Tepki göstermeyin lütfen sadece onu nasıl unutabileceğimi söyleyin..
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
ne kadar ırkçı racıst ınsanlarsınız yazık ger cekten xd
nası unutcan olm bi torpil patlasa aklına gelir çocuk
suriyeye giderek yeni bir suriyeli bularak unutabilirsin ayrica nerde yaşıyorsunuz yakin mi size sınır
Malatyadayız Suriye’de hiç yaşamamış biri ve insanların hep yerini yurdunu terkkeden biri gibi felan demeleri zoruma gidiyor ama hala onu çok seviyorum elimden gelen bir şey değil
Nerden tanıştınız
Malatya
Arkadaşlar tanıştırdı
hmm anladım o kac yaşındaydı sen kac yaşındasın ben Şu an mesela Gaziantepdeyim suriyeli kaynıyor buralarda
Yaşımız çok büyük değil o yüzden olgun düşünceler düşünemiyorum ikimizde 17 yaşımıza gireceğiz çevrem pek karışmıyor ama o kadar yargıcı insanlar var ki sesi şivesi çok kötü diyorlar gerçekten böyle düşünmelerine çok üzülüyorum ve siz bana bir büyüğüm olarak akıl verirseniz gerçekten çok sevinirim
Belki yaşım küçük olduğu için cevap vermezsiniz ama birinin görüşüne gerçekten çok ihtiyacım var
Sana akil vermem için beyninin olmasi lazim
Peki 😐
vatan namusdur namusunu bırakıp kaçandan kimseye bi hayır gelmez diyerek unutabilirsin
ya bas gıt adam nasıl savaşsın xd
Suriye nin vatan hainlerine kaldıysan git kendini bir yerden at 🙄
Nasıl unutursunu boş ver de nasıl hala hatırlıyosun?
Unutamıyorum
Unutamamayı nasıl beceriyosun?
Bilmiyorum seviyorum ve kötü biri değil doğma büyüme suriyelide değil of of
Zoru başarıyosun. Tebrikler
Önerin var mı
Daktıra git
Başka bir Suriyeli bul
Sahilde nargile içtiğini düşün.
Hala aktifsen bir şey diyebilir miyim?
Tabi
Kültürü nasıl, Türk gibi mi
İnstagram varsa verir misin hem dertleşmeye ihtiyacım var veya ben versem orda anlatayım
Sanki sen beni biraz sakinleştirirsin gibi düşünüyorum
Maalesef sosyal medya kullanmıyorum, burada söyleyebilirsin
Kültürü Türk gibi ama normal olarak şivesi var
Kültürü nasıl? Türk gibi mi
Evet sadece şivesi var
Güzel bir kız mısın orta falan mısın?
Çevrem çok güzelsin diyor ama ben nasıl kendimi yargılayım ki
Kaç yaşındasınız
17 gireceğiz
Olmaz bu ilişki canım, acı ama gerçek, sen evlenmek istesen dahi çevren baskı yapacak, kültür farkı oluşacak, daha çok gençsin çocuksun, bende de böyle olmuştu çocukluk aşkı ama sonradan köreliyor ve iyi ki ayrılmışım diyorsun
Peki ben ne yapmalıyım abla çıkmıyor aklımda ve şu an barışma gibi bir ihtimal dönüyor
Nasıl aklımdan çıkarabilirim onu Nası yoluma bakıcam hep aklıma geliyor
Seninle olmaz de sonra engelle, bir daha ne ara ne de sor, aklına getirdikçe mahvolursun, ben de senin geçtiğin yoldan geçtim 15 yaşında iken 16 yaşındaki bir erkeğe vuruldum, sevgili olduk çok seviyordum ama çevrem istemiyor diye ayrıldım,2-3 ay boyunca onu hiç unutamadım ama sonradan bir anda söndü ona karşı sevgim, şimdi de iyi ki ailem beni ayırttı diyorum
Yani abla hiç sevgili yapmıyım mı Türk felan olsa bile mi bağlanma dmek istiyorsun sanırım
Dediğimi yap, bas engeli her yerden, aklına getirme başka şeylerle meşgul ol, ne ara ne de sor
Aynen, şimdi ne Türk ne de Arap olsun, yaşın çok genç,20'li yaşlara geldiğinde düşün evlilik işini, şimdi ayrıl ondan ve derslerine çalış 😊
Tamam abla teşekkür ediyorum zamanını ayırdığın için tavsiyelerini yapacağım çok saol
Şimdi hiç sevgili yapma, dersine çalış üniversiteyi bitir sonra istediğini yap, daha yaşın çok erken kuzum. Emin ol unutacaksın onu sana bir abla tavsiyesi
Tamam ablacım eğer ilerde gerçekten dediğin gibi pişman olursam ilk aklıma senin tavsiyelerin gelicek çok teşekkürler Allah her şeyi senin gönlüne göre versin ablam 😊🦋
Sem benim dediğimi yap, at engeli her yerden, dersine çalış bir meslek sahibi ol sonra istersen evlenirsin onunla ama o zamana kadar eminim ki zerre sevgin kalmayacak ona
Ne demek rica ederim, hesabını kapatma da ara sıra konuşalım
Haklısın sanırım abla gerçekten bana bunları söylediğin için çok saol diğer herkes benim duygularım yokmuş gibi yaşıma göre yagılayıp hiç bir şey demediler ama sen vaktini ayırdın çok iyi bir insansın güzel kalpli insan 😇
Tamam abla kapatmam
Diğerleri Suriyeli diye tepki gösteriyor, çocukların Arap gibi büyür diye falan açıkçası ben de sevmiyorum ama eğer senin dediğin gibi Türk kültürü ile büyüyüp Türkleşmişse Türktür artık o çocuk, istediğin gibi evlen çocuk yap, çocukların da Türk olur ama seninki sevgi değil, çoğu kızda olan çocukluk aşkı ve belli bir sürede geçer, sana bu yüzden ayrıl dedim, sanırım üniversite sınavın var ve ona çalış bu çocuğa da bas engeli her yerden bir daha aklına getirme sıkı çalış derslerine bir üniversite kazan ve oradan biri bulup evlen, o zamana kadar hem çok mutlu olursun hem de onu unutup iyi ki ayrılmışım dersin 😊
Haklısın abla ve onun genelde tüm çevresi Suriyeli bizimkiler Türk düşündüğüm kadar ne kadar olay çıkmaz diye düşünsem illa çıkardı
Onun bütün sülalesi arapsa bu ilişki hiç olmaz zaten, arapça öğreneceksin bir kere, Arap kültürüne uyum sağlayıp adapte olacaksın, ben Yarı Türk yarı Arap sandım, neyse şimdi önemli olan bu değil önemli olan senin derslerin ve gelecekteki hayatın, kariyerine odaklan sevgiliyi falan boşver, Allah elbet çıkaracaktır karşına seni deli gibi seven sadık birini, bu sözlermi de hiçbir zaman unutma
Tamam ablam unutmayacağım çok saol 🦋🦋🥰
Rica ederim, istediğin zaman bana soru sorabilirsin, şimdi ilk yapacağın iş o çocuğu engellemek, hadi iyi geceler 😊🥰
Tamam ablacım iyi geceler 🥰🌙
Nasılsın ne yaptın
neden bu soruyu 2 kere sordun
Nasıl unutacağımı sordum
:D ne suriyeli ymiş aammkk varya komedi :D
😐
Mal mısın çocuk?