1- Korkma! Reddedilme korkusu ile kızlarla konuşmaya korkuyoruz. Kız tavlamanın birinci kuralı, korkunuzu yenip konuşmamız lazım. Evet çok kızla konuşursak çok reddediliriz ama tavlama ihtimalimiz de bir o kadar artar. Korkmayalım, reddedilmek dünyanın sonu değil! 2- Kendimizle Gurur Duymuyoruz! Bir şekilde tavlamak istediğiniz kız için yeterli olmadığınıza karar verdiniz. Eğer siz böyle düşünüyorsanız, kız nasıl aksini düşünsün? Mutlaka gurur duyduğunuz bir yanınız olmalı, bunun üzerine gidelim!
Genelde ben etkilemiş oluyorum onlar bana açılıyor ama 😅 beni tavlamak isteyen bir kız olsaydı ve tanınmış gibi davransa böyle çevresi çok geniş olduğunu gösterip hava atar gibi göstermiş olsa söylemiş olsa o taktik işlemez mesela soğurum gibi herhalde böyle mi? 🤔 kimse tavlamaya çalışmadı ki bu nasıl bir cahillik ben gidiyom 😂
Hiçbiri. Bu olayı biraz soyut görüyorum ben. Hiçbiri işe yaramazken, ufacık bir gülümseme bile etkileyebilir. Yeteri kadar tanımlayamadığım bir şey aslında.
Tavlamaya çalıştığını hissetmek rahatsız eder beni. Zamana bırakmalı, çok abartmamalı, karşılıklı ilerlemeli, aceleci davranmak yerine doğru zamanda doğru cümlelerle gelmeli..
Merhabalar 🎈 Beni tavlamak için uğraşa ya da taktiğe gerek yok, çünkü hiçbir taktikten etkilenmiyorum; tav olmuyorum bana gerçekçi gelmiyor. Eğer kalbime girmeye çalışıyorsa doğal, kendi gibi davranması kafidir. Ekstra taktikler beni itiyor.
Hiçbir taktik benim gibi birine işlemez belki bu yüz derece imkansızdır, zira bende sevgi bağı ve iletişim duygusu yoktur sonsuz nefretle doluyum, Sence sonsuz karanlığın içine ışık girebilir mi.
Uhhh ben bunları söylemekten de taltiklerden de kaçınılmaz nefret ediyorum nefffreeeeett.