Baska birini sevmem imkansiz yardim edin?

Bu konuda yardım aldığım olmuştu. Sevgilim beni çok ama çok seviyordu ben de onu. Her şey güzel giderken küçücük kavga oldu. Bana beyinsiz falan soyledi baya kızmıştı. Ben de soyledim ki sensin falan karsilik veriyordum. Kavga etdik etdik. Sonra bana asagilik kızsın dedi alçak kızsın. Bu yazdığını gördüm dondum kaldım. Düşünüyordum ne yazayım diye, gördüm ki kıldığın namaz kafana degsin (yani kötü bir söz söyledi namazima) Bunu görünce ben nasıl ellerim ayaklarim titredi bir kıza böyle söz söylemek. İnanın kendimi zorla tutacaktım ama bu söze yemin ediyorum dayanamadım kendimden çıktım ve ona sen erkek olsaydin kıza böyle söz söylemezdin dedim. Terbiye görmemişsin sen dedim. Her şey dedim tabi. O da bana verdi karsilik beni aşağıladı. Kavgani siz düşünün yani. En sonda kavga bitdi. Ben kendimde degilim tabi yazdım ki buna adam gibi ayrılalıö boyle olmaz travmali gibi. Bu bana yazdi ki sen benim aklimda her zaman terbiyesiz seviyesiz bir kiz olarak kalicaksin ve her yerden engelledi. Sizden rica ediyorum bana yardım edin, ne yapmam lazim ben gercekten travma almış gibiyim. Fazlasiyla kötüyüm. Geçmeyecek gibi. Ben aşk acısı çektim, geçmeyecek gibi gelmişti geçti. Ama o benim her şeyimdi ya cok seviyordu her şeyden çok. Ne hayaller vardı. Yemin ediyorum normal ayrılsak cok sevinirim. Böyle igrenc sekilde bana agir geliyor yardım edin. Kendimi atasim falan geliyor cekemiyorum igrenc sekilde boyle ayrilik olur mu. keske normal yrilik acisi cekseydim bunu diliyorum resmen
Baska birini sevmem imkansiz yardim edin?