Nasıl tutulur? Ulan hiç tanımadığım biri gelse elimi tutsa kız eli tuttum dicem ama o bile olmuyor ya.
Tutamazsın
Tutarsın dert etme
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bunlar o kadar büyük şeyler değil ya. siz nasıl erkeklersiniz ben anlamıyorum. Birlikte olduğun kıza güven vereceksin, sevgi vereceksin, anlayış göstereceksin. Geri kalan herşey kendiliğinden olacak zaten. Herşey fiziki olaya dönmüş harbiden ya. siteye 10 yıl sonra tekrardan girdim gençler insani ilişkilerde resmen vasat yani.
Zor dayı zor
acele etmeyeceksin kardeşlik. her şeyin bir sırası var.
Dayi 24 oldum dayi.
24 ne ki ya :)) daha erken. sen etrafına bakıp geç kaldığını sanıyorsun. rahat ol. zamanı gelince iyi biri çıkacak karşına. sen de onu çok seveceksin o da seni çok sevecek. kadınlara karşı daima nazik olmalısın. işin olayı nazik olmak, güven vermek. daha gençsin.
Umarım dayı ya. Nazikim ben zaten ama kadınlar kaba bence
kaba olan kimseye kalbine girmesine müsade etme. sana acı da verse hiç olmasın. emin ol o şekilde kafan çok daha rahat olacak. sana değer verenin peşinden koş. sürekli sen arkasından koşturuyorsan bil ki o iş olmaz. seni hiç olmadık bir zamanda bırakır. ardına da bakmaz. değecek olana ver sevgini. kötü ahlak sahibi kızlarla beraber olmaktansa hiç olmasın daha iyi.
Haklısın dayı hayırlısı ama sizin zaman geçti artık değer veren kız kalmadı yerualde
var kardeşlik var ama az kaldı tabi. hepsi zengin adamlarla beraber olup paraya konacağını hayal ediyor. kimsenin sıfırdan bir şeyleri inşa etmeyi götü yemiyor. halbuki bir aşkı güçlendiren şey, yaşanan zorlukları beraber yenmekten geçiyor ama herkes hazır istiyor dediğin gibi. Ama sen ümidini kaybetme. Ümidini kaybetmiş insanın bir ölüden farkı yoktur bu dünyada. Olacağı zaman olacak. için rahat olsun.
bu kadar sap sap boş yapmayın da tek fark biz dölleyici onlar doğurucu başka bir fark yok o da insan erkek arkadaşınla ne kadar rahatsan aynı rahatlıkta ol emin ol sandığın kadar heyecanlanacak bir şey yok.
Cevap
3Cevap
Bende 32 yaşındayım bu yaşıma kadar hiçbir kızla el ele tutuşmadım hiç sevgilim olmadı
bi çocuğun bebeğin elini hiç tuttun mu
O kız sayılmaz. Ama onu da tutmadim yani dhdhdys
işte onun gibi tutuyorsun anneninkini de mi tutmadınn hsndkjwnds
Annem küçükken öldü reis vallaha tutmadım sanırım 😂 ama kastım annem ya da çocuklsr değildi ya
:( Allah rahmet eylesin özür dilerim. hani demişsin ya nasıl tutulur
ondan öyle açıkladım
özür dilerim
Yok sorun değil, özür dilemebe gerek yok. Ben daha 3 yaşındaydım onu hiç hatırlamıyorum bile. Hayırlısı belki tutarız bir gün 😂
aşık olduğun kişinin elini tutman ve anneni düşünmen dileğiyle <3
Bende hiç tutmadım hiçte tutamayacam
:( :( nasıl kiyiyorlar bize asosyal Necmi :(
Asosyal olduğum için sevmiyorlar beni
Üzülme asosyal Necmi bende öyleyim Necmi
Asosyal dostum 31 e devam mı?
Aynen ömür boyu devam
Kardeşim biz napcaz kardeşim bir şöyle Allah aşkına böyle hayat mı olur kardeşim
Napacaz ömür boyu sap bize sevmek sevilmek yasak
Kardeşim sevmek beden yasak olsun , ben seviyorum mesela acı çekiyorum hep iste, ama bari sevmekten mahrum olmayak
Necmim benim takma pek , kadınlar iyi kalpli değil öyle olsaydı yalnız olmazdik hak etmiyorlar bizi Necmi
Karşılıksız sevsek daha kötü
Onlarda haklılılar iç güdüleri gereği korunmak istiyorlar domine edilmek istiyorlar sert birini istiyorlar bizdede yok o aradıkları
Lan bende tutmadim
Hic knk valla
Tutarsın bi gun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?