4 yıllık ilişkim bu ilişki ayakta dursun diye elimden geleni yaptım ama o bütün bunlara rağmen tanıdığım bir kızla aldattı ya hayat bu kadar ucuz mu sevgi bu kadar ucuz mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kuzum benim 😥
Üzülme desem aynı şeyleri yaşadığım için pek etki yapmaz diye düşünüyorum. doğru açıdan bak sadece olurmu?
Hayatına giren iğrenç alçak adi kötü bi insan vardı ama sana yapabilme olasılığı çok yüksek olan onlarca kötülük gerçekleşmedi ve sen onun karakter (sizliğ) ini ve kötülüğünü bu olayla görüp sıfır hasarla paçayı kurtarmış oldun😥
sakın; elinde ona zarar verebilecek ne kozun ne imkânın olursa olsun kötülüğe kötülükle karşılık verip dark side'a yanlama. Bu senin kişiliğine daha çok zarar verir. nefret, iki yanı da keskin kılıçtır; ona savururken kendini kesme😥yaşadığın sıkıntılar dünya kadar parayla bile öğrenemeyeceğin dersleri sana bedava veren öğretmenlerdir; lütfen değerlerini bil💙 bak kurtuldun işte; git sadaka ver, çocuk sevindir. Allah yardımcın olsun güzel kalpli kız 💙😥 Kadının gücünü göster ve toparlan kuzum💙🍒
05 Yorumla- +1 yıl
Ya o çok güzel yazmışsın çok teşekkür ederim canım ya sende mi aynı şeyleri yaşadın çok üzüldüm senin adına seninle konuşmak istiyorum ben ya
- +1 yıl
Benim altı senemi verdiğim adam benimle ikinci senemde ailesinin zoru ile nişanlandı ve buna rağmen benimle altı sene sürdürdü o yetmezmiş gibi benim dostum kardeşim dediğim insanla aynı yatakta yakaladım hemde beni görmeye geldiği zaman otelde kalıyordu sürpriz yapmak için erkenden otele gittim ve 13 senelik çocukluk arkadaşımla aynı yataktaydı noldu biliyormusun sonra nişanını attı ikiside etrafımda köpek oldular :)
- +1 yıl
Oha ya bunlar nasıl insanlar iğreniyorum
- +1 yıl
Özelden konuşalım mı
En İyi Cevaplar
+1 yılAşkım (müslümansan) Allah ne kadar güçlü bir kadın olduğunu biliyor bu yönünü ortaya çıkarmaya çalışıyor ki ileride en ufak zorlukta yılmayarak çok güzel yerlere gelebil. Aldatılmak maalesef hepimizin başına gelmiştir neredeyse benim de gelmişti çok kötü bişey ama sen üstesinden gelebilecek kadar güçlüsün sakın yılma ama lütfen söz ver bana burda o kişiyi bidaha hayatına almak yok. Bi Kızılderili atasözü der ki : " eğer aynı şeyi tekrar tekrar yaşıyorsan bil ki evrenin sana vermek istediği mesajı almıyorsun" bu olayı tekrar yaşamamak için evrenin verdiği o mesajı al. Evren sana diyor ki " lütfen yılma temkinli ol kimseye bağlanma" tek gerçek tek önemli olan sensin seni koşulsuz şartsız sevecek tek kişi de Allah. Başka dine mensupsan da tanrın seni çok seviyor ateistsen de sen kendini çok sev Evren sana yardım eder seni seviyorum üzme kendini güzelim yüzüne somurtmak yakışmıyor kabullen ve iyileşme sürecini başlat. Başaramazsan lütfen psikoloğa git bende gidiyorum şu an çok iyi geliyor sakın utanma ayıp bişey değil emin ol daha önce niye gitmemişim diyeceksin lütfen git
15 Yorumla- +1 yıl
Dindar değilim ama çok güzel yazmışsın canım allah razı olsun senden
- +1 yıl
@yanlız236 yani müslüman ama dinine düşkün değil yoksa Allaha inanıyor 😅 bn öyle anladım
- +1 yıl
@Hakikigurl çok güzel yazmışsın 🥺👏🏻
- +1 yıl
Teşekkür ederim @asikadın35 ve @Sevgiiyileştirir öpüyorum sizi ❤️
+1 yılAldatılmak en aşağılık şey. Herkes 2. şansı hak eder klişesinin geçerli olmadığı tek durum bence. Ama bi bakmak lazım. Erkekler uçkuruna çok düşkün eğer tanıdığın kız onu ayartıp cinsel ilişkiye girdiyse bu sevgilinin o anki psikolojisine bağlı, en sadık erkek bile en azgın halinde aldatır bence. Bu durumda eğer gemileri yakamayacak durumdaysan affetme ihtimalin olmalı %1 bile olsa. Ama eğer sevgilin ikinizi aynı anda idare edip 3-4 ay böyle takıldıysa affı olmaz bunun. Geçmiş olsun bacım gerçekten üzüldüm senin adına. Aptal yerine konmuş hissetmek dünyanın en kötü hislerinden biri.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılOnun sevgisi zaten bitmiş. Siz çabalamışsınız ilişkiyi yürütmek için. Yani aslında bitmiş bir ilişkiyi devam ettirebilmek için uğraşmışsınız. Bu yüzden adam sizi aldatmış. Sevgi asla ucuz değildir. Sizin sevginiz ucuz olmasa da karşı da sevgi olmadığı için durum bu hale gelmiş. Aldatma kabul edilemez bir durumdur.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
38Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılSevginin adı var sadece nerde insan gibi sevenler herkes kiz olsun erkek olsun bi menfaat pesinde kimse kimseyi bu deverde kolay kolay sevmez iki kelimeye kanıp seviliyorum zanneden ne kisiler var yani sevgi ask artık bi oyundan ibare fazla bulasmiycan ama dogru olanı buluncada kacirmayacaksın tabi dogru insanı bulmakta kolay degil canını sıkma boyle seyler icin sal gitsin
00 Yorumla
+1 yılBak hurdaciya denk gelirsen ucuzuna denk gelirsin... Bazen yanlis secimler yanlistaki israrin sonucu kotu sonuclar veriyor... mutlaka hissettigin bisiler olmustur ama insan konduramaz bazen es gecer.
Sen yinede saglam durmaya devam et.
Kotuler olmasa iyileri ayirt etmen zor00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirlikte geçirilen zamanı göz önünde bulundurunca gerçekten ağır gelir insana.4 seneyi koca bir hiç için heba ettiğinin farkına varmak acıtır canını. Fakat gördüğün üzere hayat devam ediyor, acı da olsa tecrübe ettin. Bundan sonraki hayatında daha temkinli yaklaşırsin insanlara.
00 YorumlaSevseydi aldatmazdı gibi. böyle şeylere sevgi aşk demeyin. gerçekten üzücü bi durum 4 yıl dile kolay. Ama yapacak bi şey yok. Kendine değer ver ve aynı hataları yapma 🌹
12 Yorumla- +1 yıl
O kadar yaşanmışlık koyuyo zaten insana
+1 yılhayat ya da sevgi değil, insanlar ucuz.
sana da tecrübe olmuş, iyi tarafından bakarsak.
Umarım daha iyi insanlarla karşılaşırsın💜
Kendini üzme, geleceğe odaklan...
(tabii bu kadar kolay değil, biliyorum. ama çabalamaya devam!)10 Yorumla
+1 yılyapacak bir şey yok, bazı insanlar imtihanken bazıları armağandır. yoluna bakacaksın
10 YorumlaSöylenecek çok şey var da.. Ben de yaşadım bilirim. Atlatmam 6-7 ayımı almıştı. Tek çare zaman diyebilirim, geçmiş olsun..
01 Yorumla- +1 yıl
Söylenecek çok şey var evet konuşalım mı biraz
+1 yılDünyada sana iyi gelecek 8 milyar insan var ayrıl gitsin bi tane bulursun birini illa
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılhayatta hiç kimse vazgeçilmez değildir, yanlış yapan o , sırf o yüzden sevgiye inanmayı bırakma bence.
00 Yorumla Bunu yaşadım ama nişanlandıgını gördğm ben hatta ve hatta nikah arabasıyla evimin burdan geçti :(
04 Yorumla- +1 yıl
Çok zor bir durum bu neler hissettin acaba
- +1 yıl
Nasıl atlattın
- +1 yıl
Bir sure ağladım unutmak için dua ettim ailem destek oldu vs ona yazdım engelledi her yerden 2 ay sonra karşıma biri çıktı onunla konusmaya basladim ondan daha mutlu etti yani sevildigimi hissettim ona tutundum onun da beyin tümörü hastasi olduğunu öğrendim😑 destek oldum vs derken alıştım baya 1 hafta önce de kavga ettik ve terk etti beni engelledi 😣 2 gün önce de engeli kaldırmış amaaan öyle tam mutlu oldum dedim yine sorunlar çıktı vs işte
hadi ordan edeceksin 2 günlük dünya kimse umrunda olmasın knk daha iyilerine layıksın cidden emin ıl Allah yollar sana doğru insanı 🌹
00 Yorumla
+1 yılBu insanlık değil seni ben haketmiyorum karektersizin tekiyim diyememiş aldatmış hayatına bak hiçbirşey senden kıymetli değil allah yardımcın olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlat babaya katlanamazken sen iyi sabretmişsin. Hata senin özveri ile devam etmen olmuş , sonuç ortada. Kimse kimseye katlanmak zorunda değilki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı. Karaktersize sevgi de ucuzdur karakter de üzme kendini sen tamam mı...
10 Yorumla
+1 yılSevginin , hiç bir anlamı yok herkes şeytan olmuş kim kime kazık atacak fırsat kolluyorlar tek dertleri bu .
10 YorumlaSevgiline, kendinden çok değer verirsen olacağı budur. Onu seven sen olmuşsun, o seni sevmemiş.
00 YorumlaUcuz değil bedavaymis
Hayat çok kötü öğretti gerçekleri00 Yorumla
+1 yılNe iş yapıyorsun sen ve fiziksel aldatma mı duygusal aldatma mı
00 Yorumla
+1 yılBide benim sevgilime hasta derler dışlarlar şizofreni diye (tortu şizofreni) bir yanda obsesif bozukluk da var. Ama tapıyor resmen sözümden çıkmaz. Çok mutluyum onunla :) Seninkisi bence hasta , bu masumlar değil. Yazık etmiş o kadar yaşanmışlığa.
03 Yorumla- +1 yıl
Umarım hep böyle mutlu olursunuz
- +1 yıl
Umarım canım, zamanla geçer, Allah sabır versin
- +1 yıl
Teşekkür ederim canım
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoş ver Seni aldattıysa önüne bak gitsin
Sende yeni bi sayfa aç kendine02 Yorumla- +1 yıl
Ben galiba uzun bir süre sayfa falan açamam
- +1 yıl
Kendinle yüzleş zamana bırak 👍
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesin cok ozverili fazla fedakar olmussundur. Degerini dusurmussundur. Senden cok emindir, heyecani kalmamistir. Iliski yasamak bi sanattir
00 Yorumla
+1 yılinsan nedensiz sever, yoktur bunun bilimsel bir açıklaması. farkında varamazsın neden sevdiğinin, bazen bir gülüş, bazen bir bakış ama yinede yeterli değildir açıklamaya. seversin işte bok varmış gibi terket 2 kere aldatan ine aldatir seni
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. evet sevgi adi insanların eline geçince bu kadar ucuzluyor
00 Yorumla
+1 yılBiliyor musun!! Kendi sev kimseden birşey bekleme yoksa çok üzülürsün. Aldatma konusu gelince kendini yetersiz görme, belki seni sevmemiş. Elbette seni sevecek biri çıkacak bundan emin ol.. Bu zor günleri altında kolaylıkla sıyır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKöpek gibi davranan, aldatan kadınların kölesi oluyorlar artık.
00 Yorumla
+1 yılOna aldatılmak denmez erkek iradesi şartlar ve ortama bağlı olarak nefsine yenik düşmeye mahkumdur burada asıl soru, cinselliğe bu kadar aç birini hayatına alarak neden böyle bir hata yaptığındır
00 Yorumla
+1 yılilişkinin uzun olması bitiremiceğin anlamına gelmiyo bence hemen bitirmeli ve yeni sayfa açmalısın kendine.
01 Yorumla- +1 yıl
Bitirdim zaten
+1 yılAdam akıllı sevenler yalnızlığa mahkumdur senin psikolojın şimdi erkeklere güvenmiycem diyip kücük ergen kızlar gibi ağlıycaksın
00 Yorumlagit saç baş giriş. sevgilinide sıkıştır bir köşeye döv. ya da sende pişmanmış ay özür dilerim falan de aynı duyguyu ona yap sende onu aldat 👿
00 Yorumla
+1 yılLütfen yanlış anlama ama çoğu bayan da züppe adamları seçiyor ve sonuç böyle oluyor. Inşallah atlatırsın ve karşına hayırlı biri çıkar.
00 YorumlaUcuz değil... ucuzlatılmış bir hak ediş olmuş. En ağır cezayı vermelisin...
unut onu...10 Yorumla
+1 yılBosver hiç takma hayat devam ediyor öyle bir topla kendini ne kaybettiğini görsün karşındaki
00 YorumlaSevgi yok. Istediğin kadar çabalamış ol. Hepsi sadece seni yorar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı.
+1 yılUcuz olan hayat veya sevgi değil insanlar.
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
+1 yılS. ktir et yoluna devam et bacım
02 Yorumla- +1 yıl
Öyle hemen atlatılabilse keşke ama teşekkür ederim
- +1 yıl
Kolay değil süreci iyi değerlendirmek için kaçma yüzleş
+1 yılBazen de çok zor dememek lazım
10 Yorumla
+1 yılBu devirde aşk sevgi ucuz değil bedava...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnun karaktersizliği inşallah karşina senin değerini bilen biri çikar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmanın telafisi olmaz tekmeyi bas şer*fsize.
00 Yorumla
+1 yılTanıdığın biri olsaydı ne değişirdi ki
02 Yorumla- +1 yıl
"Tanıdığı" biri diye yazmiş. Bu insana daha fazla koyuyor
- +1 yıl
@kingkong321 tanımadığı biri olsa ne değişirdi
- Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı.
+1 yılDeğer kıymet bilen yok ki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. insanlar ucuz..
00 Yorumla
+1 yılNe yapacağımı bilmiyorum değil yol vereceksin.
00 YorumlaAllah yardımcın olsun. Üzme gönlünü
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılgeçer. hayatın kendisi ucuz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. Sevgi değil ama bazı insanlar çok ucuz hemde.
00 YorumlaTanimadigin bir kiz olmasina bozulmus gibisin
00 Yorumla
+1 yılMalesef :(
20 Yorumla
+1 yılŞu an sana sarılmak istiyorum , çok ağlama olur mu
13 Yorumla- +1 yıl
4 gündür hayatım berbat kendimde değilim üstelik kapanma olacak evde delireceğim galiba gerçekten sarılıp ağlamak istiyorum şu an sadece
- +1 yıl
Kıyamam sana :(
Gerçekten çok üst üste gelmiş. Sadece sabredeceksin. Bunun üstesinden gelebilmek de senin elinde kendini kapatıp kafayı yemek de. Sen yapabilirsin❣️ - +1 yıl
Sabretmekten başka çarem yok ki sağolsun arkadaşlarım moral vermeye çalışıyolar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeni kaybeden düşünsün bosver
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. Malesef ucuz.. vicdan her insanda bulunmuyor..
00 YorumlaArkadadinla mi yatti?
08 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Of cok uzuldum gercekten benimde sevgilim var ama icim gidiyor aldatilirim diye. İlk iliskimde aldatilmistim zaten. hemde 2 sene boyunca kandirmis beni. Şimdi kimseye guvenmiyorum ve haddinden fazla deger vermiyorum. Önceliği kendime veriyorum. Ne olursa düzgün sevenlere oluyor
- +1 yıl
Aldatılmaman için sana anlatmak istediklerim var çünkü benim yaptıklarımı yapmaman gerekiyor
- +1 yıl
Gel konuşalım canım
- +1 yıl
Yazamıyorum ki
+1 yılUcuz maalesef ki dert ortağım benim
09 Yorumla- +1 yıl
Sende mi aldatıldın yoksa
- +1 yıl
4 senelik ilişkim daha bir kaç gün önce aldatılma ile bitti seni en iyi ben anlarım
- +1 yıl
Of ya güvendiğimiz insanlardan bu kazığı yiyoruz yazıklar olsun
- +1 yıl
Daha neler yaşadım bilsen kendisi yaptı ama ben arkadaşım oldum
- +1 yıl
İradelerine sahip olamayan ucuz insanlar
- +1 yıl
Neler yaşadın?
- +1 yıl
Daha hiç birşeyi atlatabilmiş değilim valla anlatmaya kendimi hazır hissetmiyorum
- +1 yıl
Anladım canım anlatmak istersen dinlerim seni
- +1 yıl
Teşekkür ederim konuşmak istersen bende seni dinlerim
Ayrıl bu kadar...
10 Yorumla
+1 yılKötü olmuş
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAynı duyguyu yasat
10 Yorumla Düzen bozuldu artık
00 YorumlaMalesef çok uçucuz
00 YorumlaKilosu 4 tl çuvalı 12 tl ye düştü
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılO ucuzmusmus demekki
00 Yorumla - Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aldatıldım, ne yapacağımı bilmiyorum. Sevgi bu kadar ucuz mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım