Hoşlandığın kişiyse yol vermek komik değil mi :) onun senden hoşlanmadığı açık ki geç yazıyor. Konuşmayı sonlandırmak daha doğru bir kelime olmalıydı. Hoşlandığım kişi geç cevap veriyorsa beklerim bu tekrarlanıyorsa demek ki hisler karşılıklı değil diye düşünüp konuşmayı sonlandırırım.
Hoşlandığım kişi benim mesajlarıma kısa cevap veriyor ise o anda konuşmak istemediğinin sinyalini vermiş olur. Bu sadece bir kereye mahsus yapılan bir şey ise sineye çekerim çünkü her gün aynı ruh haline sahip olmuyoruz, o anda canı sıkkın olabilir. Her yapılan eylemin altında bir sebep ve sonuç yatar. Hemen her şeyi olumsuza yormamak gerekiyor. Ama diyelim ki sadece bir kereliğine yapılan bir şey değil ise her zaman devamlı olarak kısa cevaplar veriyorsa ilişki kopmuştur. Onun benden hoşlanmadığını belirtmiş olur. Bende tabi ki doğal olarak daha da o kişiye yazmam, muhatap dahi bile olmam.
yol veririm benim sevgimi hak etmiyor demekki geçiştirilecek biri değilim istiyorsa adam gibi yazar önem verir istemiyorsa yazmaz arada kalmak kadar sinir bozucu bir durum yok.
Soğuyorum ben öyle kişilerden, hoşlanmam da kalmaz eğer bu huyuna devam ederse, benim zaten istediğim profil belli, benden sonra erkek tanımayacak, başka erkeklerle konuşmayacak, geniş ve aşırı özgür ruhlu, dik kafalı olmayacak birini istiyorum, gerektiğinde benim sözüme de aldırış etmeyecekse o kişiden bana hayır gelmez.
Sebebi zamanının olmaması olsa ben şahsen Bir insanın hiç zamanının olmamasına inanmıyorum. İnsanın iki eli kanda da olsa konuşmak istediği ve ilgilisini çeken bi insan yazdığında cevap verir. Belkide telefon elinde seni bıktırmak için umursamadığını belli etmek için böyle yapıyor. Ben olsam ilk mesajı atmayıp geri çekilirdim gerek yok böyle insanların egolarını tatmin etmeye
Olabilir yoğun bir gün içerisindedir mesajımı okuyup çıkması bile o yoğunluğunda değer göstergesi olarak bile görebilirim. Düzenli olarak haftalarca böyle bir durum söz konusuysa iletişimi aynı ölçütte geri tutarım zaten o zaman zarfındada bende soğuduğum için ufak bir gerginlikte ilişkiyi kopartırım benim için dönüşü olamaz👒
Genelde geç yazana (hoşanabilirim, hoşlanmayabilirim) tercih sunarım. Neyle uğraşıyorsan ya bitir ve bitirdikten sonra yaz ya da bırak bana odaklan. Ya o ya o. Tercih ilki olursa bende odağı başka tarafa (iş, hobi ya da muhabbet) çeviririm. Rolleri takas etmiş oluruz.
Nadiren olsa sorun olmaz benim için fakat genel durum böyleyse aksi düşüncelere girerim ve konuşmayı sonlandırırım, hisler karşılıklı olsaydı konuşmak istediği için bir şekilde hayatından vakit ayırırdı diye düşünüyorum, ayıramıyorsa kendi bilir.🤷♀️
Yaşantım gereği çok fazla mesajlaşamıyorum arkadaşlarım ile olan konuşmalarım da bile önemli bir konu ise beni ararlar öyle bakarım aksi halde çok nadir bakarım fakat bir konu konuşuluyorsa bir kaç saat mesajlaşa bilirim. bu yüzden hoşlandığım birinin bana geç ya da tek tük cevap vermesi şahsen pek Umurumda olmaz.
Bekle dedi gitti ben beklemedim o da gelmedi, ölüm gibi bişey oldu ama kimse ölmedi :d yok ya geç cevap verince falan fazla uzatmadım konuştuğumuz şeyi sonra da zaten hesabını kapattı gitti. Bazı kişilere cidden ulaşmak çok zor.
Bana tek tük cevap vericek öylemi kabul edilemez bişey bu aynen şöyle derim eğer işin varsa sonra konuşuruz he yoksa adam akıllı cevap verirsen sevinirim tek tük yazınca anlayamıyorum 😊
Kem küm etme Esra! Tek Tük gütme Koyunları Melda! Tüp Türk alacak param yok Yelda! Düt Düt! Arabam nasıl Begüm! Be gül allah aşkına Dümbük! Gırnatayı çal kurtlarımızı dökelim Güdük!
Bir süre daha aynı şekilde devam ederim sonra yazmam.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben ayıp olmasın diye insanlar hemen cevap veriyorum bana geç yazan herhangi birine çok sinir oluyorum çünkü Bilinçli olarak yapıldığı çok belli oluyor
Merhaba, Meşgul olabilir o nedenle bu detaylara takılmam. Hoşlanıyorsam zaten direk söylerim. Belirsizlik sevmiyorum. Fakat devamlılık esassa değeri düşer.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
böyle bir ihtimal olamaz çünkü eğer oda benden hoşlanıyorsa mesaj atarim o zaman oda bana mesaj atar sevsem bile karşı taraf beni sevmiyorsa mesaj atmam
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben genelde biraz beklerim baktim cok geç cevap vermeye devam ediyor. Tüm mesajları silerim sonra o kişiyi takipten çikarim. Kafaya takmayi sevmiyorum.
sürekli bunu yaşıyorum karşımdaki insan 2 dk lık konuşmayı yarım saat yapıcaksa bende tek tük yapar daha çok uzatırım yaa aslında çok sinir oluyorum ne gereği varki
Ben kimseden hoslanman im ama bir arkadaşim vardı ismi elifti bi çocukla konuşuyordu geç cevap verdiğinde söyle diyordu niye bukadar geç baskalariylami konuşuyor falan saçma bence.
Giderek soğurdum çünkü hassas noktam geç yazılması , ben geç yazmam çünkü karşıdaki kişiye değer veririm ama eğer karşıdaki geç yazacak kadar beni değersizleştiriyorsa , haydi güle güle
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Rahatsız olduğunu dile getiririm devam ederse giderim