Merhaba.. Merak ediyorum da hiç kendinden geçecek, gözlerin kör, kulakların sağır olacak kadar, kalbin patlayana kadar aşık oldun mu? Keyifli geceler..🥂🚬🖤
Merhaba! Evet bir kez yaşadım bu duyguyu. 20'li yaşlarımın başındaydım. Öyle saf, öyle temiz, öyle masum sevmiştim ki hani kalbini çıkar, avuçlarıma koy dese sorgusuz sualsiz yapardım o derece. Ama gördüm ki bu derece aşık olursan kıymetin bilinmiyor maalesef. Keyifli geceler.. 👋👋
olmuştum bir defa.. sonunda mutlu olamadım ama aşk güzel şey.. kim ne derse dedin acısı da güzel mutluluğu da güzel sonra hayat devam etti.. geçmez dediğin her şey geçti.. mutlu olmak için aşk yeterli gelmeyeceğini de anlamış olduk büyüdük sanırım
Asık olursun olmayan yoktur sanırım aradaki fark o duyguları ne seviyede yasadıgındır , herkes bedeni tipi güzel sever bu okadar basit bir durumki?
Ben bakısını gülüşünü sevdim , saclarının beline kadar uzanışını kestirme kararı aldıgı zaman kuaförde kavga edişimizi kıskanlıklarını bile sevdim soguk havalarda bana gelişini omzumda uyumasını ya Aşk bu kokusu bile rüyalarına gelir sanki gercekmiş yanındaymış gibi içine cekersin en kötüsü uyandıgında yanında yoktur tekrar uyumak rüyaya geri kaldıgın yerden devam etmek istersin ama olmaz işte tiki vardı mesela tikliydi tikine bile sırılsıklam asıktım hatası öyle büyüktüki kendisini unutabilirdim 2 sene sürsede fakat yaptıgı ömür boyu unutulmaz ben bana yakışır sekilde ayrılık kararı verdim , cünkü herkes gerçek yüzünü karakterini ayrılırken giderken belli eder ve ben öyle bir gittimki onun gönlünde ruhunda imza bıraktım, ve hayatıma baska kimseyi alamadım 6 sene gecti biliyorumki Aşkın oldugu her yerde Acı da var...
Evet 13 yaşında -hoşlantı falan değil bildiğin seviyordum- ve o kişide en yakın arkadaşımdan hoşlanıyordu ve bana onu sevdiğimi ona söyler misin dedi ben de gittim arkadaşıma seni seviyormuş bilmem ne dedim. Sabah ezanına kadar oturup hüngür hüngür ağlamıştım çok üzülmüştüm o zamandan beri aşk falan boş hiç kimseyi falan da sevmeyeceğim hala aklıma geldikçe ağlıyorum, bunu okuyorsan ki okumaz sen tam bir m*lsın
Bir gülüşüne ömrümün en güzel yıllarını verdim,,, dermişim. Bir süre bir güzelin aklımdan çıkmadığı oldu. Aşk yok, nerden uyduruyorsunuz. Olsa 12-18 ay değil bir ömür boyu karşılıklı sürerdi. Karşındaki de seni sevmezse aşk denmez buna ancak takıntı ve çarpılma olur. İlginin olduğunu gösterince tamamen iletişimi kesmese iyi olurdu. Kalp kırıcı oluyor.
Hayatım boyunca evet ulaşamadığım birine sırılsıklam aşık oldum ilk görüşte asktı benimki galiba otobüs durağında gördüm bana tuhaf tuhaf baktı beni begenmedi sanırım otobüse bindi gitti bende arkasından gidene kadar baktım ne aşk mış dedim kendi kendime.. bu sırılsıklam aşık olmak bana göre değilmiş dedim karşılıklı olsaydı hiç fena olmazdı pişman oldum aşık olduğuma.. kader iyilere gülmüyor ki bari haber verseydi de hazırlıklı olsaydım üzerimde eşofman takımlarımla ask beni yakaladı
Dinlediğim her şarkıda ondan bir nota var gibi Yemek yaparken aklımda İş yerinde yanına gidebilmek için bahaneler arıyorum Yolda karşıma çıkarmı diye aynı yolda araba ile tur atmışlıklarım var Sessizce görünmeden seyretmişliğim İzleyeceğim filmlerdeki bayan oyunculara bakarım önce onda olan herhangi bir mimik benzerlik var mı diye Bu sorduğun gibi bişeymi acaba
Oldum ilk aşkımdı evlendim boşandım Diğeri benden önce davrandı evlendi😆 Şimdi ise aşka inanmıyorum Seni seven biri her zaman seviyor Ben sevgiye inanıyorum Sevgi yoksa aşk bi yere kadar gidiyor Aşk gelip gecici ama sevgi öyle değil...
Olduğumu sandım ama öyle birine aşık olamayacağımın şu an farkına varıyorum bence insan hayatında bir kere aşık olur ve onunla ömrünü geçirir tabii ki karşılıklı ise. Ben böyle düşünüyorum bitirdiğin bi iliskine ya da geçmişte kalan birseye aşk denilmez bence basitlestirmemek gerek kimse hayatında 2-3 kere aşık olamaz. Tek bir kişiye aşık olabilirsiniz sadece diye düşünüyorum.
Oldum tabikide. 2 yıl boyunca onu sevdim sonra tanıştık ettik 8 yıl beraber olduk evliliğe kadar gitti herşeyi yaptım onun için aşkım gözümü kör etti herkes o gider dedi ama ben dinlemedim herkesi karşıma aldım çok sevdik sonra çok kısıtladım kuskandım yasaklar koydum o da bunaldı terketti tabi 2 yıl oldu ayrılalı tedavi görüyorum unutamadım psikolojik sorunlarım var Ve şunu anladım ki Kimse kimseyi bu kadar sevmemeli?
Üniversitenin ilk günü, ilk dersinde. İlk görüşte aşk. Tarih 24 Eylül 2018. Ve o tarihten beri, karşılıksız ama ölümüne sevmeye devam. Yolundan dönenin anasını, avradını derecesi. ✊
Evet... sarmaşık gibi bisey bu. Sen farkında olmadan kalbini, beynini ele geçiren bir güç. Eğer karşılık alıyorsan dünyanın en mutlusu oluyosun. Ama bir gün için biseyler yolunda gitmesin cesetten farkın yok. Ilk gördüğün anı, ilk mesajını hiç cikaramiyosun aklından ne yaşarsan yasa, ne yasatırsa yaşatsın...
bu durum ilk aylar belki ilk seneler olur ömür boyu aynı kişiyle devam etmez.. tabi fantaziler farklı aktiviteler eğlence monotonluk dışıysa yani mümkün.. yok yaşamadım :)
Ah ah Ankara kızılay sokaklarının dili olsada konuşsa. Dersene zamanıydı hayatımın aşkıydı gerçekten unutulmuyor. Unuttum diyorsun ama illa bi yerde aklına düşüyor...
Bir kez oldum ya da olduğumu sandım aşkın hayatta sadece 1 defa olucağını biliyorum, imkansızdı kendi kendime yaşadım aşk zaten kavuşamamaktır sözüne tutundum...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sırılsıklam değilde saf bir sevgiyle bağlandığım kişiler oldu
Oldum ve ondan sonra da hayatıma başkası girdi ama hoşlanmanın ötesine hiç geçmedi onda hissettiğim duyguları kimse de hissedemedim tarifsiz bi his gerçekten insan hayatında bir defa aşık oluyormuş.
olmaz olsaydım... Gözleri gözlerimde değdiğinde dünya duruyor sanki onun gülüşünün kalbimde nasıl bir his bıraktığını bilseydi belki de herşey çok başka olurdu...
Ergenlik ve hormonların tavan olduğunda ilk görüşte aşık denilen şeyden oldu. Abi manyak oluyorusun güzel tecrübe oldu hayatım yön verdiren bir dönüm noktası.