+1 yılYani ruh eşim kayboldu mu bilmiyorum ama ben şu kadar söyleyeyim hayatım zaten kendisi kayıp insanlar gerçekten mutsuz yani espri bir yana gerçeği söyleyeyim �nsanların ruh eşi değil sadece Bence insanlar kendilerinde kaybetmişsin kurumda Hani her zaman söylediğim bir şey var ki eski hayattaki insanlar artık yok çok farklı bir nesil türedi maalesef
15 Yorumla- +1 yıl
beni de 27 yaşımda bir kızım. Ben lise okurken bir erkeği seviyordum. Onun da sevgilisi vardı ama kızı çok seviyordu çok değer veriyordu. Sonra lise 2’ye geçice ayrıldılar. Ama ben oğlan ile normal arkadaştım kızı tanıyorum ama çok uzaktan hiç merhaba bile demişliğim yok oğlan benim arkadaşımdı ve onlar ayrıldılar işte lise bitti falan ama ben hâlâ daha o çocuğu seviyordum unutamadım. Lise bittikten sonra onu 5 yıldır sevdiğimi söyledim o da zaten beni kırmadı kibarca reddetti sadece. Ama yanlış anlamayın oğlanı sevgilisinden ben ayırmadım kız oğlanı aldattığı için oğlan ayrılmıştı. İşte sonra ben çocuğa sevdiğimi söyledim ve hiç konuşmadık o kadardı zaten. Ama ben yine de onu sevmekten hiç vazgeçmedim. Ben çünkü çok sakin kibar saygılı sadık bir kızım sevdiğimi asla bırakmam vazgeçmem değer veririm terk etmem. Ama o beni sevmek zorunda değil zaten beni sevmediğini biliyordum ben sadece o sevildiğini değerli olduğunu bilsin diye onu sevdiğimi söylemiştim. Bide şöyle bir durum var ben tek çocuk büyüdüm kardeşim yok ve hep yanlızım. Çocukken birkaç tane kalp ameliyatı geçirdim dış görüntümde sorun yok ama vicudumda ameliyat izleri var. Bu zamana kadar hiçbir erkek beni sevmedi aşık olmadı hiç sevgilim olmadı. Ve ameliyat izleri yüzünden kimseyle evlenebilme şansım yok. Bu yüzden o çocuk keşke beni sevmiş olsaydı da sevilmek ne demek bende yaşasaydım diyorum hep üzülüyorum. Evlilik kader falan bazı noktada bizim tercihimiz ve o çocuk onu en çok benim sevdiğimi bildiği halde beni sevmedi onu seveni kaybetti bu saatten sonra kimse benim sevdiğim gibi yıllarca onu karşılık beklemeden sevemez. Bu yüzden o beni sevmeyerek hayatının hatasını yaptı benimle çok mutlu olacaktı ama istemedi. Haksız mıyım?
- +1 yıl
@Kitaproman12 haklısın valla
- +1 yıl
@Kitaproman12 haklısın. Gönül işleri aciliyete gelmez ya. Helal süt emmiş biri çıkar karşına inşallah.
- +1 yıl
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdiden gelecek ruh eşime armağan ediyorum.
https://www.youtube.com/embed/aYDgvuuVNQQ30 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılMümkünse gelmesin; böyle keyfim yerinde 🌅🌅😍😊😊😎
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ruhum eşsiz olduğundan galiba eş yok bana 🤣🤷♂️
14 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
154Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. sakat bence hala gelemediğine göre.. ölmüşte olabülü 😃
10 YorumlaBana çıkan yollar dolambaçlı ve zorlu olduğundan kaybolmuş olabilir. Şaşırmam şahsen.. 😏😏
51 YorumlaMerhaba,
Hiç olmadı ki var olmadı doğmadı kanka! 😅
Ruhlar alemine girmedim daha! 😅
Canı cehenneme! 😅
Takipçilerin yükselmiş, yakışır, profil de değişmiş! 😅114 YorumlaYa hiç var olmadı ya da öldü başka açıklaması olamaz.
11 YorumlaKaybolmaz o doğru zamanda ve doğru anda karşıma çıkmak için bekliyor.
Aynam olup üye adımı doğru gösterecek tek kişi o bu dünyada o nedenle kaybolsa bile kaybolduğu yollarda kaybolmuş olacağımdır.😊11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılBu ne lan herkesin ruh eşi kayıp. Şerefsizin biri kaydırma yaptı kesin. Sanki optik formda boş bıraktığı sorunun yerine sonraki sorunun cevabını mi isaretledi :)
13 Yorumla- +1 yıl
Burdan yaz
+1 yılbalkona çıkıp evrene ruh eşim nerede, ruh eşim nerede, ruh eşim nerede diyerek sesleniyorum her gün. evren bana onu getirecektir. bunlar hep karma siz bilmezsiniz.
13 Yorumla- +1 yıl
karmayla dalga geçtiğin için her gün balkona çıktığımda üç kere seni lanetleyeceğim. bundan sonra dötünü kollasan iyi edersin.
+1 yılKendi ruh eşimi bilmem ama ben birisinin ruh eşiysem, kaybolduğumu bildiririm. En yakın ruh eşi buluşturma ve yürütme bakanlığına gidip kayıp başvurumu yapacağım, duyurulur...
11 YorumlaHayır düşünmüyorum kesin benim ruh eşimi öldürüp parçalayıp göle attılar başka hiçbir açıklaması yok çünkü
23 YorumlaSora sora Bağdat bulunur :D merak etme eninde sonunda doğru adrese gelir yanlış otobüse binmiştir o yüzden gelmesi uzun sürebilir
115 Yorumla- +1 yıl
+1 yılKimse yapboz gibi cuk oturmaz insanlar biraz kendini yontmayı bilmeli yoksa ikizini ararken kendisi kayboluur gider
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. 5. siniffta karşılaştım olm herşeyi miz aynıydı bende direk kaptım kızı 4 senelik sevgiliyiz şimdi ciddi düşünüyoz
12 Yorumla
+1 yılKesin bi yerlerde karı kız peşindedir o fhdjj burdan ruh eşime sesleniyom adam ol ananın dizinin dibinde otur yoksa olacaklardan ben sorumlu değilim efendi ol lennn itlik yapma 😂😂🥳
31 Yorumla
+1 yılBence benim ruh eşim kaybalmadı zaten hiç yoktu ki😁😁😁
17 Yorumla- +1 yıl
Şimdi şöyle ben 27 yaşımda bir kızım. Ben lise okurken bir erkeği seviyordum. Onun da sevgilisi vardı ama kızı çok seviyordu çok değer veriyordu. Sonra lise 2’ye geçice ayrıldılar. Ama ben oğlan ile normal arkadaştım kızı tanıyorum ama çok uzaktan hiç merhaba bile demişliğim yok oğlan benim arkadaşımdı ve onlar ayrıldılar işte lise bitti falan ama ben hâlâ daha o çocuğu seviyordum unutamadım. Lise bittikten sonra onu 5 yıldır sevdiğimi söyledim o da zaten beni kırmadı kibarca reddetti sadece. Ama yanlış anlamayın oğlanı sevgilisinden ben ayırmadım kız oğlanı aldattığı için oğlan ayrılmıştı. İşte sonra ben çocuğa sevdiğimi söyledim ve hiç konuşmadık o kadardı zaten. Ama ben yine de onu sevmekten hiç vazgeçmedim. Ben çünkü çok sakin kibar saygılı sadık bir kızım sevdiğimi asla bırakmam vazgeçmem değer veririm terk etmem. Ama o beni sevmek zorunda değil zaten beni sevmediğini biliyordum ben sadece o sevildiğini değerli olduğunu bilsin diye onu sevdiğimi söylemiştim. Bide şöyle bir durum var ben tek çocuk büyüdüm kardeşim yok ve hep yanlızım. Çocukken birkaç tane kalp ameliyatı geçirdim dış görüntümde sorun yok ama vicudumda ameliyat izleri var. Bu zamana kadar hiçbir erkek beni sevmedi aşık olmadı hiç sevgilim olmadı. Ve ameliyat izleri yüzünden kimseyle evlenebilme şansım yok. Bu yüzden o çocuk keşke beni sevmiş olsaydı da sevilmek ne demek bende yaşasaydım diyorum hep üzülüyorum. Evlilik kader falan bazı noktada bizim tercihimiz ve o çocuk onu en çok benim sevdiğimi bildiği halde beni sevmedi onu seveni kaybetti bu saatten sonra kimse benim sevdiğim gibi yıllarca onu karşılık beklemeden sevemez. Bu yüzden o beni sevmeyerek hayatının hatasını yaptı benimle çok mutlu olacaktı ama istemedi. Haksız mıyım?
- +1 yıl
Doğrudur erkekler onları seven kızları sevmiyorlar
- +1 yıl
Yazık etmişler (sednr0424 ) sana canım ya seni bırakıp gidenin aklıyokmuş herhalde
- +1 yıl
Kitapromanı12 beni seven olmadı ve beni daha tanımıyorlar
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bence de kayboldu.. halbuki arasa ya da mesaj atsa konum göndercem 😂
12 Yorumla
+1 yılBen kendim kaybolmuşum ruh eşim kaybolmuş kimin umrunda😄
11 Yorumla
+1 yılMuhtemelen o beni, ben de onu bulamiyoruz 😂 ikimizde vay salak nerelerdeydin sen diyecegiz 🙈
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bence ikimizde birbirimizi bekliyoruz bu yüzden buluşamıcaz😅
12 Yorumla
+1 yılOlabilir benim de yer yön duyum zayıf ben de habire kayboluyorum zaten
10 Yorumla
+1 yılNavigasyon acsin konum atıyorum 😂😂😂
Kadıköy evlendirme dairesi😂11 Yorumla
+1 yılRuh Eşimi İstanbul'da bulmak bunca kalabalıkta çok zor. Bencede kayboldu😔
114 Yorumla- +1 yıl
😅 beraber çıkalım güzel fikir Zuhal topalla evlilik programına dönmesin sonra 😅😅😅
- +1 yıl
😅😅 Seda bizi mugeye götür
- +1 yıl
Gidek gidek. gel. gidekkkk 😅
- +1 yıl
Olur ara beni 😅😅😅
- +1 yıl
Bilmem haha 😅 açıktan numaramı yazım. istersen sapiklarim olsun 😅😅😅
- +1 yıl
Hahaha okey bekliyorum 😅😅
- +1 yıl
😅😅
+1 yılRuh eşim, nerdesin ses ver bilelim, burda seni aramak cok zor, labirentin içindeyim.
13 Yorumla- +1 yıl
Jack torrance oldum labirentte dondum, dondu içimdeki dondu, hey kel! dikili belasını buldu.🥶
Ruh eşini bulmak için gerçekten çok insan tanıman gerekiyor sanırım ve bir sürü insanla tanışıp konuşman. elbette hayatta tek biriyle de konuşabilirsin ve tesadüfen o da ruh eşin olabilir ancak bu düşük bir ihtimal işte
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılya bu kadınlar ruh eşini bulsa, "üfff neden tipi iyi değil" ya da "neden bana benzemiyor" derler.
16 Yorumla- +1 yıl
genelleme yapmasamda çoğu öyle ben biliyorum güzellik :)
- +1 yıl
kalbin kırık olmasın bu arada, umutlu yaşa, umutla kal...
- +1 yıl
Onlar kırdıysa kendin tamir et ki güçlenesin
Benimki de seninkinin peşinden gitmiş olmalı o da yok
134 Yorumla
+1 yılKesin kayboldu kaybolmasa çıkardı bu zamana kadar 🙃
16 Yorumla- +1 yıl
Benim kaybolduğumumu düşünüyorsun 😂
- +1 yıl
Güzel bakış açısı 😂kendime kızıyorum şu an 😂😂
- +1 yıl
😂😂
+1 yılKim bilir kimlerle flört ediyor
Kimin ruh ikizi sonuçta hxnsjsjs18 Yorumla- +1 yıl
Al bakalım;)
- +1 yıl
Unutma beni hdjsjd
- +1 yıl
Eig seç sen dr benim sorularımı beğen filan znsnzkdkxkdkdk
- +1 yıl
Bu güvensizlik nedir abi. Sağ ol kalsın
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Benimki büyük ihtimalle bir şıllığa kanıp evlenmiştir çoktan. Ya da gay olmuştur.
Ölmüş de olabilir tabi.30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılValla ben benimkini burda buldum nasil oldu bende anlamadim ama oldu, Allahin isine karisilir mi hic😂😂😂
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynen aynen onu diyom ya zaten😂
Cevap sahibi+1 yıl😂😂
Bu piremses hanfendi ruh eşim olur kendisi @Nargilem 🖤
10 Yorumla
+1 yılBenim ruh eşim kaybolmadı.
O zamanını bekliyor yakında uğrayacak ben òyle hissediyorum.
Sonra gelince kızabilirim insan bu kadar bekletilir mi diye 😁10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenim ruh eşim tuz ruhudur heehalde
Kayıp bayadır 😂😂12 Yorumla- +1 yıl
Bakıcaz artık 🙈😃
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenimki de allahından buldu heralde. 23 yıldır bulamıyorum zilliyi. Neredesin aloooooooooo yeter lan artık çık karşıma.
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılReelde çıksın istiyorum karşıma da yok anacım yok. Allahın delisi kim bilir nerelerde kimlerle ne boklar yiyor 🙄
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum artık ama sevgi açlığından ölecem gidecem yani.
+1 yılBenim ruh eşim benim kadar iyi olduğuna göre kesin başkası kapmıştır benim gibi dikkatli davranmamıştır erkek sonuçta salak ya
20 Yorumla
+1 yılHayır öyle bir şeyin olması imkansız yani ben eşsiz bir ruha sahibim o yüzden üzülmüyorum ruh eşim kaybolmuşsa diye
20 Yorumla
+1 yıl30 olduk hala gelmedi baksana. Kaybolmadıysa kamyon falan çarptı herhalde
31 Yorumla- +1 yıl
Sabah sabah 🤣 süperdi 👍
+1 yılRuh nedir
Eş nedir?
Önce bunların anlamlarını bilmek gerekir :) bazılarımız ruhsuzuz olmayan ruh için eş aramak oldukça absürt olsa gerek :)10 YorumlaRuh eşim bu dünyada yok sanırım 😒
12 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAcaba benim ki buralarda bir yerde mi takıldı kaldı bulsun beni
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBuraya yorum yazarak hesap anonim zaten
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Kaybolmuş belli ki hala gelmedi yıllar oldu, yolunu gözlüyorum.
13 Yorumla
+1 yılYanlış yola sapmıştır
40 YorumlaValla hiç umrumda değil artık nerdeyse de gelmesin bu saatten sonra da
24 Yorumla- +1 yıl
Neden kız beklemekten yoruldunmu bir elatsam olur belki
- +1 yıl
@sonsuzadek92 Pardon!
- +1 yıl
Yanlış anladın galiba
- +1 yıl
Ben olayım ruh eşin
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılKaybolmaz ya, ikimiz de birbirimizin yoluna çıkmamaya dikkat ediyoruz kesin. :)
20 Yorumla
+1 yılRuh eşim kesin üşengeçlikten beni bulamıyor o beni bulsun diyor ben de aynı şeyi onun için diyorum
21 Yorumla- +1 yıl
+1 dggbv
Allah belamızı versede kurtulsak ruh eşimi kaldı insanlıktan çıktık bığhtıhh yav bığtıhh
20 Yorumla
+1 yılRuhumun bir eşi yok galiba artık böyle düşünüyorum 😒
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence bende durum tam tersi. O beni arıyor, bulamıyor. Ben kayıplardayım :-D
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Benim kesin texasta ne bilim hollanda da filandır buralarda takılmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu hiç aklıma gelmemişti. Akıllısı beni bulmazdı zaten...
10 YorumlaNasip kader işleri cok bilgili olmamak lazim bu konularda sanki , yolunu bilen bulur
10 Yorumla
+1 yılEvet. Bulup getirene, ödül olarak 1 milyon TL para vereceğim. 🤪
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yıl22 yıldır kayıp en son müge anlıya vercem aw dhsjdnsnsn
10 Yorumla
+1 yılBenim ruh eşim şu an ya oyundadır ya da halısaha da.. 🤦♀️
10 YorumlaOlsun artık yoruldum zaten ruh eşimde olsa uğraşcak gücüm yok
10 YorumlaKaybolduğunu sanmıyorum. Varlığından da şüpheliyim.
11 Yorumla- +1 yıl
Okadar yani şehir adım atsan bulurbelki
+1 yılEşsiz bir ruha sahibim sanırım bu yüzden kendisiyle henüz tanışamadık
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence hiç var olmadı ya da başka zamanlarda yaşıyoruz.
11 Yorumla- +1 yıl
Okadar emin sin bana nedemeli
benim ki muhtemelen öldü ruh eşimi geçtim tüm beni sevecek ihtimali hoşlanma ihtimali olan insanların bile öldüğünü düşündüm şu an şu soruya bakınca harbiden olabilir :)
00 YorumlaBenim ruhum kayboldu, eşini düşünmek aklıma bile gelmiyor...
12 YorumlaKuvvetle muhtemel yolunu kaybetti. Ama bir umutla beklemeye devam ediyorum.🙂
12 Yorumla- Devamını Gör (211)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat