Güncellemeler
+1 yıl
Ben kıza söyledim ayıp olan ssleri bile attim bana onun için o.. dedi simdi kizi ikna etmek icin numarasini bile değiştirdi bana ses kaydi atti kiz kendi wpsinden onun sesinden onu seviyorum seni sevmiyorum diye buna ne diyorsunuz peki?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
izin vermediği için dokunmaya kıyamamak ne ya lksjdklsd
Ben kıza söyledim ayıp olan ssleri bile attim bana onun için o.. dedi simdi kizi ikna etmek icin numarasini bile değiştirdi bana ses kaydi atti kiz kendi wpsinden onun sesinden onu seviyorum seni sevmiyorum diye buna ne diyorsunuz peki?
kurtulmuşsun işte ne güzel git düzgün birilerini bul
Kizada dedim kendiside duydu herşeyi bana sen affedersin dedi kendi afetti zoruma gidiyor kac aylik kiz icin bana yaptığı yalvardi bana yalan soyledim de diye yalan soyledim dedim pesimi birakmiyordu yoksa.
İzin vermediği için. O kızı kullanamayınca seni kullanmış işte
Ben kiza dedim diye bana o dedi ve şimdi o kiz için numarasini degistirdi pesinde kosuyor sevmese bunu yaparmi😓
Güvenmiycen işte safsın işte
😓
Üzülme ya seni terkeden seni kaybetmistir hiç birsey senden değerli değil yoluna devam et
Yapmistir seni keklemis
Kullanmak istiyor.
Sen olmazsan diğer kız olur. Diğer kız olmazsa sen. Arkadaş yedekçi.
Ha bunlari o kizi cok sevdiğinden yapmiyor yani
Hayır tabiki de.
Hala o kizlaevlilik düşünüyor kiz tekme koyd geri geldide
Yüzsüz işte
Bilmiyorum o kizi sevmese bunlari yaparmiydi ben yalancı konuma düştüm halbuki hakliyken kizin inanmasida tuhaf kendi kulağıyla duydu
O ayrı bir salak. Boş ver ya ben sana inanıyorum. Takma kafana rahat ol.
Kullaniyor seni ahmak
Bence diyger kızı seviyor seninle takılmalık
izin vermediği için
Boynuzlar yakışmış kanki
Kanka seni s*klemiyo
Guncellemeyi okudun demi
Evet ve üzgünüm seni gram sevmiyo o kızı daha çok seviyo
Beni sevmediğini zaten biliyordum ki
Eee neyin pesindesin