Sevdiklerime ❤️ atıcam sevmediklerimin yorumlarını eksilicem. O bile fazla onlara, şaka şaka sadece çokk sıkıldım ve birilerine seni seviyorum demek istiyorumm.
Güncellemeler
+1 yıl
Site neden bu kadar sıkıcı olduu yaa. Seçma seçma sorular allah aşkına 😂
Ahahaha ben asla kaybetmem canım 😊. Vah vah gözü gerçekten çok vahim yaa kıyamam sana ben ölürüm kazandığını sanıyor o kadar durum vahim yani üzüldüm 😔
Canım benim bak senin gibi diyen bir sürü kişi oldu ama artık onlarda hatalarının farkındalar 😊. Bizim Allahtan başka hiçbir şeyden korkumuz yok kızım şu an kaybettiğin için beni korkuyor gibi göstermeye çalışıyorsun ama yemezler 😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sevmiyorsundur 🥺👉👈
Seni sevmeyen ölsüün 🥺 ❤️❤️
Yiaa gerçekten mi ozaman bir sürü kişi ölecek 🥺👉👈
Canım benimm kıyamam sanaa 🥺🥺
Kıyan çok 🥺👉👈
Döverim onları ben 🥺
Döv döv bitmezler ki 😭😭
Merak etme gebertirim onlarıı
Tişikkirler 🥺👉👈
Rica ederim 🥺❤️
🥺🌹💕
eksi geliyo hissediyorum şvçböxö
Seni sevmeyeni döverim hdjfjxk❤️
💙
söyle
❤️
Söyle
❤️
Süleee
Ponçiiğimm 😂 ❤️
😅❤
Bende seni seviyorum bıro
❤️
❤️==>👑
Soyle
❤️
😆🤍
hahaha at bakalım
❤️
😊Deneyelim bakalım.
❤️
Söyle
❤️
❤
Niye seveceksin ki sebep var mı
Soyle
Söyle bakalım hadi
Söyle.
Yalan söylüyorsun
Süle bakem 😆
Püü yeni fark ettim dislike atmış bende atcam da atacak yer yok 😂
😂😂 Beni sevmeyen de ne biliim amaa
Yok zorlasan da daha sevmiyim kıl oldum sana 😂
Pekii sen kaybettin ozmann hdjdjdk
Bak yaa bence kızım ben her zaman kazanırım bence kaybeden kişinin kim olduğuna aynaya bakarak anlayabilirsin 😎
Üff allahımm nasıı laf soktuu yaa eman emaann 😂
Aaa laf mı soktum gerçekleri demiştim sadece. 😂Yani diğerlerine de sorabilirsin 😂
Kaybedeni görmek için aynaya bakmaya gerek yok zaten kendsii biliyo kendini dimii 😂
Vah vah kıyamam sana gözlerin mi bozuk ondan mı göremiyorsun üzüldüm 😔. Ben senin yerine söyledim ama sen olduğunu sorun yok 😊
Canım benim kaybetmek sandığın kadar korkunç değil ama gerçek kabul et artık 😏😂
Ahahaha ben asla kaybetmem canım 😊. Vah vah gözü gerçekten çok vahim yaa kıyamam sana ben ölürüm kazandığını sanıyor o kadar durum vahim yani üzüldüm 😔
Asla asla deme pişman olursun. Benim gözlerim gayet iyi ama sen fazla korkuyon kaybetmekten korkma canım o kadar korkunç değil 😀
Canım benim bak senin gibi diyen bir sürü kişi oldu ama artık onlarda hatalarının farkındalar 😊. Bizim Allahtan başka hiçbir şeyden korkumuz yok kızım şu an kaybettiğin için beni korkuyor gibi göstermeye çalışıyorsun ama yemezler 😃
Evet dediğin gibi hatanın farkına var artık 😀 Benlik sıkıntı yok kaybeden belli kazanan belli 😏
Diyorum yaa kız halan farketmiyor kaybettiğini 😂sözde ben kaybetmişim aynen aynen sen devam et canım tamam mı 😊
Tamam canım kendini kandırmaya devam ett hayyydii 😂
Ahahaha cevap bulamadı aynı şeyleri diyor. Kızım ben sana baştan dedim ben her zaman kazanırım diye ben manyağım çünkü 😂😂
Ben vereceğim cevabı verdim yeterde artar sana 😀 Sıra kabullenmekte o da senin bileceğin iş.
Ahahahaha çattık yaa halan verdim diyor 😂. Kızım git bir yüzünü yıka açlıktan oruçsun herhalde başına vurmuş kaybettin daa 😂
Uğraşamicam senle işim gücüm var sende otur düşün kaybettiğimi ne zaman kabullensem diye tağmam mıı.
Ahahaha manyak yaa benimde işim gücüm var. Sen yemek ye gel bak anlayacaksın kaybettiğini tamam mı 😊
Ahahhdjd bana manyak diyene bak. Oruç falan değilim.
Kızım manyak sensin basbaya tamam değilsen daha büyük sıkıntı var zaten basbaya uyuyorsun git yüzünü yıka daa
Taam karşimm hadi yoluna.
Ohh bee aferin akıllandın iyi bakalım ben kaçar o zaman 😆
Hee hee taam.
😊😊😊
😒😒
☺️☺️☺️