Var mı bir taktik beyler bu ülkede kurtulmak için tek yol gibi
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sen yurtdisinin hayalini kurarken ben yurtdisinda yasiyorum fakir turk irkindan olan insancik.
Her zmaan hayalin hayal kalir neden mi? Senin gibi tipsizi kimse almaz. Egitimsiz fakir. Annende orrrooooospydu sanirim ondan kendi irkina sovuyorsun ay harikaa turk turku yesin bizde kenardan izleyelim😂😂siz kendiniz kendinizi bitirmissiniz. Fakir ırk. Ustelik bende kendi kokenime mensup biriyle nisanliyim. Senin gibi fakir turklere asla bakmadim bakmamda. turklerin ne oldugunu cok iyi biliyoruz. Siddetcil hayvanlarsiniz siz. Irkınıza tukuruyorum. iyiki turkiyeye adim atmadim hicbirzaman. İyiki sizin gibi hayyvan irkina mensup degilim. Senin gibi hayvanlarin.
Senin agzini sktirmek bana borc oldu
Ailendeki tum kadinlarida getir geldiginde bizim erkekler s*ksin
Durduk yere kufur edip kactin. Seni polisiniz bulur artik. P*slik.
Kanka yabancı dil bilmelisin ve gitmek istiyorsan her ülkeliye razı ol
Bak bu konuda haklısın her ülkeliye razı olmak lazım
Ruslar en çok türklerle evleniyormus rus nufus bakanligina göre. Rus istiyosan bulman kolay olur bence ama polonyalilari bilmiyom
Rusta olabilir kanka
Aynen
ben suriyeliye de razıyım burdakilerin altın kaplama
Bu vahabi çölünden kurtulmak hedefim zaten türk kezbanları umrumda degil
hem onlarınki bizimkiler gibi kara değil yorgan altı styla ekmek kızartmıyorlar
Oğlum parayı basıp dümdüz ediliyorlar hâla konuşuyorlar bir de bir kezbanda yorum yapmış sorusunda babam yaşında adamla para için evlenmeye değer mi diye tam bir cinsel obje hepsi gerceklerde zorlarına gidiyor
tiktoktan kap birini aç köpek dolu alan yok miras avcıları kaynıyor olay nafaka :D
La oğlum esra erolu izlemiyormusun 20 yaşında rospular para için 50 60 yaşındaki adamların altında paspas oluyor hahah zerre acımıyorum
Zaten nafaka amaçları tiktoktakilerin
elindekilerle mutlu olan kes görmedim diziler etkiliyor bunları slav ırkı bunlara 10 basar
en azından pembe
Oğlum gurur desen yok vasıf desen yok şeref desen bu hiç yok tek vasıflar kapkara qm bitmek bilmeyen ego ve zengin koca aramak bunlarla evlenenlere hiç acımıyorum eşek gibi nafaka ödüyorlar şimdi
çok arıyorlar ama buldukları https://www.youtube.com/watch?v=awfM0fOPmSQ
Oğlum bunlara bunlar layık zaten sjsjssjsj iyi özetlemişin reis
ahahaha yazık lan aslında videoyu izledikden sonra üzüldüm oysaki :D
Ben zerre acımıyorum artık satılık mallara nerde görsem hep bir zengin koca arayışındalar para varsa tamam diyorlar ondan varsa bir güzel şiddet magduru sonra bütün erkekler aynı diye öterler zaten coğu 50 yaşındaki adamlara paspas olmuş durumda zerre umrumda değil ülke kurtulamıyoruz da
nasip diyelim güldük eğlendik yigento inş karşına helal sütü emmiş biri çıkar evet haklısın günümüz insanları orul orul
Çıkmasın reis evlenmeyi nafaka mağduru olmayı düşünmüyorum green card çıkarsa topuk
hakkında hayırlısını dilerim yegenim green card ta hikaye amariga da biz türklere ite bakar gibi bakıyorlar fakir hintli gibi davranıyorlar uzman olduğun değerli bir sanatın varsa dünyanın heryerinde ekmeğin var zaten
Var aç kalmam reis elektrik işini biliyorum zaten ama asla ve asla evlenmem gerek yok bu parazit ve vasıfsızlarla evlenmeye
hisli adamım bende yapay basit gördüğüm kadınlarla evlenmedim çokta dert değil
polonya o kadar güzel bir ülke değil
Bu ülkeden iyi olması yeterli
karı kız merakınız bitmedi🙄
Karı kız merakı değil bu salak ülkeden kurtulmak için ve sizin gibi satılık mallarla ne işim ne olur zaten
telegram ile...
ben böyle ingilizce öğrendim
Hiç kullanmadım nasıl kullanıyoruz aga
Nasıl yani
telegramda, yakınındakilerle konuşabilme özelliği var, 500 metre yakınındaki kişiler ile konuşabilirsin.
sen de telegram indir ve sahte konum kullanıp ilkeni polonya olarak ayarla. böylece seçtiğin konuma 500 metre yakınındaki kişilerle konuşabilirsin
Ohaaaaaaaa
@MikrofonsuzRAP oha mı
Aga hemen deniyorum bekle beni polonya
ama ingilizce bilgin yok ise konuşamazsın. hoş konuşmazsan da ilgilenmeyecekler.
Almanca var biraz
Ben böyle bir özellik olduğuna şaşırdım
@mranonim123 burnun çok güzelmiş
ya eğer konuşacağın kişi ile ortak bir dil biliyorsanız konuşabilirsiniz, illa ingilizce şart değil.
ben dünyanın dört bir yanındaki insanlarla konuştum ve ingilizcemi geliştirdim. birçok arkadaşım var. gemel olarak ingilizce konuşuyorduk.
@MikrofonsuzRAP evet böyle bir özelliği var. ama ben sahte konum kullanarak bu özelliği daha fazla lehime çeviridim.
@MikrofonsuzRAP iltifat olarak alacağım 🤔
İltifat tabi burnunu beğendim. Ama sorunlu birine falan denk gelirsek
@MikrofonsuzRAP aslında sorunlu birisine denk gelmek benim için bir şeyler değiştirmiyordu, lrkfilimdeki her şeyi gizli tutuyor, samimi bulduğum kişiler ile de ayrıntı vererek konuşuyordum.
sadece konuşuyordum.
Sen de "ayarlar" kısmından bütün gizliliğini başkalarına katşı kapatabilrisin böylece başkası, sen istemesikçe seninle konuşamaz.
iltifat için de sağol
*profilimdeki (kusuruma bakma yanlış yazmışım) 😆
Teşekkür ederim çok bilgilendin
M
@MikrofonsuzRAP rica ederim
😆
Konumu nasıl değiştirebiliyoruz?
@YatoOtsutsuki sahte konum kullanmalısın, youtube de nasıl sahte konum kullanabileğini gösterebilecek videolar var. telegramı kapat ve sahte konum kullanarak konumunu değiştir, daha sonra telegrama girerek oradan yakınımdaki kişilere bas. oranın senkronize olması 5 dk falan alabilir.
sahte konumda nereyi seçersen, seçyiğin yerin 500 meyre yakınındaki kişiler tek görülür.
Hepsini hallettim de telegram girip denediğim de kimseyi göstermiyor hep yükleniyor böyle olması normal mi?
@YatoOtsutsuki asla yüklenmeyecek knka dkdn
@MikrofonsuzRAP nası ya şaka mısın sen
@YatoOtsutsuki şaka tabi
@YatoOtsutsuki hayır, senkronize olması biraz sürüyor. kullandığın sahte konum uygulaması da önemli. telegramı kapat, sahte konum uyhulamasına gir konumu seç, ayatlardan normal konumunu aç ve tekrar telegrama gir.
@MikrofonsuzRAP bence de şaka olsa daha iyi olur neyse sen de denedin mi?
hangi uygulamayı kullanıyorsun?
@YatoOtsutsuki hatırlamıyorum ama play store den indirmiştim
Hayır yanlış anladın fake gps için indirdiğin uygulamanın adını sordum
@YatoOtsutsuki play.google.com/.../details
@YatoOtsutsuki sanırım bu idi
Denemedin
Ha tamam bende bunun benzerini indirmiştim
@MikrofonsuzRAP tamam
@YatoOtsutsuki oldu mu
Kanka ruslara oyna bence en rahat o olur
Almanca var diye dedim
polonyaya giderek