evet qlcmqlcmwl var öyleleri örnek erkek kankam var kanka bise atmjs bakimi dedi durumuna bak dedim yok simdi önemsiyorum hala flan sanir dedi tikini kapadi bakti geri açtı
Her kızı bizimle tanıştırma diyorlar hahsjsjs ama rahatlar artık diye düşünüyorum bende detaylı bilmiyorum. Bence ciddi olmayanı tanıştırmayacaksın💆🏻♀️🤷♀️🤷♀️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Her şeyde bir kusur bir neden arama , canı öyle istemiş ve yapmış. Adı üstünde eski.. yani eskimiş..
Yani de saçma geldi. Kişilere açtıktı profili 5 yıldır. Silip herkese açtı
Telefonunu değiştirmiş olabilir , Buda bir ihtimal..!
Yes değiştirmişş fotoğraftan gördüm😂 teşekkür ederim kankaa
Pek mutlu oldun.;) rica ederim..
Yo olmadım😒😂😂
bi alakasi yoktur numaranin durmasinj istememiş olabilir
Ama profilinde herkese açık yaptı. Neden siliyor
5 yıl boyunca kişilere açıktı sadece
yani dengesiz insanlar numarani sildini anlamasin diye olabilir belki konustu biri flan vardır
Anladım teşekkür ederim☺️
önemli değil🥺
Bu arada yeni telefon almış fotosundan gördüm. Acaba bu yüzden mi herkese açık yapmış? Rehberi silinmiş olabilir mii
aaa evet yeni wp actinda herkese acik kaliyor
belkide silmemistir eminmisin
Durum attım görmedi🤷♀️ mavi tiki kapatmaz o
mavi tiki kapatip durumuna bakip geri açmıştır bence öyle cok karşılaştım
Ay erkekler yapar mı bunu acep😅
evet qlcmqlcmwl var öyleleri örnek erkek kankam var kanka bise atmjs bakimi dedi durumuna bak dedim yok simdi önemsiyorum hala flan sanir dedi tikini kapadi bakti geri açtı
Ohaa 😂😂😂 şaşırdım
Sen gel bak die
Ajajslslaş aynen
Atıl kollarına ve deki geldim işte dostum yüzün gülsün be
Hahahahahah yok ölsem yapmam
Yürü ordan be yanıyorum onun için diyemiyor da
Yanıyoruuuum ama gururum aşkımdan büyük sşşsşsşsşs
Ve manita yapmış kendisi yazmam yanipğğ
Gurur karın doyurmaz müdür aşkına dön jsjsj
Zaten gururumdan mahvettim çocuk bana aylarca ulaşmaya çalıştı ortak arkadaşalra vs sordu. Ben umursamaz davrandım. Manita yaptı ahahahh
Kaldın sap gibi ha oh canıma değsin
Lslsksjsjajaj sorun yok aşkta karın doyurmuyor
Yürü len doyurur kendini kandırma
Ahahsjskwk inan bana ailesi istemediği için pekte doyurmaz her gün bi olay hep bi nefret bakışlar
Vay ailesi seni tanıyormuydu ki
Yess maalesef
Vayy bizde öyle bir şey buralarda bırak kızı tanıtmayı sevgilim olduğunu bile gizliyordum coğrafya kaderdir aga
Daha iyi kank ya bizim burda da her sevgilisini ailesiyle tanıştıranlar. Göz boyama🥸🥸🥸
Aileler nasıl karşılıyor bu durumu peki knk
Her kızı bizimle tanıştırma diyorlar hahsjsjs ama rahatlar artık diye düşünüyorum bende detaylı bilmiyorum. Bence ciddi olmayanı tanıştırmayacaksın💆🏻♀️🤷♀️🤷♀️
Dur sana istek attm kanka konuşuruz
Okey dostum