Benden adam olmaz, benim gibi birinin gelecek hayalleri kurması sacma değil mi arkadaşlar, özellikle de evlilik?

Hep başarısız gelecege doğru adım atmayan geçmişine dönüp dönüp bakan, sacma sapan gelecegini kurtarması gerekirken aşık olan, kendine ailesine hep yuk olan veya oyle düşünen birisiyim. Hep karamsarim hep düşünürüm ama hiç bir zaman bir yolunu bulduğumu bilmiyorum cevremdeki insanlar ya akedemik yönden ya da is hayatında bir sekilde başarılılar ben 21 yaşına girmek uzereyim ama sacma sapan bir yerde saçmalık bir bölümü 2 senelik bir bölümü okuyorum. Senelerdir evlilik gelecek kurma hayalleri kuruyorum kendimi bu hayallerle mutlu tutmaya çalışıyorum ama hic bir cabam yok hic gücüm yok kendime hic inancim yok derdimi anlatabilecegim bana cozum sunabilecek kimsem yok hic degilse dinleyenim bile yok güzel hayaller kurduğum bir kız var tırnağını bile haketmiyorum hic gelecek vaadedemezken hayal kurmak neyime diyorum ama insan düşünüyor olur muydu ki diye. Daha uzun tutmak istemiyorum kendini izah edemeyen bir adamım ben ne diyeyim ki kendime bilmiyorum, kendimden nefret etmek de haksız sayılmam gercekten. Sizden tek dileğim gerçekçi bir şekilde düşünüp ben haklı mi yoksa haksız mi düşünüyorum belirtirmisiniz?
Benden adam olmaz, benim gibi birinin gelecek hayalleri kurması sacma değil mi arkadaşlar, özellikle de evlilik?