Bilmiyorum ki ben kısayim ya hani begenmez mı beni? Gerçi eski sevgilim 193 tü. Hatta hep 180 üstüydü sevgililerim ama boyum yüzünden beğenilmeme durumumu çok dert ediyorum.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
180 üstü ile çıktıysan beğenir seni her türlü sen neden kısa boylu seçiyorsun ki.
Haklısın
179 ün üstüne çıkma derim cüce gibi kalırsın yanında yoksa
170*
Hep 180 üstü erkekler ilgilendi benimle 🤷🏻♀️ boya çok takmam hatta utanırım ben kısayim diye
Gözlemlediğim kadarıyla 1.75 altında olan erkeklerde boya takıntılı oluyor yani kısa olduklarını düşünüyorlar. O da kendi boyunu çok uzun görmediği için ben uzunum o kısa triplerine girmeyecektir. Yani sorun edeceğini sanmıyorum..
O bana biraz kısa geliyor ama erkeğe sarıldığımda güvende hissetmek isterim açıkçası
1.80 üstü olursa da kendini şimdi olduğundan daha da kısa hissedersin yanında. Mesela benim boyum 1.67 sevgilimin 1.95 yanında kendimi çok kısa hissediyorum 😄
Senin için böyle bir durum olmaz boy farkı iyi o da sorun yapmaz bence.
180 üstü iyi ya , neyse hayırlısı 😂
Olabilir. Ben 183üm 175-85 arasına bakıyorum.
Sen çok kısasın ama oda kısa belki olur.
Ayrıca 193le çıktım deme dışarıda 190+ tipsiz çok var demekki adamın alternatifi yokmuş ki 155e bakmış
Çok yakışıklıydı 88 kiloydu ve 7-8 senedir sporla uğraşıyordu yani , sen düşün.
Yakışıklı değildir yokluktaymış sana denk gelmiş bu gün 155 olur yarın 145 öbür gün 100 kilo :)
Ya 1.83 boyunla kendini ne sanıyorsun zhshdhsja
dıbırda hareketlenmeler var 183üm ve 170-85 arası kızlara bakıyorum zira bu bir gerçek kadının uzun boylusu düzgün fiziklisi makbuldür. senin elemanlar uzun kadınları tavlayamadıkları için (180 üstünde tip gerekir sadece boyla olmaz o işler :) ) sana gidiyorlar zaten :). E bende tipsiz olsam sana bakardım yani :)
Erkekler çok boya takılmaz
172 de kısa zaten Sorun yok
Ne diyosun kardeşim 1.55 e göre 1.72 orta hatta uzun boy.155 için normal boy 165 falandır.
Tamam kanka öyle olsun
@_9elevator9_ nesi uzun? 172 erkek gayette kısa, burada konuşmayın saçma sapan.
Senin algını yıkamışlar. İnsan boyu değerlendirilirken kadını kızı ayırt edilmez. Bir insanın ortalama boyu 1.70 cm dir ve bunu söylerken kız veya erkek diye ayırtedilmiyor. Ayrıca sen kendi 1.50 lik boyunla 1.70 e nasıl lafedebilirsin yanında kardeşi gibi durursun
Senin boyun kaçtı
1.71
@_9elevator9_ shdhdhdjsjsjah ezik seni
Bana ezik demen ya da öyle olduğunu hayal etmen senin özgüveni yıkık bir cahil olduğun gerçeğini değiştirmez. Senin gibi kadınlar kendini bir şey sanıp önüne gelen erkeğe kısa veya yetersiz diyebilir ama ben senin bildiğin erkeklere benzemem. Senden uzun bir çok kadın yakışıklı ve sempatik biri olduğumu söyler ayrıca zeki olduğumu da söylerler. Zaten bu kafayla varıp varabileceğin erkekler 1.80 lik aklı kıt erkekler olacak çünkü zeki erkekler senin gibilere bakmaz. Git o yıkık özgüveninle başkalarına konuş ezik olan sensin. O kadar eziksin ki kendi cüce boyunla normal insanlarla dalga geçiyorsun. Halbu ki anormal olan sensin cüce kılıklı!
Sorun olmaz
Gayet güzel öyle birşey düşünmez
Çok kısasın
O da çok kisa
Sorun etmez.
Ne begenmicek ya