Galiba degil basbaya, sevgilimle aramiz cok tuaf surekli bana olan ilgisizligi yuzunden odunlugu yuzunden tartisiyoruz ben ilgi hastasi biriyim o ise vurdum duymaz , sevgilimin gecmisinde bi cocugu oldugunu ogrendim tek gecelik bi iliski yasamis (iliskisi oldugu halde) ona ragmen herseyi kabul ettim ama benim kadar cabalamiyor dusunmuyor bile, ciddi olduguna eminim seneye evlenmeyi dusunuyorduk normalde ama benim aklimda hep ayrilik vardi ona belli etmesemde , ve benim hatama gelirsek tip olarak begendigim bi cocuk yazdi bana bende tekrar cevap verdim napcam bilmiyorum simdi cok yanlis sey yaptigim ama gercekten bilmiyorum😭 yardim edin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEn büyük Cimbom. ❤️ Aldatmıyorsun! Benimde hoşlandığım kadın var, bakmıyor umursamıyordu, kimsenin yapmadığı kadar ilgi verdim şımarttım 1 aydır yazmak konuşmak buluşmak istemiyorum. Cevap bile vermiyorum. Benim sıkıldığım gibi oda seni gözden çıkartmış. Mutlu ol yeter yani. Hayatına bak.
04 Yorumla
Soran+1 yılKonu ayrilik olunca bitanesi oluyorum ama anlamiyorum ben neyin kafasini yasiyor
- +1 yıl
Maddi sıkıntılarımı var acaba, ya da omu seni aldatıyor?
Soran+1 yılHayir yok ama paraci kendisi
- +1 yıl
Ok , kişisel demekki,
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılOrtada yanlış manlış yok. Kimse kimsenin tapulu malı değil. Eğer ki adı aşk ise, her konuda her şekli ile sevmek, ilgilenmek, şevişmek, güvenmek, sadık olmak,önemsemek lazım. Bunları ihmal eden biri zaten sevmiyordur. Yani hayatımızda ki insana hakettiğini vermiyor ve almıyor isek ilişki yürümez ve zaten biter. Ne aradığımızı ve istediğimizi bilmek kadar, buna değecek birini de bulmak bizim görevimiz.
26 Yorumla
Soran+1 yılTabikide haklisin ama benim yaptigim yanlisi kapatmaz bunlar , o nekadar hataliysa bende okadar hataliyim
- +1 yıl
Tekrar söylüyorum burada tek hatalı biri var ise o da sevgiliniz. Hem sevgilim her şeyim diyeceksin, hem de ilgisiz bırakıp mutsuz edeceksin. Yok öyle bir dünya, yok öyle bedava cennetler.
Soran+1 yılHaklisin keske boyle yapmasaymis cok sans vermistim ona
- +1 yıl
Her şeyin bir bedeli var. Bize denk gelmez ki böyle sevgi dolu, ilgi alaka için her şeyini verecek kadar sıcak, yakın, sevgi dolu, samimi bir kadın. Aptalmış, geri zekalıymış, çok yazık...
Soran+1 yılIste elinde olanda anlamaz degerini
- +1 yıl
Aynen öyle, o nedenle ne üzül ne de pişman ol. Kendin için en iyisini, seni hak edeni işte tam da bu istediğim, aradığım dediğini bul ve asla da pişman olma.
+1 yılSevgilisi olduğu halde tek kişilik ilişki yaşamış hem de korunmayıp çocuğu olmuş bir erkekle berabersin o hödük hem sadakatsiz hem de dikkatsiz böyle bir erkekten bir an önce kurtul o sana yazan çocukla da flört etmediysen aldatmaya girmez
03 Yorumla
Soran+1 yılHayir etmedim o etmeye basliyor gibiydi kactim cevap vermedim
- +1 yıl
Tamam normal konuşma aldatma değil o hödükten de kurtul
Soran+1 yılKurtulcam zehir etti herseyi bna
Aşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. Sen sunu dusun asil, cocuguna babalik etmeyen adamdan koca olurmu?
28 Yorumla
Soran+1 yılOnuda cok dusundum..
Soran+1 yıl20 yasinda salaklik yapmis , kizdan dna testi istemis tek gecelik iliski yasadigi kizdan oda yapmamis dna testini, sonra ne kiz arayip sormus nede bu..
Soran+1 yılBen gidip kizla konusmasi gerektigini soyledim bunu istedim ondan git cocuguna sahip cik hic degilse odemen gereken miktar var gercekten cocugunsa o dedim
Soran+1 yılTesekkur ederim🥺🦋
Soran+1 yılUmarim dogru olani yapcam
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
46Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Helal len. Gizli olmadan soracak kadar yurekliymis. Hadi bu yurekliligi sevgilin de gorsun. Aldattim demesen de hic degilse ayrilmak istiyorum de.
Ama kimseyle evlenme. En ufak ilgisizlikte pist pist diyene kosacaksan kimseye yar olmaz senden.
Sikinti yani. Buyuk sikinti.05 Yorumla
Soran+1 yılHayir ufak bi ilgisizlik degil iste keske oyle bisey olsa, bu gecmisinda olan seyleri okadar cok dusundumki arkadaslarim ayril kizim salakmsn dediler ayrilmadim (iliskiye girmedik, oyuzden gidemiyodur diye dusununler olmasin diye soyluyorum) onun icin gece gunduz arastirdim cozum aradim gecistirdi hatalarindan kacmis hep, yardimci olmaya calistim umursamadi, ilgiden kastim kucuk bi cicek alip gelmesi minik guzel bi soz ben bunun icin hungur hungur aglarken bana hadi ordan git bile demisti ona ragmen kaldim yaninda simdi bunlar oluyor iste
- +1 yıl
Kadinlarin en buyuk hatasi hep bu zaten. Bu gibi durumlarda direnmeniz, cabalamaniz karsinizdaki erkegi duzeltmez. Ama bu ilgisizlik, sevgisizlik tak eder bir ufacik cevirirsiniz direksiyonu, size denilmeyen kalmaz. Yani her halukarda yine uzulen siz oluyorsunuz.
Yegane tavsiyem zaten olmus olan bu iliskiyi yasatma cabasindan vazgecmen. Su tabloda da aldatmak gibi durmuyor zaten artik. Ortada bir birliktelik yok dediklerinden anladigima gore. Senin kendi cabanla, tek basina ayakta tutmaya calistigin birsey var. Tutma artik, dusecekse dussun.
Daha fazla yipratma kendini. Aldatmak falan da deyip insanlarin cenesini actirma. Bu artik aldatmak degil, bu hayatta kalmak. Bitir.
Soran+1 yılCok sans verdim ona ayrilma noktasina getirdim, ayrilik konusuna acilinca patliyor ayrilmak istemiyor kesinlikle,.. ama bu boyle devam etmez
Soran+1 yılTesekkur ederim
Yapman gereken tek ve en mantıklı şey sevgiline olan biteni anlatmak ve sonunda ayrılmak istediğini söylemek.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılilgilsiz kaldıysan bazı şeyler istediğin gibi gitmiyorsa aldatmak yerine ayrılmayi secebilirdin o anki boşluk ve ilgisiz haline denk geldi yapmaman gerekirdi tabi yanlışından dönmen gerek ve bunu ona ıtiraf etmelisin zor ama başka çaren yok
05 Yorumla
Soran+1 yılHayir edemem , cocukla alakami kescem iki sohbet ettim devam konusmam iliskimizde bakcam ayrilcam buyuk ihtimal
- +1 yıl
karar senin tabi ki, yanlız ilişkine hiç bir şey olmamış gibi devam edip bunu kendi ıçinde saklamanın verdiği vicdani rahatsızlık seni rahat bırakir mı bilemem şahsi fikrim
Soran+1 yılYol yakinken donuyorsam birakir
- +1 yıl
nasıl diyorsan.. hakknda hayırlısı
Soran+1 yılAminnn cumlemizin
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bende cok ilgisiz vurdumduymaz olmasindan sikayetciyim ama aldatmak hic aklima gelmedi cunku herseye ragmen seviyorum ama bende bu yüzden ayrilicam gibi :/ sende madem aldattın ayril
01 Yorumla
Soran+1 yılBenimde aldatsammo aceba diye aklima gelip aldatmadim zaten, cocuk yazdi gittim cevap verdim
İlgisiz adam aldatılır sende ilgi istiyorsun hissetmek zevk almak doruklara çıkmak inlemek istiyorsun o yüzden başkası gelir seni alır buna yapacak birşey yok
00 Yorumla
+1 yılBen sevgilisini aldatan bütün herkesten Kısıtlanamaz şekilde nefret ediyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılEt sevcek degilsin zaten
Daha orta bir cinsel ilişki bile yok nasıl aldatma olabilirki sadece duygusal aldatma sayılabilir. İyi düşün mutlu olabileceğini seç
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı. çoçuğun zamanını çalma ayrıl sende kurtul oda kurtulsun
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha
- Aşk İlişkileri konusunda 995 cevap paylaştı.
+1 yılMigren geçmiş, beyin ağrıdan kurtulunca alengirli konulara geri dönmüş
06 Yorumla
Soran+1 yılO hic gecmiyor
- +1 yıl
İyisiniyş baksaba
Soran+1 yılNe alaka mk hangi zihniyettesin gorende duyanda anami babami sltim sancak
- +1 yıl
Ne saçmalıyorsun idiot
- +1 yıl
Tawrum az insan ol ya, öküz olunca eline geçecek, insan annesi bavası için böyle konulur mu, ne bızık tohumsun sen, bi daha benşmle muhattap olma ayı
Soran+1 yılInsan oldukta noldu
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence ayrıl. Daha az önce kızın biri senin olaya benzer bir şey yaşamış. Senin yaptığın da affedilir gibi bir şey değil. Ama umursamaz bir erkek ile de evlenip hayatını karartma.
10 Yorumla
+1 yılAllah'ım sabır ver bana sevmiyorsan söyle karşındakini üzme belki o da seni sıkmak istemiyor ondan öyle davranıyor git şöyle yüzüne ve aldatinca ne boka yarıyor sadece pisman oluyorsun davranmadan önce 2 defa düşün
12 Yorumla
Soran+1 yılYa yok ne skmak istemicek yapisi boyle , bi boka yaramadi haklisin cocuga cevapta vermiyorum zaten iliskimde biter
- +1 yıl
İlişkin yürüsün istiyorsan fikrini bitir ama aklımda bunu bitirdiysen ona ayrılmak istediğini söyle
- Aşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bi zamandayızdaki prospulugun bahanesi ilgisizlik olmuş
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Ayrıl be kardeşim hem hainlik etmemiş olursun, hemde istediğine yürürsün.
00 YorumlaÇocuğu kafanda bitirdiysen uzatmaya gerek yok hem sevmediğin birinin yanında kalıp mutsuz olmak yerine hayatını daha farklı yaşayabilirsin ama aldatma aldatmak yerine ayrıl gitsin aldatmak iğrenç bir şeydir yani ayrıl bence kimle konuşursan konuş
010 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin tabiki okadar cok cabaladimki onun hatalari icin okadar cok dusundumki neyapsk cozum arayalim diye o oturup 1 saat bile dusunmemistir bunlari, onlari ragmen hala ilgisiz hani odun asiri odun, yinede yapmamam gerekirdi biliyorum
- +1 yıl
Yani zaten daha bence erken yaştasın 25 yaş falan da evlilik için erken geliyor bana bir de böyle biriyle tüm hayatını paylaşmak ne zor olur sen düşün yani insan sevildiğini hissetmek ister bunu yaşatan biri ile beraber olmanın senin için daha iyi olur bir ömür mutsuz olacağına bir kere ayrıl bir kere üzül
Soran+1 yılHaklisin yasim 22 bu arada bakcam olup bitene bakalim ne olcak
Soran+1 yılHakli olabilirsin ama insan hayatini paylasabilcgi birini bulunca yasa bakmiyor, ve ben henuz bulmadim gibi😂
Soran+1 yılOyle bi durum soz konusu olamaz bizim kulturumuzde biraz zor
Soran+1 yılBenimde sizin gorusunuze saygim var tabikide herkesin kendi bakis acisi☺️
Gizli Üye(36-45)+1 yılVah ki vah nasil yazdı o tipli çocuk sana ne olacak sizin bu haliniz... tuh ya...
10 Yorumla
+1 yılSevgilinden ayrıl? Yoluna devam et ¿ ne bu biri cepte dursun tavırları bu insanlarda anlamıyorum. Mutsuzsan istemiyorsan ayrıl zaman israfı yapma.
11 Yorumla
Soran+1 yılCepte dursun tavirlari yok isteyerek olmadi cevap verdim salak gibi konusmayi dusunmuyorum devam zaten sevgilimlede oturup konuscam adam akilli
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılo kişiyle tüm iletişimini kestiysen ve artık sevgilin değilse...
00 Yorumla
+1 yılayrılmalısın..
zaten sen ondan gideli çok olmuş..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlgi meraklı kızların hep sonucu budur beyler aklınızda bulunsun ilgi hastasıysa bir iki göstermeyin giderler ilk ilgli erkekle konusurlar ruhunuz duymaz ona göre sevgilinizi seçin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet gercekten dogru bu rencide edilsemde dogru yani
İlgi gösterse çok ilgi gösterdi ondan aldattım diycen. Canım öyle istiyor de alnından öpelğm bahane bulma
04 Yorumla
Soran+1 yılNe bahane bulcam be bunlar dogrular bahane bulmuyorum ben
Soran+1 yılKabul etsin etmesin ayrilcam ben zaten
+1 yılBence hemen ayrıl ve bir daha da hiçbir erkeğe adres sorsa bile cevap verip de aldatma. Bu dünyadaki en büyük ihaneti, bir erkeğe cevap verme günahını işlemişsin.
00 Yorumla
+1 yılOna artık aşık olmadığını söyleyip ayrıl. Seninle eskiden aynı duruma düşmüştüm
05 Yorumla
Soran+1 yılNasil oldu ayrilman
- +1 yıl
Sana artık aşık değilim vs. Dedim. Oda ağladı ama sonra kabullendi bu durumu
Soran+1 yılBurcun ne senin
- +1 yıl
Aslan senin
Soran+1 yılIkizler
+1 yılilgi hastasıysan önce tedavi ol sonra da bu herifi bırak kafana göre yaşa
01 Yorumla
Soran+1 yılYok lafin gelisi soyledim onu
+1 yılBu nasıl soru ayrılın ya duygularıyla oynama sevinin
00 Yorumla
+1 yılEvet aldatma buda ne olursa olsun hoş değil
11 Yorumla
Soran+1 yılTabikide degil..
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılMutlu olduğun tarafı seç
04 Yorumla
Soran+1 yılOrtada bisey yok ilk kez yaptim boyle bisey cevap verdiigm icin kendimi kotu hissettim baya.. cocukla devam konusmayi dusunmuyorum cevap vermem sevgilimle oturup konuscam
- +1 yıl
Sevgilin seni mutlu ediyor mu
Soran+1 yılEtmiyor hungur hungur aglayipta hadi ordan git dedigini hatirliyorum bana
- +1 yıl
Neden hala Onunla sin amaç ne
+1 yılböyle erkeğe aldatmak müstahak sktr et
10 Yorumla
+1 yılcevap olarak ne dediniz ki aldatma olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılBisey demedim sadece sohbet ettim
- +1 yıl
Neden aldatmak olsun ki bu :)
Soran+1 yılOyle bence
- +1 yıl
Şanslı adamlarmış, sizinle konuşmuşlar.
+1 yılTamam şimdi balkondan atla oksijen israfı yapma.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGittiği yere kadar gitsin hayatını yaşa
00 Yorumla Ayrılmalısın bir an evvel
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı.
+1 yılAnlaşamıyorsan ayrıl zaten böyle gitmez
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilini kimle aldatıyosun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 807 cevap paylaştı. Geç olmadan ayrıl o zaman sevgilinden.
00 YorumlaAldatmadan önce bitirseydin bari
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapacağını yapmışsın zaten
016 Yorumla
Soran+1 yılMesajina cevap verdim cocugunnnnn
Cevap sahibi+1 yılAfferinnnnn ayrıl sevgilinden madem bu kadar şikayetçisin dön sonra ne istersen rahatça yapsana
Soran+1 yılCabaladim elimden geleni yapmak istedim napim
Cevap sahibi+1 yılTamam olmamış uzatmanın anlamı ne şu an peki
Soran+1 yılKafam karisik
Cevap sahibi+1 yılAblacım halk arasında bı laf var sen istiyosun ki hem ayranim dökülmesin hem popom... Diye böyle olmaz
Soran+1 yılNe alakasi var ya, o cocukla konusmam ben zaten sadece iliskim hakkinda biraz daha oturup dusunmem gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılSen ilgi manyağı bı kızsın ve şu an ki sevgilinin sana verebileceği Max ilgi bu sende bunla asla yetinmeyeceksin kendine de yazık etme boşuna
Soran+1 yılEvet dogru onun verdigi ilgiye ilgi bile denilmez
Cevap sahibi+1 yılYani sen simartilmak el üstünde tutulmak ilgilenilmek istersin oda bunları yapamaz sana
Soran+1 yılAbartma istersen ya is eyer bunlari gercekten istemis olsaydim hala beraber olmazdik her bokunu ben dusunmezdim ben cozum aramazdim
Cevap sahibi+1 yılYooo abartmak değil neden sevgilin var hayatında biri olsun seninle ilgilensin seni sevsin sana kendini iyi hissettirsin diye ya da tam tersi seni gersin üzsun ağlarsın mutsuz etsin diye sevgili yapılmaz
Soran+1 yıltamam ama soylediklerin istedigim ilgi degil, sevgisini hissetmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBen senin sevgini hissetmedikten sonra benim için yanıp tutuşsan ne demişler 😉
Soran+1 yılAynen oyle
Cevap sahibi+1 yılO zaman uzmene gerek yok kendini
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl öyle yaz çocuğa
00 Yorumla Hakkı degil b*ku secmissin
02 Yorumla
Soran+1 yılBok yolundayizzz
+1 yılona bunu açıkla ve ayrıl
00 YorumlaDevam kank zaten namuslu kadin kalmadi
00 Yorumla
+1 yılAyrıl sende
00 Yorumla
+1 yılKalp kutu değilki dolurasın. Devamke :)))))
00 YorumlaHemen böyle yapma
00 YorumlaSevmiyorsan ayrıl mutlu olduğun insanla ol
00 Yorumla
+1 yılAyrılsan olmaz mı?
00 Yorumla
+1 yılDevam et
00 Yorumla
+1 yılaldatan mutlaka aldatılır
00 Yorumla
+1 yılSevmiyorsan ayrıl çocuğa da yazık etme kendinede
00 YorumlaAldat
00 YorumlaPeki
00 Yorumla
+1 yılSana her şey yakışır çok güzelsin 😘
00 Yorumla
+1 yılGaliba mi 😏
06 Yorumla
Soran+1 yılSadece basligi okuyup gelme hadi
- +1 yıl
Destan yazma mk kim okuyacak bunu salak
Soran+1 yılOzmaan yorumda yapma pic
- +1 yıl
Mal misin kızım allah aşkına
Soran+1 yılBos yapma git sorumdan
- +1 yıl
Eyvallah
Gizli Üye(18-24)+1 yılHaketmiş oda boşver
00 YorumlaO nasıl bi başlık mk
11 Yorumla
Soran+1 yılDogrular
+1 yılAferin devam et
01 Yorumla
Soran+1 yılEtmiyom
+1 yılYalanini sikim😂
07 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim anlattigim hersey dogru
- +1 yıl
Reis adamin cocu var onceden yemediği bok yok ee sana da ilgi göstermiyor ya sal gitsin
- +1 yıl
Eger profilde ki sensen sana gercekten deger verceek psinden koşacak senin agligcak erkekler var
Soran+1 yılBenim ama guzellikle ilgisi yokki kimse hakketmez boyle muameleyi , kafam cok karisik o cocukla konusmayi kesmesine keserim mutsuz iliskim yine devam eder
- +1 yıl
Mutsuz ilişkiye neden devam edeceksin
Soran+1 yılSalagim cunku
- +1 yıl
Ya abi nasil varliklarsiniz yaa bile bile ateşe atlıyorsunuz ne yaparsan yao reis
devam
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl😂😂😂😂😂😂
05 Yorumla
Soran+1 yılSaka gibi demi ben bu soruyu gizlenmeden sorarim sen gizli gizli gulersin mk salagi
Cevap sahibi+1 yılKomik anca gülerim buna no comment 😂😂😂😂
Soran+1 yılMal
Cevap sahibi+1 yılCicim kimin daha mal oldu beli sorduğun sorudan anlaşılıyor picko
Soran+1 yılLa yuru git seni kale bile almiyorum gulusunu bile gizliden yapan mal
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası