delikanlı genç bir erkeğim, aynı şekilde de bir erkek dostum var. yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez kardeş gibiyizdir hakiki dostlarız yani. geçen gün laf arasında şakasına ''kız olsam ilk sana verirdim.'' dediğinde içimde bir şeyler oluştu, bir etkilenmedim değil yani ama asla eşcinsel değilim zaten erkeklerle işim olmaz daha önce de hiç olmadı hep kızlardan hoşlandım (her ne kadar işler yaver gitmese de hanımlarla.) dediğim gibi bu dostum benim için çok değerli asla zarar gelsin istemem kılına dahi çok seviyorum kendisini tabii arkadaş olarak sadece ama o günden beri dediğim gibi bir şeyler değişti artık farklı gözle bakmaya başladım çok utanıyorum yüzüne bakmaya hiç anlasın istemiyorum ya dalga geçerse? bir şaka nelere mal oldu bir bilse.. arada ''acaba öpsem?'' ne yapar falan düşünüyorum bana bir şeyler mi oluyor?
Güncellemeler
+1 yıl
neden kimse cevaplamıyor :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Arkadaşım bir kerelik bir erkekten etkilenmek seni gay yapmaz. Doğuştan hem cinsel hem duygusal anlamda erkeklere yükseliyorsan gaysindir. Bazıları sadece bir kişi için eşcinsel duygular besler. Reddit te bu tarz onlarca yaşanmışlık var.
knk gay olmaktan bu kadarda korkmamalısın. Ya da gay değilde biseksüel de olabilirsin
en sıcak yaklaşım senden geldi teşekkürler
rica ederim :)
Kızlardan da hoşlanıyor musun gay adayı olmak isteyen bey
tabii zaten bu zamana kadar hep kızlara ilgim olmuştu ilk defa yaşadığım bir durum
Olm sorun yok o zaman bu durum bazen bize de oluyor bi kız cok cekici ya da fazla guzel gelebiliyor bi anlik ilgi sadece lez mi oluyoruz hayir tabiki önemli olan sürekli sekilde hemcinsini arzulayıp aşirı derecede istemek bu durumda sende yok sanirım o zaman sorun da yok takma kafana
öğrenirse çok mahçup hissederim her ne kadar geçici olma kapasitesi taşısa da.. dediğin gibidir herhalde teşekkürler
umarım bu düşünce his troldür
neden öyle dediğinizi anlamadım
gay olma yolunda isen umarım yalandir diyorum
niye sen homofobik misin
dolunaya dikkat et pasif filan olursun mazallah
Git sevgili yap (kız) belki bastırır
kızlarla iletişimim pek iyi değildir ne önerirsin, evet koskoca adam oldum hala konuşamıyorum ne yazık ki
Bende çok konuşmuyorum eskiden seni seven birisi varsa sen beğenmesen bile git en azından seni tutar biraz yoksa işin yaş :)
çok mu kötü yani en fazla ne olabilir ki diye de düşünmüyor değilim...
Kanka kafanda kurmuşsun sen bi kere düşünmeyeceksen sorun yok mecbur değilsin kendi iraden ver ben istemeden rezil olma diye dedim
Kanka kız olmana gerek yok deseydin
Yokluktan birbirinize yürümeyin
olabilirsin.
Kerimcan durmaz yükleniyor sana kanka galiba😁