Bu konuda yardım aldığım olmuştu. Sevgilim beni çok ama çok seviyordu ben de onu. Her şey güzel giderken küçücük kavga oldu. Bana beyinsiz falan soyledi baya kızmıştı. Ben de soyledim ki sensin falan karsilik veriyordum. Kavga etdik etdik. Sonra bana asagilik kızsın dedi alçak kızsın. Bu yazdığını gördüm dondum kaldım. Düşünüyordum ne yazayım diye, gördüm ki kıldığın namaz kafana degsin (yani kötü bir söz söyledi namazima) Bunu görünce ben nasıl ellerim ayaklarim titredi bir kıza böyle söz söylemek. İnanın kendimi zorla tutacaktım ama bu söze yemin ediyorum dayanamadım kendimden çıktım ve ona sen erkek olsaydin kıza böyle söz söylemezdin dedim. Terbiye görmemişsin sen dedim. Her şey dedim tabi. O da bana verdi karsilik beni aşağıladı. Kavgani siz düşünün yani. En sonda kavga bitdi. Ben kendimde degilim tabi yazdım ki buna adam gibi ayrılalıö boyle olmaz travmali gibi. Bu bana yazdi ki sen benim aklimda her zaman terbiyesiz seviyesiz bir kiz olarak kalicaksin ve her yerden engelledi. Sizden rica ediyorum bana yardım edin, ne yapmam lazim ben gercekten travma almış gibiyim. Fazlasiyla kötüyüm. Geçmeyecek gibi. Ben aşk acısı çektim, geçmeyecek gibi gelmişti geçti. Ama o benim her şeyimdi ya cok seviyordu her şeyden çok. Ne hayaller vardı. Yemin ediyorum normal ayrılsak cok sevinirim. Böyle igrenc sekilde bana agir geliyor yardım edin. Kendimi atasim falan geliyor cekemiyorum igrenc sekilde boyle ayrilik olur mu. keske normal yrilik acisi cekseydim bunu diliyorum resmen
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Başka birini sevmem imkansız diye bir şey yokemin olabilirsin
tamamda yazdigimi lutfen okurmusunuz. travma gibi. kendini hakli saniyor
Sansın nolucak ki ayrılmışsınız
ya biz Nisan yapacaktik aioesi beni cok seviyordu biz cok iyiydik ilk defa sildi beni her yerden. sizden cok isterim ki kendinizi benim yerime koyun utfen cok zor nasil travma degil. kaldiramiyorum. bide ona soyledigim agir laflar icin pismanim evet ilk o yoledi sabredemedim ekekligine laf etdim
Anlıyorum senş ama bu kadar dert etmen yanlış önce kafanı tamamen düzeltmen lazjm yoksa bu şekilde üzülürüsn hrp
yorumunuz icin tesekkurler
İmkansız diye birşey yoktur. İmkansıZın içinde bile imkan var. Asla asla deme 😂🍀😁
tamamda yazdigimi okurmusunuz gecmeyecek gibi. gecsede yara kalicak
Tramva yaratacak iz kalacak hiçbirşey yok seviyesizce tartışan adamdan bir bok olmaz güzelim iyi olmuş görmüş olmuşsun terbiyesiz saygısıymış.
ya biz Nisan yapacaktik aioesi beni cok seviyordu biz cok iyiydik ilk defa sildi beni her yerden. sizden cok isterim ki kendinizi benim yerime koyun utfen cok zor nasil travma degil. kaldiramiyorum. bide ona soyledigim agir laflar icin pismanim evet ilk o yoledi sabredemedim ekekligine laf etdim
Birkere saygı yitirilmiş olmaz bence olsa bile hep ezik olmak zorunda kalırsın. Bence sakince bekle zaten seviyorsa gelir. Kendini küçük düşürecek hallere girmemelisin.
ya zaten barismam ama o beni sevse de gururundan ve erkekligine soz soyledim icin yazmaz ne yapacagim
O belli olmaz relax ol senin olan sana gelir ne kadar oldu bu olaya
5 gun once. beni asla silmez engellemezdi. bir story atmis insanlari vaktinde silmekle ilgili. yani asla gelmez kafasina koymus beni silmeyi igreniyor. en kotusu ben haksiz ciktim ve erkekligine laf etdim diye asla.
Ak şimdi erkekliğinin de kızım adam olsa saygılı olurdu ne gözünde büyütüyorsun malı stoeysine hiçbirşeyiyle ilgilenme haber gidip gelmesin sen beni dinle
ya yuzum asla gulemez benim ya. iyi ayrilsaydik bari. yemin ediyorum cok kotuyum bitti ama benim aklim hep onda kalicak kimseyi sevemem baglananmam
anlıyorum durumunu gerçekten birinden ayrılmak insanı duygusal boşlukta hisetiriyo ama bide iyi yanından bak gerçek yüzünü gördün :)
tesekkur ederim yorumunuz icin. ama yemin ediyorum acim ayrilik acisi degil ben ayrilik acisi cekmisligim var biliyorum onu ama bu oye degil. keske normal ayrilsaydik diyorum dilegime bakarmisiniz
gerçekten üzmüş seni :( aynı soruyu 10dan fazla kez sormusun unutmaya çaliş zor biliyorum ama malesef başka yolu yok