AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
129Cevap
Ben etmem hiç bi şekilde etkilenmem yaklaimada bile.
Benim için en büyük sorunlardan birisi olur. Gerçekten soğuma sebebim olur. 😢 tahammül edemiyorum
Yok bir insanı çok seversen teri. bile. mis gibi kokarmis der babam
Evet ederim. Açık sözlüyüm genelde. Tabii ki onu kırmadan dile getiririm rahatsızlığımı.
Ter kokusu parfümle kapanmaz aksine ikisi bir arada daha kötü oluyor yapmayın bunu
Ederim tabii. Baksın kendine. Gerekirse doktora gitsin.
Hayır benim koku takıntım var her şey güzel kokmalı
Kokmaması daha iyi ama onu çok sevdiğim için soğumam
spesifik olarak kokuyorsa hayır ama sürekli kokarsa söylerim
Devamlı ise evet çünkü dikkat etmediğini önem vermediğini düşünürüm
Ben mesela ter, ossuruk vb. bütün pis kokulardan igrenirim partnerim olsa bile ama bazıları seviyor bile. Kişiden kişiye değişir ama benim gibi titiz olanlar ise pis kokan kişiden 300 metre öteye kaçar
ter kokusu var ter kokusu var. yoldan geldin 3 gunluk dus alirsin. ama mesele mas. turbasyon yaptin terledin ter kokusu farkli. kadinin ter kokusu bir noktada hormonlarimi fiskirtir ama kivaminda olacak.
bi uyarır iki uyarır üçte banyoya sokar yıkarım reyiz, burnumu yolda bulmadım
:))))
Güzelim şimdi ter kokusu var bide ter kokusu var yani herkesin teninde farklı kokar emin ol tiksineceğin ter kokusu fazladır mesela ben erkek olmama rağmen ter kokusundan tiksindiğim arkadaşlarım var
Sorun eder misn
Ozaman seninki de kokuyor 🤣
Kokarcaym ben😁
Ederim tabiki 😊
Şaka yaptım 😊🥰
Herkesin kokusu kendine güzeldir
Tabiki de sorun olur benim için temizlik asla vazgeçilmezimdir her şeyden önce temiz olması lazım
Terleme bir nimettir orijinal insan vücutunun kokusuddur terlemek bir hastalık değildir terlememek bir hastalıktır ama tabi her gün en geç 2 güne bir duş a girmek gerekir 😂
Teri kötü kokmuyorsa etmem, kötü kokuyorsa rahatsız olurum normal olarak
Sürekli kokmuyorsa sıkıntı etmem. İnsanız sonuçta herkes terliyor.
Bazen ağzı bile kokuyor ama iğrenmiyorum onu incitmemek içinde sevgilim duş alalım yemeğe oturalım sonra dışarı çıkalım hazırlanalım diyorum o da mutlu oluyor.
kolonyagi dök gitsin üstüne hem covid temizligi hem koku.
Yani belirli şartlar dışında sorun ederim, mesela gün boyu gezdik tozduk eğlendik ter kokmasi normal ama sabah evinden aldım arabaya bildiği gibi ter kokarsa sorun ederim tabiki.
Günlük duş alan birinin ters kokusu başka pis birinin ter kokusu başka günlük temizliğini yapan biri ise sıkıntı yok ter kokusu rahatsız etmez öbür Türlüde çekilmez be hacı
Soeun ederim ve söylerim en tahammül edemediğim şeylerden biridir
Elbette tiksinmem, onu her haliyle sevebilirim 🤘🏻
yanımda parfüm taşıyorum üzerine sıkarım rahatsız olurum gerçekten bazıları insanın burnunun direğini kırıyor.
İnsanlık halidir sorun yok ama deodorant parfüm kullanmıyorsa temizliğini yapmıyorsa yaklaşamam öyle insana kız erkek fark etmez
Ben sorun ederim ama abartmam, bazı zamanlar bende mutfak sıcaklığından dolayı terleyebiliyorum fakat çılgınlar gibi duş alıp bakımımı yapıyorum..
Eğer gerçekten seviyorsanız Neşet Ertaş'ın bir sözü vardır sarımsak yeseniz bile o sevdiğinize bal gelir bal ben asla sıkınti etmem sevgilimde etmez
ben tiskinirim düzenli duş almaasını söylerim ben dışarı çıktığımda mutlaka dışarı çıkmadan ve geldikten sonra duşumu alırım
Duştan hemen sonra bile insan terler bu sorun edilecek bir şey değil roll on veya deodorant ile kolayca engellenebilir
ter kokusu kabul edilebilir bişey değildir. hazırlıksız olunursa o başka ama yine de çekilmezzz
yerine göre degişir benimle birlikte terlemişse sıkıntı yok he türlü gider...
Sorun edenlere sorum, oral denen iğrençliği mideniz kaldırıyorken doğal bir terlemeyi mi kaldıramıyor narin burnunuz
çok tiksinmem tabii insanız sonuçta ama kibar bir dille deodorant sıkmasını isterim.
bazen olabilir herkes terliyorda, sürekli kokması sorun
Aksine ben ter koksa daha çok severim. Beni aşırı derecede tahrik eder. Ve kendine çeker.
Ben sorun etmem hatta onun kokusu ise hoşuma gidebilir bile
Ederim tabi bakım bu abi bakımlı değilse niye yaşıyor
Genel olarak hijyenik biriyse etmem. Ama üstüne bide deodorant yerine parfüm sıkarsa sorun.
İşten çıkıp direk yanıma geliyor hiç sorun etmiyorum
Rahatsız olmam.
Ama parfüm sıkarak ozon delimez. 😁
kesinlikle sorun ederim, koku fetişim var asla pis kokuya tahammül edemiyorum
Leş gibi lağım çukuru gibi kokarsa sorun değil sorunu ederiz.😂😂
Hormonlarında vitaminlerinde bir sorun olabilir bir baktır
İnsanlık hali olabilir ama sürekli o şekilde devam ediyorsa uyarırım yani ama çok umrumda olmaz
En sevmediğim şeydir ter kokusu onu söylerim bakımlı olmasını isterim
Etmem. Seviyorsam öylede severim olur biter. Ben onu kokusu için Sevmedim ki.
İnsanlık hali, bunu sorun etmem.
Pis olduğu için mi yoksa sıcaktan veya yorgunluktan çalışmaktan terlediği için mi değişir duruma göre.
Yani o an bir şey demem insanlık hali sonuçta herkes terleyebilir
Her gün olmadığı sürece sorun yok bence
Su var sabun var çok şükür niye edelim?
Evet ya😁😁
Ederim rahatsız edici
buna katlanmak zorunda değilim. söylerim
Kız terleyince parfüm mü sıkılır 🤢
Temizlik benim için çok önemli evet sorun ederim
Etmem, insanlık hali.
Kendisine saygısı olan insan ter korkmaz
İyyy ederim tabi dikkat etsin
Ter güzel kokuyor 😂😂