Gizli Üye(36-45)+1 yılbenzer bir durum benim de başıma gelmişti sadece garip ve çözmeye çalıştığım bakışmalar geçiyordu aramızda bu böyle uzun süre devam etti ve inan ki internetten bu tip yorumları okuyunca ya da benzer şeyler duyunca ben de senin o bahsettiğin kişiye hissettiğin gibi şeyleri onun da bana karşı hissettiğini düşünmeye başlamış kendimi bir hayal dünyasına kaptırmıştım. ama çok zor oluyor işte o bakışmalar arttıkça yanına gelip konuşmak, sadece tanışmak için konuşmaktan niyetini belli etmekten çok daha zor oluyor, süreç kontröllü bir şekilde işlemiyor çünkü ben de zaman zaman çok umudu kestim bazen de çok umutlandım aylar böyle geçti ve ben kimseyi düşünmedim bu süre içinde saha sonra onun başka bir sevgilisi olduğunu öğrendiğimde her şey çok geçti. kendime kızmalar kahrolmalar falan o da bana aşık sanıyodum belki vardı da bişeyler bilemiyorum ama zamanla o kadar içime işledi ki sevgilisi olduğunu bildiğim halde aklımdan çıkaramadım belki ayrılır diye bekledim hep ama boşuna. benim hikayem mutsuz bitti zaten bu dünyada birilerine mutluluk veren her şey başkalarına mutsuzluk verir birbirinizi seviyor ve utanıyorsanız hiç zaman kaybetmeyin yoksa bu bilmeceden çok farklı anlamlar çıkar ve olmayacak diye düşünmeye başalarsınız. benim hikayem mutlu bitmedi ama benim yaşayamadığımı başkaları yaşasın istiyorum siz benim için de mutlu olun :(
049 Yorumla
Soran+1 yılcanım kıyamamm :(:( :( çok üzüldüm gerçektende.. :( :( bende bazen umutsuzluğa kapılıyorm yoK oLmaz dıorm sewse istese qelir konşr diyorm ama bilemıyorm tbi:( bende ondan bterim yüzüne ble bakamıorm:(
Cevap sahibi+1 yılbu zamanda böyle şeyler çok az kaldı gerçekten de. ben hiç usanmadan aylarca beklemiştim ancak bakışlardan öteye pek gidemiyordu işte durum. iki üç defa söylemeye niyetlendim fırsatım olmadı cesaretim olduğunda etrafımda olmadı yanımda olunca da cesaretim olmadı ama o beklemedi işte sonunda. daha sonradan ''demek ki benim düşündüğüm gibi o bana karşı düşünmüyormuş.'' demeye çalışsam da büyük üzüntü veriyo işte. çünkü biliyordum ki o bana uygun ve anlaşabileceğim biriydi.
Soran+1 yılboşwer desem işe yramıcak :S Sen tkr gitseydn? bn sni sewiorm deseydn ! belki ondan ayrılırdıı =?
Cevap sahibi+1 yılyok, artık öyle bir şeyden hayır geleceğini sanmıyorum zaten ben öğrendikten sonra durumu aramızdaki o bakışmalar falan acayip bir gerginliğe dönüştü karşılıklı olarak görmemezlikten gelmeye başladık. tam da istediğim gibi oluyo derken aylar sonra sadece bana bir selam vermesi durumu o an için eski haline getirdi. ben artık hiç konuşmak muhatap olmak istemiyorum çünkü eskisi gibi olmayacak ümitlenemeyeceğim biliyorum. boş yere kendimi kandırmak olacak uzak durmaya çalışıyorum o yüzden.
Soran+1 yılkorkuttun bnide. sence bende mi boşa ümitleniyorm :S :S
Cevap sahibi+1 yılher zaman böyle olmaz tabi. ben vazgeçmedim ayrıca zaman zaman ümitsizliğe kapılsam da hep ona bunu söyleyeceğim günü sabırla bekledim ona yakın olmak için derslerimi bile farklı seçtim ama herşey boşa gitti işte. bir insanı saplantı derecesinde seviyorsanız genelde mutsuz bitiyo sonu bence ve mantıklı düşünmeyi elden bırakmayın ve onun yüzüne bile bakamıyodum bazen normal konuşsam belki kendiğilinden gelişirdi ama hep hayal dünyasında yaşadım ve herşey bir hayal olmanın ötesine gitmedi.
Soran+1 yılsence ben ne yapmalıyım
Cevap sahibi+1 yılçok uzun bir zaman olmuş ve hala kimseyi düşünmemişse belki de o da sana sırılsıklam aşık olmuş olabilir. benim durumumdaki gibi yani ancak bazen insan ister istemez utancından yüzüne bile bakamıyor ya da yanlış anlamasın diye daha soğuk davranıyor ve bu bir süre sonra ters tepiyor emin ol sonra pişmanlık fayda etmeyecek önce iyice bir öğrenmen lazım sevgilisi var mı yok mu seni seviyor mu ? her şeyden önce sen onu seviyor ve sonsuza dek sürecek güzel bir aşkın başlamasını istiyorsan...
Cevap sahibi+1 yılen azından yanlış anlayacağı hareketlerden kaçınmalısın ancak dengeyi öyle bir sağlamalısın ki ne ''bu kız beni istemiyor'' ne de ''dünden razı'' gibi bir şey dedirtmemen lazım. ancak belli başlı metodlar da vardır işte. mesela samimi içten bir gülümseme konuşurken daha fazla ona soru sorma onunla ilgilenme gibi, daha sonra dur biraz bekle o da seviyorsa utana sıkıla da olsa seninle ilgilenmeye çalışacaktır ve konuştukça da o iletişimsizlik durumu bir nebze olsun çözülür
Cevap sahibi+1 yılbaşlarda biraz konuşamama durumu olur böyle durumlarda ancak konuştuka ortak paydalarınızı fark edecek ve bir sonraki konuşmada onun üzerinden konuşabileceksinizdir hatta bir yerlerde oturup muhabbet edebilme aşamasına gelirse onun için çok daha kolay olacaktır söylemesi en azından aranızdaki kilit kırılacaktır. umarım öyle olur ben kendim için planlamıştım bunu ama olmadı işte başka birini sevmese olacaktı
link
Soran+1 yılpeki ama ben onunla smdi sdce facebookdan konusablirm. Ama ordada cevap vermez dıe cok kötü oluyorm. Cvp verse bile ne dicemki? sevgilisi yok bnu bliyorum. ilk kez yüzyüze bişey söledi bana :D geçenlerde.. :D elim eline değmşti aynı kapıdan geçemıodk birden elm eline değdi ve bu birden geç geç yaptı yol verdi. acaba ben ona cesaret vermıo mym ? cnkü genelde bakmıyorm bile yanı cok az yakalamştr. yazdım ama dahada yazamıyorm :S
Cevap sahibi+1 yılboşver belki ilk başlarda bocalar heyecanlanırsın ne diyeceğini bilemezsin ama belki bu ona daha samimi ve semptaik gelir o da sana karşı aynı şeyleri yapar. ben de çok heyecanlanıyodum öyle şeyler oluyo diye ama dedim ya bişey yapamayınca bi taraf pes ediyor işte :( pes eden ben değildim böyle aptalca bir aşkı bir daha yaşar mıyım bilmiyorum da ancak vazgeçtim zaten olursa olur olmazsa olmaz artık ama geç kalırsan çok üzülürsün keşke çekinmeme rağmen ama belli etseydim dersin :(
Soran+1 yılÇok hakLısn :( Ama okula kadar onu göreMicem ancak okulu beklemek zorndaym :(
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum artık kritik bir durumdasın böyle olanların sonu mutlu da bitebiliyo bir taraf bırakıp başkasına da gönül verebiliyo benim ki tahmin ettiğim gibi olmadı işte. sen başka birini sevemeyecek ondan başkasını göremeyecek kadar çok seviyor olabilirsin ama karşındakinden emin olamazsın ben de öyle sanmıştım ama olmadı işte. o yüzden kendini sevdirmen lazım dikkat çekmen lazım belki de bir şekilde mutlu olduktan sonra kim adım atmış kim çekinmiş falan bunların önemi kalmayacak o kadar.
Soran+1 yılADIM ATTIM İŞTE OF :(
Cevap sahibi+1 yılanladığım kadarıyla çekingen bir arkadaş ve seni hala seviyo. belki senin bir başkasını sevdiğini öğrense üzüntüsünden kahrolur ama insan yapamayınca yapamıyo işte umarım mutlu olursunuz.
Soran+1 yıliyi ama çıkmıyoruzki güncellemeyi okudun mu ?
Cevap sahibi+1 yılevet okudum. aslında onun yapması gereken daha fazla şey var sen yapacağını yapıyorsun ondan bişeyler gelmesi lazım ama erkek böyle olunca da ne yapacağını bilemezse hem kendi zor duruma düşüyor hem de karşısındakini kararsız bırakıyor. senin bütün iyi niyetine rağmen öyle bir şey demiyorsa yapabileceğin pek bişey yok malesef birilerinin de onunla konuşması lazım. peki sen onun nesine aşık oldun yani yakışıklı falan mı yoksa hal hareketleri mi nesi etkiledi anlamadım ?
Soran+1 yılgözleri.. herkese göre normal bana göre onlar benim için bambaşka bi dünya cennet !
Cevap sahibi+1 yılyani çok güzel gözleri mi var. ya da sen mi onu öyle görüyorsun bence tek bir kaşa göze aldanıp da aşık olma mantığı elden bırakma derim çünkü kendini bir aşka kaptıranların sonu üzüntü olabiliyor :(
Soran+1 yılhaklısın ama ben gerçekten mantıklıda davrandığıma inanıyorum aileler vs yani bütün bunlar düşünceler hayat ve yaşam tarzlarımız bunlarında uyuştuğunun farkındayım.
O neden böyle yapıyo anlamıyorum sadece. Bakıyo gözlerimi yakalamaya çalışıyo sanki. Karşıma geçiyo ve bana bakıyo ? Ama konuşmaya gelince benden bekliyo..s
Ya bişey hissetmiyo yada.s bilmiorum..
Cevap sahibi+1 yılmuhtemelen hissediyodur bişeyler ama belki kaygıları da vardır belki uzaktan akraba olmanız bile onun çekinmesine neden oluyordur. ama büyük ihtimalle aşık olmuştur sana ve aşık olunca en ufak şeyi bile insan kafasında büyütüp sorun eder. acaba yanına yakışmaz mıyım acaba benden üstün yanları var mı yanında ezik kalır mıyım diye düşünür sürekli ve de eli kolu bağlı hiçbişey yapamaz belki de önce rahat bir sohbet ortamı yaratman gerekri ya da bir şekilde olması gerekir işte yoksa işiniz zor :(
Soran+1 yılresim çekilmekden hiç hoşlanmıyor herhangi bir kibir içeren davranışınıda görmedim resimlerini koymaktan hoşlanmıyor acaba kendine güven sorunu olabilir mi ?
Cevap sahibi+1 yılolabilir. diyorum ya ben de platonik olarak aşık olmadan önce fazla düşünmezdim böyle şeyleri ama hoşlandığım kişi de gerçekten güzel olunca bu durum beni çok rahatız etmeye başladı burnumun büyüklüğünü kulaklarımın biraz uzun olmasını falan her şeyi sorun ettim kimse bana bakmaz diye düşündüm halbuki baktığın zaman kusurlu bir tip değilim ama iş uzadıkça daha da çok kendime yöneldim ve çok ciddi bir bunalıma girdim umarım sen ya da o böyle şeyler yaşamazsınız.
Soran+1 yılof elimden hiçbişey gelmiyo o da bakmaktan baska bişey yapmıyo artık ne yapm blmıyorum of :(
Cevap sahibi+1 yılbelki o da benden hoşlanmıştı. ama ben ikilemde kaldım ve ne yapacağımı bilemedim çünkü hareketleri falan çok garipti ancak sürekli göz göze geliyorduk ve imalı hareketler yakalıyordum ama o kadar çekiniyordum ki sanki onun o hareketleri üzerine ilgi gösterecekmişim gibi yapmacık olacakmışım gibi hissediyordum kendiim ilgimi belli ettiğim zaman. halbuki sadece doğal olsam her şey farklı olacaktı belki neyse hatırlamak istemiyorum bir daha böyle bir şeyi :( doğal ol bence sen de.
Soran+1 yılşmdi ben ona yazdm, tekrar yazsam yüzsüzlük der diye korkuyorum :S
Cevap sahibi+1 yılahhhh işte hep bu korkular bu korkular yüzünden bişeyler hiç başlamazsa daha mı iyi hem sevgiliyken seni tanısa anlar zaten öyle olmadığını ve ne zor durumlara düştüğünü gördükçe daha çok bağlanır sana inşallah olur ama.
Soran+1 yılya boşa olursa :S
Cevap sahibi+1 yılya inan bana korkuyla olmuyo bu iş ben de çok korktum ama sonu üzüntü oldu gayet doğal davranman lazım. eğer uzun bir süredir hoşlanıyosa zaten seni saplantı haline getirmiştir. ve inan bana bişeylerin başlaması onun için büyük bir mutluluk ama seni başkasını sevmen gibi bir şey de büyük bir üzüntü olacaktır onun için yani artık ortası yok ama en az senin kadar, hatta daha da fazla, ona düşen görevler var tabi. ben kendi üzerime düşen görevleri anlayıp kendim olmaya başladığımda herşey çok geçti
Soran+1 yılama o öyle yaptığı için sevmıosa ya öylesine bakıoda ben abartıosam diyorm.. ama öylesinede bu kdr bakılır mı :S
Cevap sahibi+1 yılben de acaba tesadüf mü her şey diye düşündüm çünkü sürekli göz göze geliyoduk ve benim yanımda garip davranıyodu ben de öyle zannettim ama bunları yaparken başka bir sevgilisi varmış zaten belki de benden umudu kesip başkaını bulduktan sonra kafası karışıktı ama onun bu halleri beni daha da çok zora soktu artık seçim senin ya bekleyip göreceksin, ki gerçekten seviyosa mutlaka geç de olsa söyler, ben bile söylecektim çünkü, ya da bir şekilde anlaman lazım onu ama büyük ihtimal boş değildir.
Soran+1 yılblmiyorm bak gittigmz yerde oturuodu krsımda ben ona bakamıyodum ama baktıgmda bana bakıyo oluyodu sonra hamak falan vardı orda orda yatıyodu ona baktıgımda gözünü ayırmadı bana bakıyodu :S
Cevap sahibi+1 yılbana da öyle oluyodu ya gerçekten ama diyorum ya bekleseydi söyleycektim işte fakat ben kendimi ifade edemeyip bir başkasından ilgi görünce ona yönelimiş işte o da inşallah bu tür endişelerin(iz) bir mutluluğa dönüşür ve her zaman birbirinizin kıymetini bilirsiniz hem böyle olacakmı olmayacak mı endişesinden sonra daha bir değerli olursun ama işlallah olur dediğim gibi bence seni seviyo hatta aşık olmuş ama bişey yapamıyo. ama yanılıyor da olabilirim kendimden yola çıkarak söylüyorum çünkü.
Soran+1 yılbilmiyorum ama hiçbişey yapamıyosa bile en azından ben yazdğımda konusmayı uzatabilirdi :S :( bakısıyoduk biz :) annesi bunu çağırdı birden sinirlendi noldu lan dıye bagırdı :) sanki bakısmamız bölündü diye kızmış gibi.s yada bana öyle geldi .s
Cevap sahibi+1 yılbilemiyorum işte onun bu türlü kaygıları da olabilir ama fazla çekinmek de iyi değil ya :( bunu insan tecrübe edinmeden anlayamıyor belki o acıyı yaşayınca bir sonrakinde daha dikkatli oluyorsun ama giden gitmiş oluyor ayrıca o tecrübeyi acı bir şekilde edinirken sonrasını düşünmüyorsun pek neler olur ya da bir başkası olur mu falan diye çünkü sırılsıklam aşık olduğun için başka bir şey göremiyorsun işte.
Soran+1 yılBazen bende seviyomuş gbi hissediyorm ama işte his sadece.S bazende hyr sevmiyo işte diyorum :(:( dengesizlikler oluşuyo, ama sundan emin gibiym o benim için sevmıyo dıe dusunuyodr.. genelde bakamıyorm ona cnku utanıyorm.. ıste bı yazıyorm . genelde o bakıyo .s ben gormezlkten bıle gelıyorm bazn.s
Cevap sahibi+1 yılo kötü bir durum işte davranışlarınla onu kararsız bırakmaman lazım ben de ondan hoşlanıyodum ama öyle düşündüğüm için belli edemedim utandım sıkıldım bir de çok rahat hareketli biri olmayınca karşındaki daha da çok şaşırıyorsun ne yapacağını belki seni unutmaya ve bir başkasıyla mutlu olmaya da çalışabilir ondan sonra neden bişeyler için geç kaldım derken çok geç olur ama bu sadece senin için değil ikiniz için de geçerli.
Soran+1 yılOna sürekli bakıcam artık anlasın anlıyosada utanmıcam :S
Cevap sahibi+1 yılumarım mutlu olursunuz ya sen bayağı bir kafaya takmışsın anladığım kadarıyla bu insanı. mutluluk öyle kolay elde edilen bir şey değil bak mesela benim aklımda ne güzel hayaller vardı onu mutlu etmek için yaşadığımız bu süreci gülerek hatırlamak istiyordum ve neler vardı aklımda onun için ama ilikisi olduğunu öğrendiğimde dünya başıma yıkılmıştı belki sen ondan görürsün bişeyler ama tabi iyi niyetine inanman ve güvenmen lazım önce bir de kim ne der takmamak lazım ben çok takmıştım.
Soran+1 yılhaklısın keşke sende mutlu olabilseydn.. bana yardımcı oluyosun cok tesekkürler..:S
inşallah bzde sızn gbı Olmayız :(
Cevap sahibi+1 yılboşver hatırlatma bir daha belki bir başkasıyla mutlu olurum ben de ama aklımda bir yerlerde kalır gibi geliyor çünkü aylarca her gün biraz daha aklıma işlemişti ona karşı duyduğum şeyler. alacağım dersi aldım ama ders almak değil mutlu olmak istiyordum ben çok yıprandım karşılığnda tek bir günlük bile bir mutluluk yaşayamadım :(
Soran+1 yılİnşallah bi baskası cıkar karsına..s hem belli olmaz belki ayrılır ve döner sana :S
Sen dedn ya bence oda sana aşık.s bunu gerçkten inanarak mı söyledin?
Cevap sahibi+1 yılkendi durumumu dikkate alarak söyledim aslında. sırılsıklam aşık olmak insanı ne yapacağını bilemez duruma getiriyo. inan ayrılır belki diye çok bekledim ama olmyuor öyle zaten mutluymuş da sevgilisyle işin garibi bir senedir varmış ve ondan garip şeyleri sezmeye devam ediyordum bu süre içinde daha sonra hiç konuşamaz duruma geldik tabi. bilemiyorum artık geçmişe bakıp üzülmek istetmiyorum.
Soran+1 yılbenimde kafamı karıştırdın ben napıcam yani :(
Cevap sahibi+1 yılbilemiyorum işte bir şekilde emin olman lazım yanlış yönlendirmek istemem sadece kendi yaşadıklarımdan örnek verdim ben. yapacağını yap gerisi için fazla düşünme derim
Soran+1 yılof inanmıyorum esrara başlamış :(
resmni koymuş kova başnda inanmıyorm :(
Cevap sahibi+1 yılhadi ya :( nasıl olur valla başka sorunları var mı ya da senden dolayı mı oldu acaba böyle bir şey ben de bir ara düşünmüştüm çok boşluğa düşüp kendimi çaresiz hissettiğim için ama bu dengesiz davranışlarının nedeni esrar mı önceden kullanıyor muydu yoksa kendini kaybettiği için mi öyle oldu bir öğrenmen lazım ya bırakmak istersen artık hiç uğraşma derim seçim senin.
Soran+1 yılhayır asla sırf esrar kullandıgı için ondan asla vazgeçmem ben.. bilmiyorum bundan 2-3 ay önce esrarla ilgli bişey yzmştı hmn kaldırmştı o zmn anlamamştm ztn geçen gn fotosunu koydugnda baktm 2kapak flan bişeler yzıodu kova ypmşlar :( hiç bi sorunu olamaz gerçekten ailede hele ailesini tanıyorum annesi falan yani bebek gbi bakıyolar :( neden yaptı bunu blmıyorum :( dinledikleri bi şarkıdan falan bahsetmişti fotonun altında ama adını alamadan kaldırdı :(
En İyi Cevaplar
bu yaslarda normal daha kendine guvenemiyordur bu yaslarda hayir cvbneden korkarlar:)
019 Yorumla
Soran+1 yılyani bi kaç yaş daha bekliymm mi :)
Soran+1 yılPeki benim ona karşı olan hislerimi azda olsa anlaması için ne ypmalıym :)
Soran+1 yılOnda bişey var mı yok mu bnu nasl anlarm ki :) Telefon numarasnı buldm arada sesini duymak için gizli numaradan arıyodm :D snra o küfür etmeye basladı bende artk aramıyorm :D :D
Soran+1 yılhahaha sonra tmamen bitsn :):) O çock uzktan akrbm buarada. :) aratsam hayatımn hatası olr :)
Soran+1 yılhahahaha aynennn aynenn annesi ve abisi bnimle onun ilgilenmediği kdr ilgileniolar wlla :) annesiyle kanka gbi bşym yani :D
Soran+1 yılbak bikere duydumki abisine herşeyni anlatıomş :) abisi bnle ilgilenmezdi hç böle görnce flan ama artk knuşuo snra sürekli bizm yşımızı karşılaştırıolar flan :) annesi soruo her qördqnde yşımı fln :):)
Soran+1 yılyani aile bunu onada belirtiyo mudur :)
Soran+1 yılannesi öyle deynce o ne dıodr onu mrk ettm ben şmdi hahhah .D Harbiden böle mi olur :) ben annesi öyle kafasnda kurmştur diye dşndm ona sölemesne pek ıhtımal wermıodm aslnda nıe sölesnki diodm ama :.d
- +1 yıl
Bak gecen muhabbeti dahi yazim ayni olmuyora bn neyim:)
Anne: bizim oglana ...yi alcaz gelinimiz hazir
Evlat: ne alakasi var ya napcam bn onu( istemem yan cebime koy tepkisi)
Anne:nesi var ne guzel kiz huyuda guzel hem tanidikta daha iyisini mi bulacan
Evlat: anne noktayi koymustur diuecek sozu yoktur
Hahahahaahahah klasik yahu
Soran+1 yılbu yzden mi bnimle knuşmuyo yani :D Yazmıyo vs vs .D
Soran+1 yılDogru ama annesi öyle deyince off annee ya dicek bi tip gbi duruo bnm görüşmle yani.s
belki çekingen bir yapısı vardır kafası karışık olabilir adım atmak ve atmamak konusunda sendende bekliyor olabilir ilk adımı seninde ilgini anladığı için ama ilk adımı ondan bekle bence yada yüz yüze konuş ne yapmak istediğini sor elbet cevabı vardır.
13 Yorumla
Soran+1 yılhakLısın onun benden bekLediği beLLi zaten.. :S Ama bende ondan bekliyorm :)
Soran+1 yılgüzel fkirdi canım :)
bence gidip ona sor amacın ne senin de ben 3 senedir seni anlamaya calışıyorum de. konuş onunla... sonra konusmadıgın için pişman olabilirisin. en azından içinde kalmasın
13 Yorumla
Soran+1 yılCesaret edemiyorum konuşmaya hiç bi şekilde :( Sorabilsem keşke ama cevabı hoşuma gitmezse bide :(
Soran+1 yılevet bakıyo canım bı kere yazdım ona arkadaşımın uğraşıyla ve gerçekten sanki biz çok samimiymişz gbi dvrandı yani öyle en ufak bi soğukluk bile göstermedi ilk nbr dedm ii senden dedi ii dedm bişey yazmamıştm . 5 dk sonra o bişey yazmştı :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İhtimaller uzerinden hareker ediyoruz mesela bnm aklima su da geliyor eleman kizlarla oynamayi seven biriyaklasip kacip kendini tatmin de ediyor olabilir ,bu yuzden iyimser bakiyoruz etki tepkide yapabiliriz mesela hic ilgilenme yuzune bile bakma o yokmus gibi davran bakalim ne olcak.
05 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama pek yaklaştığı yokki kaçsn :) hep aynı şeyi yaşıyoruz yani arkasına dönüp baktığını bile frk ediyorum.
Soran+1 yılsessiz de sayılmaz pek ama çok fazla sosyalliğinide görmedim yani arkdslarıyla samimi . genelde sessiz duruyo arkdsları olmadıgında :)
Soran+1 yıl17 benmle aynı ay olarak büyük :) Zaten onun oldgu ortamlarda bende duruyorm genelde :) ama arkdsm yanmda oluyo sürekli :) arkdsm haber veriyo bana bakıyo diye :) ben genelde bakamıyorummm ona :) okulda bi ara aynı kapıdan geçmek zornda kaldk elim eline değdi hemen kenara çekldi geç dedi :)
+1 yılbu hıyarmı yani utangaç bi tipmi genelde yoksa yani bu çocuk dayaklık ulan :D sen döv onu adam olsun söyle ona kıararım bacaklarını :D hahahha
13 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum utangaç mı değil mi :D Onun attığı tek adım beni eklemek oldu ..
Ondan bekliyorum zaten ama nereye kadar beklicem hiç bilmiyorum :(- +1 yıl
bencede bekle süründür onu bakma daha çok ilgi çejkresin daha çok nağlanır veya tamamen biter :D
Soran+1 yılbu arada Uzaktanda akrabamız yani düğün dernek işlerindede çok karşılaşıyoruz. Artık ilgilenmiyo gibi davranıyorum hiç yazmıyorum ama tamamende bitmesini istemiyorum açıkcası :(
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. utangaç birisi mi kendisi belki bu yüzden cesaret edemyr olablr...
115 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum o kadar yakından tanımıyorum ki... Ama durum bu yani :S
Soran+1 yılHer zaman böyleyizz bazen bana baktığında yüzünde çok hafif bi gülme ifadesi oluyo ama çok hafif ufacık bi tebessüm diyebilirim :) Benim hiç ama hiç cesaretim yook :) Bi yazdım ondada arkadaşım çok zorladı diye :) Ben hiç konuşamam yani :S
Soran+1 yılO adım gelmezse ? :s
Soran+1 yılben konuşunca samimi davranıyor ya benden mi bekliyo acaba o da ? sürekli yazınca farklı gözle görür diye davranamıyorum bende.
Soran+1 yıl:) korkularmzda olmasa :)
Soran+1 yılo seviyo mu diye bi soru var aklmda ama :) o soruya cevap bulsam bklemem :)
Soran+1 yılortak bi kuzenımz wr herşeyini anlatıomş arada agznı yokluyorum benmle ılglı negatif veya pozitif söyledigi bişey yokmş :)
Soran+1 yılyok demez ona bişey ben biLe diyemiyorm Çk yknım oLmasına rağmen :)
+1 yılondan bekle... kötü bilinebilirsin yoksa... zamanı önemli değil ilk adım erkekten atılmalı bence...
113 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama atmıyor işte.
- +1 yıl
o zaman sal yakasını takıntı yapma... ben öyle yapıyorum... cesur erkek tutulur derler böyle mi tutuluyo?:)
Soran+1 yılKeşke bende öyle yapabilsem ama insan bekliyo işte belki gelir diye bırakamıyo :(
- +1 yıl
ben bi kızdan ışık alamadım mı bırakırım... hatta bak bigün ünv. deyim... kızın birinden hoşlandım... kız arada pas veriyor kararsız gibi bişey gittim yanına çağırdım çektim ortamından durumu söyledim cevabı "şu anda böyle bişey düşünmüyorum" dedi cevabım baya ukalaydı "sen kaybedersin"... tınlamam bile:))
Soran+1 yılVay be süpermişsin sen :D Ben de hoşlansam kolay kolay bırakıyorum ama bu aşk sanırım :)
- +1 yıl
ya bak şu var erkek aşıksa yaklaşmaya çalışır (çalışmalı)... kızdan vücut diliyle onayı aldı mı yaklaşmalı... bi nevi tabiatta dişinin koku salması erkeğin yakınlaşması gibi...
Soran+1 yılBende onun için pek bişey yapmıyorum açıkcası. Sadece bekliyorum. Ben ona bakamıyorum bile msela :) Çok az yakalamıştır baktığımı :)
- +1 yıl
bana bakmaktan başka şeyler de yeter... mesela benim yakınıma oturmaya çalışması (okul ortamında) veya muhabbetime müdahil etmesi...
Soran+1 yılBak o bende var. Genelde onun olduğu yerlerde takılıyorum bende :D
- +1 yıl
anlaması lazım o zaman... amaç yok onda... senden bekliyor... öyle erkeklerden ben de tiksinirim... harbi erkek erkeğe olan yerde ortamı bile enderdir... pasiftirler (ortamda yani:))
Soran+1 yılpeki ben onunla ilgilenmiyormuşum gibi davransam daha mı iyi olur ? Yani onun olduğu ortamdan uzak dursam asla bakmasam falan ? Yoksa böyle dvm mı etmlym ?
- +1 yıl
bi kaç gün uzak dur bakalım tepkisi ne olacak istersen bana özelden de bildirebilirsin durumu yardım etmek isterim...
Soran+1 yılbende yardım etmenizi isterim. :)
Hiç bişey yapma.Geçekten sana açılmak yada seninle çıkmak gibi bir niyeti varsa gelsin kendi söylesin...
15 Yorumla
Soran+1 yılUzaktanda akrabamız acaba bu engel olur mu ona ?
Soran+1 yılHayır öyle bişey olmuyor. Ailesini tanıyorum ailemi tanıyor. Ama fazlada yakın ilişkiler yok aileler arasındada. Akrabalık etkiler mi konuşmasını? :S
Soran+1 yılHayır onu bile yapmıyo :D Anca bakıyo her dk .D
o tuhaf o zaman biraz...pek sosyal değil sanırım ...aman boşver ya.salla o zaman
11 Yorumla
Soran+1 yılKolay olsa :)
ee madem ilgin var söyle, aşığım tapıyorum demen şart değil, hoşlanıyorum de sana ilgi duyuyorum de düz basit bir cümleyle onun da fikrini öğrenirsin.
05 Yorumla
Soran+1 yılHoşuma gitmeyen cevap almaktan korkyorm.
Soran+1 yılhakLısın...(
Soran+1 yılGerçekten öyle mi dşünüosun ? Ben bu ihtimali dşnmedm hç :D Bana red edlme ihtimalm %55 gbi gelıyodu ama ?
+1 yıldirek git konuş medeni cesaretini topla.3 yıl az değil ona güzel şeyler hissederken neden bekliyosunki
015 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum hyatm onu kazanmamşken tmamen kybetmekde war snçta :(
- +1 yıl
bence git konuş korkma ,ayıp değilki duygularını söylemek.bu şekilde srüncemede kalıcana git konuş sonuçlansın.umarım istediğin gibi sonuçlansın
Soran+1 yılBirde uzakdan akraba onu hayatım boyunca görmek zorunda kalabilirim. Eğer olumsuz olursa nasıl yüzüne bakıcam ilerleyen zamanda onu düşünüyorum :(
- +1 yıl
hımm.evet bu biraz zorlar.ama olsun illa erkeklermi açılmak zorunda bence duygularına sahip çık ve ona cesaret ver biraz
Soran+1 yılBu bana çok uzak geliyo asla yapamam gibi :( Bunu yüzyüzemi ypmalıym yoksa fcede flanmı ?
- +1 yıl
uzak diye bişey yok bunun sebebi ne biliyomusun özgüven eksikliği ,aş bunları cesaret yada özgüven ahlaksızlık değil.sadece doğru bildiğine sahip çıkmak.ah bunu bi ayırt edilebilse bak ozaman manzaraya,gereksiz tabular yıkılır.
Soran+1 yılpeki ya havalara falan girerse ? herkese anlatırsa falan napıcam :S
- +1 yıl
direk söylemesende biyerlerde birlikte bişeyler yapmayı teklif edebilirmisin,mesela bi kahve içmeyi.ozaman belki konuşma yönlenir ve arnızdaki olay netleşebilir.yani
Soran+1 yılben daha selam veremiyorum onu nasl teklf edicm :)
- +1 yıl
ama uzaktan akraba demişsin selamsızmısınız.valla bilemedim
Soran+1 yılİmkansz aşk galıba .D
- +1 yıl
sen bunu dersen baştan kaybetmeye mahkumsun.doğru söyle onun neyi sana göre üstünde kendinde cesaret bulamıyosun
Soran+1 yılÜstünLüğü yok ama ben kendimi çokta güzel bulmuyorm. Resim birleştirmiştm herkes birbirmze benzediqimizi ve ykştıgmzı söylemşti :) ama bende cesart yokk
- +1 yıl
evet senin asıl sorunun kendini eksik görmek,boşver kimse üstün değil
Soran+1 yılOf :(
akrabaymışsınızda ...
11 Yorumla
Soran+1 yılUzakdann :)
sizden ışık bekliyo ilk hamleyi yapın gerisi gelir bence
11 Yorumla
Soran+1 yılne önerirsiniz bu ilk hamle için ?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence cesareti yoktur ama ne yapmalısın bilmiyorum
17 Yorumla
Soran+1 yılSizce bişey hissediyor mudur peki ? :S
Cevap sahibi+1 yılolabilir bakıyorsa boş değildir,hoşlanmasa bakmaz herhalde ama belkide senin bakman hoşuna gitmiştir.
Soran+1 yılNasıl yanii?
Cevap sahibi+1 yılSana bakmıştır sende bakmışsındır buda hoşuna gitmiştir,çünkü bende bana bakana hep bakardım hoşlandığımdan değil bakıyor mu niçin bakıyor diye:)
Soran+1 yılOlabilir ama ben ona bakmasamda bakıyo hatta genelde ben ona bakmaynca bakıyo. En ykn arkadasm genelde ynmda oluyo we takip edıyo bakıslarını :)
Cevap sahibi+1 yılaynı olayı geçmişte bende yaşadım sonra bana çok bakınca aşık oldum çocuğa:)sonra çıkmaya başladık:)
Soran+1 yılBi kere bundan 2 yıl önce yazın düğündeydik. Ortamızda masa vardı o da tam karşımda duruyodu :) ben ona bakıyodum öyle dalmışım, o da bana baktı öyle bi gözgöze kaldık :) sonra gözlerini kaçırdı yere baktı öylesine:D sonra tekrar bana baktı ben utandım bu sefer :)
Gülümseyin cesaret verir.
07 Yorumla
Soran+1 yılbak bunu hiçç yapmadım işte :)
Soran+1 yılya yanlış anlarsa ne gülüyo bu bana falan :D
Soran+1 yılO bana güLümsese bende yanLış anLarım ama :) Komik bişey mi var falan gibi.
Soran+1 yılonun bana gülmsedigi gbi bişey oluyo arada ama tam emin değilm, nasl desem böyle çok sevimli bakıyo bazen özellikle yakın mesafedeyken, birden karşılaşınca gözlerinde bi şaşkınlk ifadesi görüorm sizce bu bişey sayılır mı ?
utangaç biridir bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılblemicm:(
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler