Evlilik i̇çin en i̇deal erkek modeli sizce hangisidir?

Hep size soru soruyorum, sağolun cevaplıyorsunuz.
Altında kalmamak için ben de size bir güzellik yapayım.
Evlilik için en ideal erkek modeli "yakışıklı, odun, kaba ve zeki erkek modelidir. Zeki erkeğin aynı zamanda kurnaz olmamasına çok dikkat etmelisiniz.
Neden mi?
1. Yakışıklı: Partnerinin göze ve gönle hitap eden biri olması her kadının en doğal hakkı.
2. Odun: Odun erkek türünün sizi aldatma sansı pek fazla yoktur çünkü kadınların dilinden anlamazlar. Her erkek potansiyel bir ihanetçidir. Özellikle kadının lohusalık ve hamilelik döneminde kudururlar. Eğer centilmen biriyse kadınların dilinden anlar ve aldatabilir. Öyleki size karşı o zamanlar centilmenliği kat kat arttırır ve olup biteni anlamazsınız bile.
3. Kaba:Kaba erkeklere kadınlar yaklaşmaya cesaret edemez. Böylece kafanız kulağınız rahat eder. Sakın olaki bu adam kaba adam bana şiddet uygular diye düsünmeyin. Tam tersi kaba erkekler eşlerini çok severler cünkü pek alicıları olmadıgı için başka şansları yoktur. Kadına kimin şiddet uygulayacağını kolay kolay kestiremezsiniz, anca bazı tahminlerde bulunabilirsiniz. Genelde ezik kişilikler kendinden güçsüze şiddet uygular. Ezik kişiliğe çok centilmen bir erkekte de rastlanılabilir, çok eğitimli bir erkektede rastlanılabilir. Bu konuyu başka bir sorumda detaylıca ele alacağim.
4. Zeki: Eğer aynı zamanda kurnaz değilse çok zengin olmaz ama maddi sorunlarda yaşamaz. Eğer zeki ve aynı zamanda kurnazsa çok zengin olur ve o adamı avcı kadınlar kabada olsa odunda olsa bir şekilde elinizden alabilir.
Dediğim özelliklerde bir erkek bulursanız kaçırmayın ve evlenin. Ardından mutlu mesut yaşayın. Romantizmmiş, şuymuş, buymuş boşverin bunları. Bunlar mutluluğun formülü değil. Mutluluğun formulu kendi ayaklarınızın üzerinde durabileceğiniz bir yuvada olan sadakattır.
Saygılar, sevgiler.
Güncellemeler
+1 yıl
Sanırım yanlış anlaşıldı. Bu dört özelliğin aynı kişide olması lazım.
Yani erkeğin:zeki, kaba, odun ve yakışıklı olması lazım.
Biri eksik olursa olmaz.
Evlilik i̇çin en i̇deal erkek modeli sizce hangisidir?