Sevgilimin yanında sarhoş olduğumdan kustum?

Maalesef dün rezalet şeyler yaşandı çok utanıyorum hala o yüzden birilerine sormak istedim.2 yıldır beraber olduğum sevgilimle viski içtik ama ben kafa yapsın diye çok hızlı içtim. Daha önce baya viski içtiğim olmuştu ama hep yavaş içiyodum normalde. Dün de o yüzden baya çarptı. Ama içerken hiç midem bulanmadı sonradan kötü oldum. Sevgilimle bi şeyler yaşarken tam bi kusmam geldi tuvalete koşup kustum hemen ve bu 3-4 kere falan oldu. Ama kötü olan kısım şöyle başlıyo. En son giderken birden ağzımı kapattığımı hatırlıyorum ve o sırada yatağa da kusmuşum öyle dedi. Sonra kendime geleyim diye bana duş aldırdı bi ara. Sonra kahve yaptı ama ben önümü bile göremediğim için ayağa kalkarken onu da devirdim. Sonraa dün bi şeye canım sıkkındı kafam da güzel olunca baya ağlamaya başladım falan. Bide gecenin 1.30da yürüyerek beni oturduğum siteye götürdü falan. Hem o benle güzel güzel buluşmayı düşünüyoken kusmam iğrenç hem de onu bu kadar uğraştırdım falan düzelmem için her şeyi yaptı diye düşünüyorum. Sizce benden çok mu iğrenmiştir ya off. Şimdi insanlık hali kusabilirsin ne var diyeceksiniz ama bilmiyorum sarhoştum çok saçma salak hareketler yaptım bi şeyleri falan da devirdim ya ondan soruyorum :(
Sevgilimin yanında sarhoş olduğumdan kustum?