli Üye(30-35)+1 yılciddi bir ilişkiniz varsa evlenince nolucak? sürekli kavga ediceksiniz. inceldiği yerden kopsun bence
11 Yorumla
Soran+1 yılilişkimi siyaset yüzünden heba etmem bana bir yol lazım tansiyonu dengelemek için ve benden uzaklaşmaması için
+1 yılSiyasi görüş yüzünden kavga edilmemeli alttan al ve konu kapansın birdaha açılmamak üzere
03 Yorumla
Soran+1 yılzaten alttan aldım ama bundan sonrasında ne halt edicem
- +1 yıl
Ikimizinde kendi görüşü birbirimizi kırmasak gibi cümleler kurabilirsin
Soran+1 yılkurdum zaten ama şimdi uzaklaşmaması için ne yapabilirim
+1 yılAtatürk culugu çoktan öldürdüler zaten Recep Tayyip Erdoğan devam :)
02 Yorumla
Soranburada konu siyaset değil gerçekten fikriniz var mı ne yapmam gerek
- +1 yıl
Tamam işte güzelim Atatürkçülük öldü sevgilinden Özür dile olsun bitsin
Kafalarınızı kırmak lazım. Başka işiniz yok mu sizin
13 Yorumla
Soran+1 yılbenim tumblr hesabımda tayyiple olan bir paylaşımı gördü ordan başladı
- +1 yıl
Honored misin nesin, bir insanı tanımadan etmeden akpli diye cahil olarak nitelemek. eğitimli bir insanın yapacağı birşey değil. eğitimli insan ön yargılardan sıyrılmış olan insandır. tek doğru tek eğitimli sen olsaydın o zaman demokrasiye gerek kalmazdı koçum (: ayrıca savunduğun insanın sırf fes giyiyorlar diye için binlerce kişiyi idam sehpalarında sallandırdığınıda unutturmamak lazım
Boşver çok cahil bir insanı erkek arkadaş olarak seçmişsin.
13 Yorumla
Soran+1 yılgörüşü beni ilgilendirmez seviyorum
- +1 yıl
Kendi milletimi aşşağılamıyorum cahil olduklarını söylüyorum ki kanıtım üniversiteli gençleri neredeyse tamamı Akpye oy vermiyor biliyorlar okumuş insanlar çünkü. Ayrıca cahil olmak milletin özelliği demedim ki aşşağılayayım düşün biraz? hükümetin sorunu dedim, insanları din ile kandırıyorlar , din ile kandırılan biriside aptaldır , Atatürk işte bu yüzden eğitime önem verdi senin gibi cahilleri eğitmek için.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir ilişkide tarafların siyasi kafası uyuşmalı kesinlikle aynı görüşten olmayanların sevgili olmasına karşıyım ben
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeçen gün seçimde moralimi bozdu hatun. değişelim sevgilileri:)))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDirek ayrıl. Vatan hainleri ile çıkma!
40 Yorumla
+1 yılayrıl gitsin. god kafalı zihniyetten hayır gelmez.
10 YorumlaSiyasete girmek baştan hata geçmiş olsun
16 Yorumla
Soran+1 yılne olur şimdi
Soran+1 yılhayatta girmem ama ben kendimi tutamam böyle konularda haksızlığa gelemiyorum bidaha olmaz zaten yaptım bir hata sevdiğimle kavga ettim
Soran+1 yılbaşa kürtler alevilermi geçsin dedi o adamı tutuyo atatürk para çalmadımı diyo bende dellendim atatürkle bir tutunca o adamı
Aşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı. Bilinçaltını Zehirle.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
+1 yılBence ayril gitsin
03 Yorumla
Soran+1 yılolmaz aramızdaki çocuk oyuncağı değil
- +1 yıl
O zaman sende akp li ol
Soran+1 yılOlmam başka bir yol gerek
Gizli Üye(30-35)+1 yılhülooğğğğğ
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!