Maalesef dün rezalet şeyler yaşandı çok utanıyorum hala o yüzden birilerine sormak istedim.2 yıldır beraber olduğum sevgilimle viski içtik ama ben kafa yapsın diye çok hızlı içtim. Daha önce baya viski içtiğim olmuştu ama hep yavaş içiyodum normalde. Dün de o yüzden baya çarptı. Ama içerken hiç midem bulanmadı sonradan kötü oldum. Sevgilimle bi şeyler yaşarken tam bi kusmam geldi tuvalete koşup kustum hemen ve bu 3-4 kere falan oldu. Ama kötü olan kısım şöyle başlıyo. En son giderken birden ağzımı kapattığımı hatırlıyorum ve o sırada yatağa da kusmuşum öyle dedi. Sonra kendime geleyim diye bana duş aldırdı bi ara. Sonra kahve yaptı ama ben önümü bile göremediğim için ayağa kalkarken onu da devirdim. Sonraa dün bi şeye canım sıkkındı kafam da güzel olunca baya ağlamaya başladım falan. Bide gecenin 1.30da yürüyerek beni oturduğum siteye götürdü falan. Hem o benle güzel güzel buluşmayı düşünüyoken kusmam iğrenç hem de onu bu kadar uğraştırdım falan düzelmem için her şeyi yaptı diye düşünüyorum. Sizce benden çok mu iğrenmiştir ya off. Şimdi insanlık hali kusabilirsin ne var diyeceksiniz ama bilmiyorum sarhoştum çok saçma salak hareketler yaptım bi şeyleri falan da devirdim ya ondan soruyorum :(
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Biraz iğrenmiş olabilir sorun etmez merak etme erkekler sizin gibi değiliz herşeyden çabuk soğumuyoruz
harbi mi 🥲
ben ondan böyle bi şeyde soğumam ama çok sevmediğim biri olsa soğurdum:(
Sorunda burda sizin beyniniz ihanet ile dolu
ne alaka dayııı aşık olmadığım biri olsa niye iğrenmiyim
haydaa memet ayip oluyo memet..
Dayı ne ya
@birkedimyok sen kimsin bacı
bende kusmuştum hemde otobüste inan seven insan iğrenmez o gün o kadar korkmuştuki benim için kusmuklu kusmuklu sevip öpmeye çalıştı bende utanmamıştım açıkcası insanlık hali yani olabilir
Çocuk seni becerme hayali kuruyordur en çok ona sinirlenmiştir bence 😂
Alkol icmeknin nesi guzel ki zaten
ulen ramazana saygınız olsun iyice dinden çıkmışsınız sözde avrupa lılar sizi onlarda böyle bir adet olsa hayatta içmezlerdi saygıları oldu
ne alaka ya belki müslüman değiliz bilip bilmeden konuşma
kendine acı mk yobazı
yoo yobaz değilimki aksine modern biriyim aammkk da modern diye dine de saygı duyuyorum sizi varoşlar sizi avrupa da oruç olsa inanın hayatta içki bi almazlar adamlar dinlerine o kadar bağlılar siz anca sıçmalarına özenin ezikler :D acıdım cidden size acınacak durumdasınız :D
Ahaha bende 😂
İçmicektin işte öyle
tamam da olan oldu napim sen böyle diyince zamanı geriye mi alcam
Yapıcak bişey yok bidaha bu kadar içme
ben soğurdum :D
İğrenmez üzülme
soru nerde
he 12. cümledeymiş :D iğrenmemiş