Buluştuktan sonra konuşmayı kestik acaba beni mi beğenmedi?

Arkadaşlar ben sürekli arkadaşımın evine giderim bizim evden 3-4 sokak aşağıda. Arkadaşımın apartmanında oturan bir çocuk var. Bende bu çocukla karşılaşırdım sürekli yüz yüze. Ben ondan hoşlanmaya başlamıştım. İnstagramda da ekliyiz birbirimizde. Ulan dedim ilk adımı ben atayım bakalım ne yapacak. Ben bunun fotosuna beğeni yaptım aradan 30 dk sonra falan bu da benim fotoları fulledi sonra cesaret buldu mesaj attı konuştuk baya. Sonra buluşmak istedi ve ertesi gün sahilde buluştuk. Tüm konuları instadan bitirmiştik yüz yüze geldiğimizde biraz konu bulmakta zorlandık açıkçası. Bununla buluşana kadar gayet neşeliydi instagramdan. Yanına gittiğimde falan biraz durgundu. Yani instagramdaki gibi değildi. 3 saat boyunca bununla takıldık. Açıkçası yüz yüze buluştuğumuzda fark ettim ki onun düşünceleriyle benim düşüncem hiç aynı değildi. Mesela bunun arkadaş çevresi çok , arkadaşlarına her boku anlatır benimle konuştuğunu bile söylemiş gezmeyi çok sever kısıtlanmayı hiç sevmez ama bende tam tersi. Bir de anlamadığım instagramdan sanki sevgili olacakmışız gibi konuşuyordu ama buluştuğumuzda muhabbet ederken "evlenmiceksen ciddi ilişki boş abi " gibisinden laflar söyledi. Bir de 5 senelik bir ilişkisi olmuş ben onda çok yıprandım insanlarda güven sorunum var vs falan dedi. O zaman bana neden instagramda konuşurken "kıskanç biri misin? benim 2-3 tane kız kardeşim gibi gördüğüm birileri var söyliyim onları kıskanmazsın " falan dedi ki? Neyse Sonra evlerimize döndügümüzde birbirimize hiç yazmadık ne o bana ne ben ona. Böyle olunca bende engel attım ona. Sizce neden yazmadı? Şimdi dış görünüşümü sevmedi desem zaten görmüştü apartmanın orda. Sebebi ne olabilir?
Buluştuktan sonra konuşmayı kestik acaba beni mi beğenmedi?