Bana baktığını görüyorum fakat benimle asla konuşmuyor. Sizce amacı ne? Anlamıyorum.

Onu seviyorum 3 yıldır fakat asla söylemeyi düşünmedim. Aynı okuldayız ve sık sık bana baktığını fark ediyorum. Hatta eğer ben onun arka tarafında kalıyorsam arkasına dönüp bile baktığını görüyorum fakat benimle asla konuşmuyor. Facebook'dan ekledim kabul etmemişti sonra kendi eklemişti. Ama yine de yazmıyor. Bir kere ben yazdım gayet samimi konuşuyorduk ama benim de cesaretim yok artık o yazmayınca. Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Amacını da anlamıyorum. Bir kere aramızda 1 metre gibi bi mesafe vardı, bana öyle bir bakıyordu ki gözleri kocamandı ve benim oraya doğru geldiğimi görünce kıyafetini düzeltmişti.. Fakat asla konuşmuyor kendisi gelip. Ne yapmalı sizce ve onun amacı ne?
Güncellemeler
+1 yıl
?
Güncellemeler
+1 yıl
arkdşlar ben artık pes ediyodumki vazgeçtim sosyalpaylaşımsitesinden yazmaya karar verdim ! Öyle de oldu yazdım ve konuştuk. Nbr le başladık bana hemen cevap verıyodu sordugum sorulara cevap verdi ve banada sordu aynı şeyleri fakat garipti bu kez:S İkimizde herşeyin sonunda iyi yazmaya başladık bende sıkıldım artık bişey yazmadım :S Ertesi gün aynı ortamda bulunduk hala bakıyodu benden çay istiyodu akrabalar 2 tane çay dediler o da bana 3 oldu dedi ama ben çay getiremedim :D Bana artık ne yapmak
Bana baktığını görüyorum fakat benimle asla konuşmuyor. Sizce amacı ne? Anlamıyorum.