Sevgilim beni mi pazarlamaya çalışıyor?

Beni sürekli abileriyle tanıştırıyor ve abileri de sürekli bana yavsama pesinde. Bunu kendi de biliyor ama bisey demiyor dün de bir abisi bana şu adama şunu yapicaz para kazanicaz bir günlüğüne sevgili olcaksin vs dedi herseyi ayarlicaz altina en luks arabayi vercez villa da agirlicaksin vs dedi videoları cekceksin adamin dedi. Şantaj yani adam d apara vercekmis parayi bölüscekmisiz bunu sevgilim de duydu ve hiç birşey demedi. Bu çocuk hic mi sevmiyor beni. Daha öncede hakkimda kötü kötü konuşmuş arkadas ortamında. Beni çok kişiler uyardı ama ben defalarca inannayi seçtim ana simdi üzgünüm çünkü gerçek yüzünü gördükçe kavga ediyoruz şiddeti de var bana karsi. bir sürü yalanlari var bundan da eminim. Ama bir türlü birakamiyorum nedenini bilmiyorum bana bi sarilsa yine barisirim ama yapmiyor bunu. Çünkü cepte biliyor beni kesin ondan. Hala bir Özür bile dilemedi ne yapcam bilmiyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Hakareti var sinirlendigini zaman herseyi söylüyor bana herseyi herseyi. Onu hiç taniyamiyorun hemde hiçç psikolojisi bozuk cezaevine girdi çıktı
Güncellemeler
+1 yıl
O kadar r üzgünüm ki hic haketmedim sadece sevmiştim onu çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum...
Sevgilim beni mi pazarlamaya çalışıyor?