Millete de inancını tanışır tanışmaz sormak bana pek etik gelmiyor ama müslüman birini de istemiyorum. Çevremde de ateist/deist/agnostik yok gibi. Okula gidebiliyor olsam rahat olurdu ama şu an yok yani bildiğin yok 😂
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Nerelerdeydin sen be 😅
Şaka bir yana istersen tanışabiliriz nede olsa çevren yoksa kendin yaratıcaksın!
Yav sen küçüksün benden ama djdmf
18 -24 yazıyor orda naparsın 😅
Yaş kaç bu arada? Ne kadar büyük olabilirsin benden merak ettim doğrusu
Dinsizsen istediğin gibi tercih edebilirsin zaten Müslüman biri dinsizle evlenemez dini olarak yasaklanmıştır.
Neden Müslüman olmamasını istiyorsun? Başkasına verdiğin zaman gurur yapmaması için mi?
Tam olarak bu iğrenç ve seviyesiz yorumun yüzünden müslüman istemiyorum
Buldun o halde.. Deistim.. Dilediğin zaman benimle dilediğin zaman başkasıyla sykişmende sakınca görmüyorum.
Gurur duygusuyla din arasında nasıl bir bağlantı kurabiliyorsunuz açıklar mısınız?
Birlikte olmakla din arasındaki bağlantıya da özellikle değinmenizi rica ediyorum
@arevrima Namus kavramı dinden gelir.. Namus ta gururu getirir. Ne o? Avukatlığa mı geldin? :D Sen de gel.. Topunuz gelin.. Siz her tülü iki yüzlülüğü gösterebilirsiniz ama ben gerçekleri yüzünüzü haykırmaya devam edeceğim.
Terbiye ve kurallar aileden gelir genelde, ama benim ailem tek eşliliği tercih ediyor. Kendine göre birini bulman daha iyi olur 😂
@arevrima Bu şahıstan mantıklı açıklama bekleme bence 😂
Namus kavramı dinden gelmez bunu bir araştırın öncelikle namuslu olmak ahlaklılıktır milletin @исмаил bekçiliğini yapmak size mi düştü
Tipik yobaz müslüman. Senin namusun niye yok o zaman? Pozisyon fotoları ararken mi kaybettin 😂
Ya o değilde yaptığı bağlantı aşırı komik ve çocuksu küçük olabilir mi diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi
@arevrima Yok müslüman istemiyor oluşum koydu arkadaşa niyeyse, hakaret ediyor işte minnak egosunu tamir etmek için 😂
"Tipik yobaz müslüman. "... İfadesi cambaza bak oyunudur.. Başkalarını suçladığın konularda kendi yaptıklarını ve ya isteklerini ört bas etme çabasıdır... Bunu gayet iyi biliyorsunuz...
Namus kavramı dinden gelir... Din insanların diğer hayvanlarla eşit zekaya sahip olmasını engellemiş ve gelişimini sağlamıştır.
Müslümanların yobazlığı tipik değil, bu yaptığın yobaz olan tipik bir müslüman sadece.
Türkçeye Arapça'dan geçen "namus" kelimesinin kökeni Yunanca'da "kurucu ilke" ya da "genel ilke" anlamına gelen "nomos" kavramına dayanır.
Bu felsefi bir kavram orijinalinde bu arada haberin olsun
"müslüman istemiyor oluşum koydu" ... Doğru söylüyor... Ahlaksız insan diğer insanların inancına saygısızlık yapar ama hayır amacım bu değildi der... Çünkü iki yüzlüdür... Soranın bu sorudaki amacı gayrı müslim biri ile evlenmek değil. İnsanların inancına saldırmak. Dolayısı ile ahlaksız biri için verilebilecek en uygun cevabı verdiğimi düşünüyorum.
Eğer detaylara dikkat ediyorsanız söz konusu erkek arayışı değil... İnanca saldırı... Deist olabilirim ama hem tecrübeli hem dürüstüm... Ahlaksız bir insanı dünyanın öbür ucunda bile görsem tanırım... Tanıdım da.
Avukatın bile seni terk etti.. :D
Orspu çocuğu müslüman olup ahlaksızın âlası olanda var örneğin senin o mal anan kim bilir kaç kişiyle yatıp kalkmıştır hadi yol al
aa bak beni arıyor bir cahil cöreme.. meraba ben medyum büyü vs derken deist oldum
O nasıl oldu lan ahagsd
oglum aradıgın gibi biriyim mesaj atacagına soru soruyorsun. ( Hamd Olsun Müslümanım ) espirisi bile az önce görüş paylaşmam bile kötüydü ALLAH beni affetsin
Biz ne yaşadık şu an kdmskd
Sen Ciddi Yavur musun Trol müsün Ben Müslüman Olmuyan Birine Yorum Yapıyorsam Bu Hatayı Hemen Bırakayım.. İstanbullu Kadın
Lan ne diyon ya sabah sabah dkslsmd ateistim ben git hadi girme günaha dndmf
Şu altta yapılan yoruma bakın dindar herif kızı tavlayabilmek için deist numarası yapıyor üstelik daha kızıda görmedi yemin ediyorum T. C de kız olmak gibisi yok anında bir tane dızo çıkıyor size yürüyen
Aynen kanka herkes sana asılıyor reddedince de yarısı öldürmek istiyor falan ilginç ülke 😂
neden peki müs olmasın hani bi sebebi mi var acaba:))
Ondan kolay ne var. Bu devirde müslüman bulmak zor.
Ben ateistim ve çevremdeki herkesin müslüman olduğunu düşünüyordum ama şu zamana kadarki çoğu flörtüm ateistti
Aslında çok varda açık kimlikle gezmiyorlar malum toplum baskısı
Bu arada din ayrımı yapmak hoş bişey değil fakat müslümanlar daha çok yapıyor
Hıristiyan sevgilim olmuştu o daha iyiydi müslümandan ama yine de bi ateist yerini tutmuyor ya
Al bak birinin yazdığına, müslüman olmayınca önüne gelenle yatıyorsun sanıyor. Napayım ben böyle insanları şimdi
Yobaz mı diyelim çomar mı diyelim bilemedim haahahahahahah
Bir şey deriz de sansür yeriz djdkd
rabbim kalbine iman versin.
Yavvvvfff ne alaka sorumla şimdi ya amaan
kaçma bee
Twitter da çok yahudi var
Yok müslüman olmayan derken inançsız sdhhfd
He fjfhjk
Ateist forumlarında dolaş bulursun bol bol.
Mantıklı sjdkdd
Böyle sorularla uğraşıyorsan biraz zor bulursun.
Ne alaka olm pandemiden dolayı evdeyim sıkıldım geyik yapıyorum işte 😂
Geyik olduğunu anlamak için bir belirti görmedim soruda. Sorry
O zaman aynen böyle sazan. avi olmazdı, all clear? 😂
İmla kurallarına soykırım mı uyguluyorsun?
Espriyi bilmiyorsan açıklamaya lüzum yok 😂 Yaz google amcaya sazan. avi
Anladım lakin imla kurallarını bilmemenin böyle bir espri yapmaktan daha iyi olduğunu düşündüm.
Çevir kazı yanmasın 😂
mad?
meaşallah mübarek rabbim gönlüne göre versin :D
Bol bol dua et cikar karsina oyle biri😂😂
😀ermeni kurtarırmı 😂
Irk demedim ki din dedim
sanada yaranmaz sen fülörd aramıyon ddrölüf arıyon😂
Jddjdj ırk ayırmıyom ateist olsun yeter dkdmf
taze cükvar 😂
herkesin dini kendine müslüman olunca ne oluyor
Sonuç itibariyle istemiyorum sorumun cevabı bu mu sjdmf
Ne fark edecek ki neden öyle birşey istiyorsjn
Çok fark ediyor aslında cidden
Ne acıdan onu sordum işte
Hayat görüşleri farklı oluyor, seni de çekmeye çalışıyor genelde
Beklentin ne tam işte özelse direk yazabilirsin bana değilse açık ol ben açık görüşlü bir erkeğim
Bulamazsın sen müslümanlara layıksın.
Apateistim
Deist/ateist/agnostik kriterliliğe vizyona bak aw
Türkiyede kriter belirlemenin imkanı yok napçen bari mantıklı bi insan olsun dedim 😂
Asıl senin mantığında birine dini inancı farketmeksizin normal insan bile fazla
Kardeşim müslüman bi adam dinine bağlıysa zaten benimle olması yasak farkında mısın neyin kafasını yaşıyorsun 😂 İnandığın din bile inancına göre adam seçiyor?
Enayi kendin seçmiyon sanki. Bugün bi müslüman ateistle beraber olmaz da ateist müslümanla olur mu
Olum ben seçiyorum zaten bana senin mantığına göre normal insan bile fazla dediğin için dinini örnek veriyorum 😂 Allah da seçiyor ben de seçiyorum ee kötü bir şey mi bu şimdi 😂 Ateiste göre değişir bazıları dümdüz hümanist ben değilim
madem "müslüman bi adam dinine bağlıysa zaten benimle olması yasak farkında mısın neyin kafasını yaşıyorsun İnandığın din bile inancına göre adam seçiyor?" diyorsun o zaman sorun nerede? müslüman erkekler senden uzak duracak zaten
Yaşın küçük
Siz de işinize gelince 20liklere asılıyonuz işinize gelmeyince yaşın küçük 😂 Sülalem ateist benim
Cidden küçüksün napim kuzum 😂
25 yaşındayım sensin küçük 😂
Ha 10 yaş var o zamn bisey olmaz nerde yasiyosun
Abimden büyüksün be 😂
Ala işte begenmiyo 😂