Sarisin yesil gozlu uzun boylu vicdanli guzeller guzeli yani eşim 😊👍 rabbim herkesi iyi insanlar ile karsilastirsin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
1-55 1-65 boylarında masum yüzlü beyaz tenli kahverengi saçları olan giyimine dikkat eden Merhametli duygusal minnoş birşey istiyorum varsa eğer böyle biri sevebilirim mesafe önemli değil
😂😂 Dostum dünyadaki bütün çirkinler (çirkin olduğunu düşünen insnalar) evlenmeseydi ilk çağda genetik olarak çirkin erkek özelliği azalırdı 😂(HERKESİN ALICISI VAR KEDİNİ ÜZME ÇİRKİN DEĞİLİN EMİNİM)
Ben 20-2 yaşındayım 2 sene önce hiç sevgilim olmadı ama daha sonra sosyal medyadan biri ile tanıştım konuştum konuşmadan etkilendi ve onun ile 1 yıllık bir ilişkim oldu ( devami 2 gün önce ailesi kızı evlendircem dedi) herneyse o kızla sevgili olduğumda başka kızlar ile arkadşa ta oldum onlarda bana sevgili olmak istediğini falan söyledi önemli olan tip falan değil pısırıklık değil bende çok yakışıklı biri değilim, çevrende hiç kız yok bence veya Google play da bazı oyunlar var oradan normal kız arkadşa edin eğer hoşlanırsan o kıza açıl böyle daha kolay ilk kez ben öğle yaptım işe yaradı sosyal den tanış istersen senin için daha iyi olur
Ve sevgili yapma bence ben artık o işi bırakacağım her kızla sevgili olduğunda ve terk edildiğinde içinde bir acı kalıyor ve seni üzüyor pişmanım senin gibi olmak istiyorum
Hiçbir erkek veya kadın evde kalmaz Bi şekilde bulacaksın ( he eğer çok seçici biriysen evde kalırsın) 😂😂 merak etme birini bulursun 😉 sadece insanlar ile konuş içten konuş buradan bile kız tavladım ben
Böyle daha iyi kızların daha çok hoşuna gidiyor ilk olmak ve ilişki hakkında az bilgin olması daha iyi çünkü kazıların hoşuna gidiyor kömik geliyor gülüyorlar sevgili olursun emin ol
Hoca tebeşirle tahtaya kocaman bir (1) rakamı yazıyor. ‘Bakın’ diyor. ‘Bu, kişiliktir. Hayatta sahip olabileceğiniz en değerli şey...’ Sonra (1)’in yanına bir (0) koyuyor: ‘Bu, başarıdır. Başarılı bir kişilik (1)’i (10) yapar’. Bir (0) daha... ‘Bu, tecrübedir. (10) iken (100) olursunuz’. Sıfırlar böyle uzayıp gidiyor: Yetenek... Disiplin... Sevgi... Eklenen her yeni (0)’ın kişiliği 10 kat zenginleştirdiğini anlatıyor hoca... Sonra eline silgiyi alıp en baştaki (1)’i siliyor. Geriye bir sürü sıfır kalıyor. Ve hoca yorumu patlatıyor: ‘Kişiliğiniz yoksa öbürleri hiçtir’.”
Ben pısırık iyi bir görünüşün yok çok aşırı utangaç biriyim Yolda raba bana yol verse yok beyefendi ilk siz geçin derim Hoca derse konu anlatır utangaçlıktan cevpa vermem kekelrim
Dostum kızların hepsi öğle değil İnstagramdna fazla sevgili yazışmaları okumuşsun tamamo tür kızlarda var ama düzgün kızlarda var sadece bekle veya kız arkadaş çevreni genişler kendini gizemli yap
Tamam git bir alım satım oyunu indir bende ilk öğle başladım pımd diye bir oyun var alım satım yapıyorsun oradaki kızlar ile konuştum yabancı kızlar daha iyi ve kalp kırmıyorlar ve geneli güzel kız sadece iltifat et yabancı kızlar iltifat eden erkek bulunca hoşlarına gidiyor 1 ay vakit geçir hoşuna giderse sevgili olmak istediğini söyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sarisin yesil gozlu uzun boylu vicdanli guzeller guzeli yani eşim 😊👍 rabbim herkesi iyi insanlar ile karsilastirsin
1-55 1-65 boylarında
masum yüzlü
beyaz tenli
kahverengi saçları olan
giyimine dikkat eden
Merhametli
duygusal
minnoş birşey istiyorum varsa eğer böyle biri sevebilirim mesafe önemli değil
Güvenilir yalan söylemeyen sevgili saygılı bide sakallı 😂🙈
Benim asla sevgilim olmaz çünkü ben asosyal mal tipsizim
😂😂 Dostum dünyadaki bütün çirkinler (çirkin olduğunu düşünen insnalar) evlenmeseydi ilk çağda genetik olarak çirkin erkek özelliği azalırdı 😂(HERKESİN ALICISI VAR KEDİNİ ÜZME ÇİRKİN DEĞİLİN EMİNİM)
@Nemix hadi onu geç asosyalim malım pısırıgım ezigim
Dostum ben senden 700 kat pısırık ve asosyalim corana başladığından beri 4 kere dışarı çıktım
Mallık konusunda kedinin elinde
@Nemix sevgilin var mı peki
Ben 20-2 yaşındayım 2 sene önce hiç sevgilim olmadı ama daha sonra sosyal medyadan biri ile tanıştım konuştum konuşmadan etkilendi ve onun ile 1 yıllık bir ilişkim oldu ( devami 2 gün önce ailesi kızı evlendircem dedi) herneyse o kızla sevgili olduğumda başka kızlar ile arkadşa ta oldum onlarda bana sevgili olmak istediğini falan söyledi önemli olan tip falan değil pısırıklık değil bende çok yakışıklı biri değilim, çevrende hiç kız yok bence veya Google play da bazı oyunlar var oradan normal kız arkadşa edin eğer hoşlanırsan o kıza açıl böyle daha kolay ilk kez ben öğle yaptım işe yaradı sosyal den tanış istersen senin için daha iyi olur
Ve sevgili yapma bence ben artık o işi bırakacağım her kızla sevgili olduğunda ve terk edildiğinde içinde bir acı kalıyor ve seni üzüyor pişmanım senin gibi olmak istiyorum
@Nemix ben bir kızla hiç konuşamıyorum bile benim gibi olmak isteme bence hiç
Aynı yaştayız
Merak etme şu an saçmalıyorsun geşecekte farkedeceksin
Gelecekte**
Hiçbir erkek veya kadın evde kalmaz Bi şekilde bulacaksın ( he eğer çok seçici biriysen evde kalırsın) 😂😂 merak etme birini bulursun 😉 sadece insanlar ile konuş içten konuş buradan bile kız tavladım ben
@Nemix benim sevgilim olsa bile ilişkiyi yürütemem kızlarla arkadaş olmakta istemiyorum olacaksa sevgili olsun oda olmaz
@Nemix ben kalırım valla hiç konuşamıyorum kızlarla zaten konuşabilsen bu hesabı açmazdım
Böyle daha iyi kızların daha çok hoşuna gidiyor ilk olmak ve ilişki hakkında az bilgin olması daha iyi çünkü kazıların hoşuna gidiyor kömik geliyor gülüyorlar sevgili olursun emin ol
@Nemix kızlar tecrübe istiyor hep deneyimli bad boylarin peşindeler benim gibileri hesaba bile almazlar
😂😂 Bad boy peşindeki kızların peşinden koşma uslu kızlar bul
Hoca tebeşirle tahtaya kocaman bir (1) rakamı yazıyor.
‘Bakın’ diyor. ‘Bu, kişiliktir. Hayatta sahip olabileceğiniz en değerli şey...’
Sonra (1)’in yanına bir (0) koyuyor:
‘Bu, başarıdır. Başarılı bir kişilik (1)’i (10) yapar’.
Bir (0) daha...
‘Bu, tecrübedir. (10) iken (100) olursunuz’. Sıfırlar böyle uzayıp gidiyor:
Yetenek... Disiplin... Sevgi...
Eklenen her yeni (0)’ın kişiliği 10 kat zenginleştirdiğini anlatıyor hoca... Sonra eline silgiyi alıp en baştaki (1)’i siliyor. Geriye bir sürü sıfır kalıyor. Ve hoca yorumu patlatıyor:
‘Kişiliğiniz yoksa öbürleri hiçtir’.”
@Nemix uslularda onları sever kızlarin içgüdüsü böyle çünkü onlardan çekim alır bizleri kız arkadaşlarıyla aynı görürler
Ben pısırık iyi bir görünüşün yok çok aşırı utangaç biriyim
Yolda raba bana yol verse yok beyefendi ilk siz geçin derim
Hoca derse konu anlatır utangaçlıktan cevpa vermem kekelrim
@Nemix bende öyleyim bizim gibileri sevmez aşık olmaz kızlar anca kullanır aldatırlar
Dostum kızların hepsi öğle değil İnstagramdna fazla sevgili yazışmaları okumuşsun tamamo tür kızlarda var ama düzgün kızlarda var sadece bekle veya kız arkadaş çevreni genişler kendini gizemli yap
@Nemix kız arkadaş çevresi yapabilecek biri olsam zaten bu hesap hiç acılmamiş olurdu
Tamam git bir alım satım oyunu indir bende ilk öğle başladım pımd diye bir oyun var alım satım yapıyorsun oradaki kızlar ile konuştum yabancı kızlar daha iyi ve kalp kırmıyorlar ve geneli güzel kız sadece iltifat et yabancı kızlar iltifat eden erkek bulunca hoşlarına gidiyor 1 ay vakit geçir hoşuna giderse sevgili olmak istediğini söyle
Ben İngilizce bilmiyordum Google çeviri ile konuştum pımd den 4 tane sevgilim oldu hepside çok iyi ve çok güzeldi biri mankendi çok güzeldi
@Nemix bilgisayar yokki evde ayrıca üşenirim a... q
Pımd Google play dan indir konuş
@Nemix iyide ben osmaniye gibi biryerde yaşıyorum hadi birini buldum diyelim yüzyüze buluşamayız kim gelir osmaniye gibi yere
İşi yokuşa sürme uzak mesafe bul ben o kızı 2 ay sonra görmeye gidecektim o kız izmirde bende Ankara otobüse binip gidecem
@Nemix neyse boşver bu konuyu ben ömür boyu sap kalırım eğer beni bir kızsın sevsin benle olmak istesin tandoğan meydanına çıkacam eşşek gibi anıracam
İnsan olsun güzel ahlakı olsun
(BENİ SEVSİN) 😥😥😥😥😥😥💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔
Hola,
Kriterim yok sevince kriter kalmıyor.
Kendini bilsin yeter
Ooo. Derin konu :)