Sevdiğim kız beni sevmiyor ama her mesaj attığımda düzgün cevap veriyor ve benimle samimi konuşuyor ama sevmiyor?

Sevdiğim kız geçen eylülde 3 senelik ilişkisini bitirdi aralıkta açıldım şubatta konuşmaya başladık ama konuşmaya başlamadan önce bana "deneyelim olursak olalım ben bir anda birini sevemem" dedi. kabul ettim konuşmaya başladık ama sadece akşamları, gündüz saatlerinde ben mesaide olduğum için bana cevap vermiyor nedenini sorduğum zaman kopukluk oluyor muhabbet devam etmiyor diyordu. Mesela öğlen 13.00 da arkadaşları ile buluşuyor bana eve gelince yazıyor ve sürekli konuşurken yanlış anlıyorduk birbirimizi. Ve bir defa yalanını yakalım ve konuşmayı bitirdim. Yalanıda Bigün saçlarını kestirdi. Bende merak ettim saçlarını bana bir görüntülü konuşma ss i attı kimle konuşuyordun dediğimde samimi olduğum bir erkek arkadaşım dedi ama aslında annesi ile konuşuyormuş. Şimdi beni linclemeyin kıskandırmak için yapmıştır diyeceksiniz ama bundan önceki sevdiğim kız benimle sevgili iken en yakın arkadaşımlada çıkıyordu. Bu yüzden karşı güven problemlerimi aşmaya çalışıyordum. Aslında birbirimizin yaralarını sarıyorduk ki olmadı kendimi yara bandı gibi hissediyordum bu yüzden bitirdim ve hicbir şekilde bana mesaj atıp devam ettirmeye çalışmadı ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Bu arada farklı şehirlerde yaşıyoruz ben astsubayım o sivil üniversitede okuyor ama ben seviyorum ne yapmam gerek bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Çok seviyorum ama gururum yüzünden üstüne düşemiyorum ısrar etmek falan bana göre değil biraz odunum falan Ama güzel seviyorum.
Sevdiğim kız beni sevmiyor ama her mesaj attığımda düzgün cevap veriyor ve benimle samimi konuşuyor ama sevmiyor?