Aramızda bir kaç anlaşmazlık olduğu için surduremedik. Yazmak istedim yazdım nasılsın diye VS iyiyim diye karşılık verdi soğuk gibi pek konuşmuyor ben de ustelemedim. Nasıl eski sıcaklığa döner sizce? Nasıl o flört günlerine dönebiliriz sizce?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Mesajla olmaZ birde bu iş sabır gerektirir. İ mesajla eskisi gibi olmaZ ki. En iyisi sen şu yasaklardan sonra kıza buluşmayı teklif ey
Maesef biraz zor gibi. Ben şu an kendi memleketimde değilim farklı bir memleketteyim ve memlekete gitmem biraz uzun sürebilir.
Eğer gerçekten istiyorsan bi yolunu bul derim
Ben bir adım attım gibi biraz durmak istiyorum aslında
asla dönmüyo sen artık hiçbi şey yapamazsın eğer o özler de dönerse sıcak davranır sadece
Çok kötü şeyler olmadı aramızda. Anlaşamadık karşılıklı bitti. Yazdım nasılsın okul nasıl vizeler nasıl geçti diye güzel hı sohbet oldu mu dersin orta derim ama hem geç yazıyor hem de soğuk gibi biraz. Ve daha sonra konu olduğu gibi kaldı bir şey de bulamadım yazacak
en son mesajına naptın
Kalp attım
konuşmak isteseydi bi daha mesaj atardı sen boş ver bence
6 saat önce cevap verdi soruma yani bir konunun bitmesinin son cümlesini kullandı ben de o cümleye katıldığım için az evvel kalp attım
böyle durumlarda görüldü atmadan bırakmayı düşünür müsün hani görüldü kalmasın falan diye yoksa konuşmak istemediğini sanar diye korkar mısın
Tam olarak anlamadım?
yani şimdi konu bitti ya görüldü kalmasın diye mesaja bakmadan bırakır mısın yoksa konuşmak istemediğini o yüzden bakmadığını sanar diye korkar mısın
Bugün hayatım da ilk kez konu bitti ve mesajı gördüm 6 saat boyunca görmedim bitmesini istemedim herhalde. 6 saat sonunda ise kalp bıraktım. Ama bunu şimdiye kadar hiçbir kıza yapmadım. Bittiyse konu bitti görüldü yapardım. Bugun her ne olduysa elim basmadı telefona yani bilmiyorum değişik bir his oldu içimde
ay kıyamam konu bulmak zor değil aslında çok saçmalasan da olur
Ya biliyorum şimdi diyeceksin ki ağır başlı bazı konularda olmaman lazım veya gurur yapmaman lazım diye ama ben bu huyumdan vazgeçemedim. Hiçbir şekilde vazgeçmeyi de düşünmüyorum. Dünyanın en fakir insanı da olsam yapayalnız da olsam gurur bende tükenmek bilmiyor. Kendimi ağırdan almak her daim beni rahatlatıyor.
konu bulmanın gururla alakası ne
Mesele konu değil ki. Konu bulunur konuşulur ama her siz kızlar sen de iyi bilirsin ki ağırdan alıyorsunuz ve ben de bundan dolayı her defasında konu bulup konuşmak istemem yani zorla konuşturmjs gibi hissederim. O yüzden bunu söyledim
konuşurken geç cevap vermesine de takılır mısın
Şu an takılırım tabi çünkü araya zaman girdi ve yeni az da olsun konuşmaya başladık ben yazıyorum mesela cevap veriyor ama 2 saat sonra veya 3 saat sonra ben düşünüyorum ya bu kız neden cevap vermiyor kendi kendime üzülüyorum. Üzülüyorum yani ve şu an ne fikirde olduğunu bilmedigim için daha fazla üzülüyor insan. Yazıyor bana ben hemen dakikasında veya o an cevap yazmaya çalışıyorum. Bu biraz beni üzdü
yani geç cevap vermesinin nedeni ağırdan olmak da olabilir konuşmak istememek de ama hem soğuk davranıp hem geç cevap veriyosa muhtemelen ikincidir
Bilmiyorum umarım hayırlısı olur. Zorla bir şey olmaz bu iki taraf için de geçerli. Ben onu üzmek istemem. İsterse başımın üstüne bırakmaya da razıyım ama olmayınca da olmuyor işte.