Evlendikten sonra mutlu olamazdık yani acı çekerdik. Şu an ayrılmamız daha hayırlı oldu emin olun. Çok zor ama gerçekten hayırlısı böyle olmalıydı. Her neyse, düğün tarihi belliydi çoğu şey hazırdı ve ayrıldık. Gerçekten çok zor bir karar fakat olması gerekiyordu. Ailevi değildi. Herkes bunu çok fazla soruyor artık sıkıldım. Yavaş yavaş atlatıyorum ama üst üste herkes sorup üzerine basınca aklıma daha çok geliyor ve takılıyor.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gecmis olsundan ziyade tebrik ederim demek istiyorum. Bicok kisiye bunu anlatmaya calistim ama anlamak istemiyorlar. Olmayacagini bile bile evlenen cok makesef. Ben 6 ay evli kaldim ve Nisan atmaktan kat kat daha agir bi durum maddi ve manevi olarak. O yuzden tebrikler. Merak etme hersey daha guzel olur, hafifledigini hissedersin. Insanlari salla gitsin. Yakin zamanda icin kipir kipir olacak, ozgur ve kus gibi hafif hissedeceksin. Yeni hayatina basla
Çok teşekkür ederim çok sağ olun. Dediğim gibi evlendikten sonra mutlu olmazdık bunu biliyorum. Çok zor bir karardı Yani düğün tarihi belliydi, yüzük olsun gelinlik takım her şey ama yani olmamalıydı. Açıkçası bu ara üzülüyorum özellikle daha çok millet sorunca daha çok canım sıkılıyor ama inşallah hayırlısı olsun. Evlendikten sonra acı çekeceğimize böyle olması bence daha mantıklı oldu ama işte inşallah atlatırız. Şu an hayatınızda biri var mı? Tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim
Malesef millet ne der kaygisini millet olarak tasiyoruz. Ama anlasmazliklarin usyesinden gelemedik, mutsuz bi evlilik yasamaktansa daha gec olmadan bitirme karari aldik dersin. Bu konuda insanlara mahcup, uzgun gorunme, bunu gordukce ustune gelirler. Gayet dik bisekilde dedigime benzer biseyler soyle. Sen kendinden emin gorunursen fazla bisey diyemezler bilirim insanlari. Hayatimda ciddi biri vardi 3 yillik bi iliski ve bikac aydir kopuguz. Eski ben olsam yerimde durmazdim ama Şu an gerekenleri yaptigimi dusunuyorum ve akisina biraktim. Zaman gosterecektir en dogrusunu.
Hakkınızda en hayırlısı olsun. Çok teşekkür ederim çok haklısınız dediklerinizle. Aslında evet içten yaşamak daha mantıklı dışarı yansıtmaktansa, zaaf olarak daha çok kullanıyor insanlar.
Şu an taze oldugu icin canin yanar, ozlersin, nolurdu hersey yolunda gitseydi dersin. Ama her gecen gun daha iyi hissedersin. Bu surenin uzun ya da kisa surmesi senin elinde. Bak eve kapandik zaten. Bi sure muzik dinleme, yalniz kalip dusuncelere dalma. Eger guzel arkadaslarin varsa onlarla konus. Genelde bu mevzuyu degil bos muhabbet et. Bol bol sacmala, sacmalayabildigin arkadaslarin varsa sanslisin. Ve muhabbetle birlkkte en onemli diger ilacin filmler. Dogru secilmis filmler sana terapi gibi gelecek. Seni alip goturecek, modunu degistirecek.
Çok teşekkür ederim. Sizin sözleriniz bile çok rahatlattı. Çok teşekkür ederim. Çok şükür arkadaşlarım da var ama öncelikle ailem tam destek. Özellikle babam ve annem. Çok teşekkür ederim, inşallah dediğiniz gibi olur.
Aile zaten en buyuk servet. Ne mutlu o zaman sana. Allah karsina bi omur doyamayacagin birini cikarsin.
Amin, Allah razı olsun. Aynı şekilde size de. Şu an ilişki durumunuz nasıl? Umarım, güzeldir :)
Dedim ya bozuk 😃
Ama sen burda sorununu paylasan cogunluk gibi degilsin. Ruh sagligin gayet iyi.
Doğru kusura bakmayın dikkatimden kaçmış. Kusura bakmayın tekrardan. Açıkçası karakter olarak güçlü biriyimdir fakat ister istemez insan üzülüyor. Zaten hayatımdaki en zor kararlardan biriydi ama nasip buymuş. Açıkçası gizli dahi olsam bile sorunumu pek paylaşmak istemem zaten :) genelde içimde yaşıyorum
Kötü bir şey ama işte zaaf vermemek adına
Ne icin kusura bakma dedin anlamadim 😀
burdakilere gore ruh sagligin iyi dedim ama gizli bile olsa paylasmak rahatsiz esiyo desin. Icine atmak gizli tehlikedir, ilerde nasil beden ve ruh sorunlarina yol acar bilemezsin. Fena mi oldu burda icini doktun. Icindeki zehri akittin. Bunu yapmasan o zehir sinsice icinde kimbilir zaman icknde ne tahribatlar verecek
İlişki durumunuzun bozuk olduğunu unuttuğum için kusura bakmayın dedim. Ya aslında evet çok haklısınız ama ben bir durumu birine bahsettiğim zaman rahatsız hissediyorum sanki benden başkası bilince yani anlatamadığım bir duygu oluyor. Hem rahatlık hem içimi bunaltan bir şey. İçte yaşamak en kötüsü ama beceremiyorum maalesef
kötü hissediyorum demene ragmen paylaştın. demek ki aslında öyle bişey yok, sen öyle hissediyosun. insan insan amuhtactır. hadi tanıdıklarımıza güvenemiyoruz cekiniyoruz ama bi yabancıya? bugün var yarın yok :)
Öyle ama işte tanıdık bilince çok kötü oluyor. Açıkçası daha 1,5 ay oldu. Zorlanıyorum, zor geçiyor ama gerçekten hayırlısı buydu. Üzüldüm gerçekten çok üzüldüm ama böyle olması lazımdı. Evlilikten sonra mutlu olamazdım, olamazdık.
1 bucuk ay olmuş, en zor zamanları atlatmışsın zaten. mantıklı konusmaların var, mutlu olamazdık diyosan vardır bi bildiğin. devamlı bu konuyu düşünmeyi bırakmalısın. biraz kafanı boşaltmalısın. umarım çalışıyosundur
Çalışıyorum. Ama dediğim gibi kim isterdi böyle olsun ama mutlu olamazdık gerçekten. Dediğim gibi çok üzüldüm, çok zor bir karardı. Çok zorlandım karar verirken ama işte böyle olmalıydı.
Olan olmus artik temiz bi sayfa ve yeni bir baslangic. Bende 6 ay evli kaldim benzer bi durum. Hayat guzel surprizlere gebedir. Yasadiklarimizdan ders cikaralim yeter. Sende evlenmedin ama daha iyi gorebilirsin artik bi iliskide mutlu ya da mutsuz olabikecegini.
Evet, kesinlikle. Yani öyle düşününce ayrılmak zaten daha mantıklı geldi. Evlendikten sonra boşanmak eminim ki daha zordur
Daha sancılıdır
Kesinlikle oyle 😀
Sen Şu an bi yanin aciyosa da bi yanin hafiflemistir. Bi yukten kurtulmussundur.
Bakalım zaman gösterecek. Hayırlısı olsun inşallah
1 buçuk ay diyosun anlamış olmalısın bunu. silkelenme zamanın gelmiş. sen daha dün olmuş gibisin ama. sanırım fazla düşünüyosun bu konuda.
Evet çkk düşünüyorum, her şeyi çok düşünen biriyim maalesef
Bence bu olayi sadece bi ayrilik olarak degil, kendini bicok konuda degistirecegin bi olay olarak ele al. Her anlamda temiz bi sayfa. Zor zamanlarda dogru kararlar verebilen biri uzun vadede uzulmez. Gecmisi gecmiste birak artik.
Çok teşekkür ederim çok sağ olun. Zaten yakın zamanda atlatırım fakat işte şu düşünme huyumdan vazgeçsem her şey güzel olacak
Biseyleri yapicam, degistircem, olacak demekle olmuyor somut adim atarsak oluyor ben bu hayatta bunu gordum. Soylemekle klmuyor sonra da yapamiyorum deyip, bilincaltimizda daha saglam yer etmesine sebep oluyoruz olumsuzluklarin. Hemen yarin baslayabilirsin biseylere.
Tabi haklısınız kesinlikle ama kolay vazgeçilmiyor ama çok teşekkür ederim size
Ben tesekkur ederim
kafaya takıma bende attım herkes sordu etti kimseye açıklama yapamana gerek yok olmadı attık de gitsin
Ama bazen çok abartıyorlae insan bu alıyor
Bunalıyor*
öyle ama bir düre sonrada evlenmiyormusın diye sorarlar
sizinle sohbet edebilirmiyim
Tabii ama size mesaj atamadım.
eklemen gerekiyor ama
ne oldu
Nişanı neden attın peki bayan herkesi sorar ama akıl vermez
Okursan anlarsın
Evlendikten sonra neden mutlu olamazdınız peki sizinle ilgilenmedimi yoksa sevmedimi aldattımı
Entrika
Entrika?
Acabalar vardı soru işaretleri vardı her şey çok güvenilir gelmiyordu değişik şeyler vardı anlatamadığım.
Herşey de güven vermiyomuydu sana sana değer vermiyomuydu
Hadsiz insanlar her yerde mevcut takma diyeceğim ama olmayacak bu insanlar yüzünde.
Bence en doğrusunu yapmışsın insanlar biraz yapıcı düşünceli olur bu kız evlenseydi genç yaşta dul kalsaydı mi daha iyi tada cocuklu anne çevremizde binlerce böyle insan hayatı kayan
Benimde başımdan geçti baya zor oluyor. En iyisi evlenmektense görüp bitirmek.
Evet, hayırlı olmazdı. Yani evet hayatımdaki en zor kararlardan biriydi ama evlendikten sonra mutsuz olurduk, o zaman mutsuz olacağımıza şu an olmak daha mantıklıydı
Bitme sebebi neydi?
Entrika
Benimkinde istekler bitmedi ve sadece hersey maddiyat üzerine döndü kucumsemeler umursamaz tavırlar biz ne istersek o olacak bencillikleri anlatsam şaşar kalırsın
Allah kurtarmış bence. Hakkınızda hayırlısı buymuş ve bence hayırlısı olmuş. Şu an hayatınızda biri var mı?
Hayir yok
Ya ama oyle böyle istekler değil tamam herkes bütçesine göre yaparda brn ne istersem o olacak mantığı nedir. 300 bin tl lik altin aldim doymadılar
Boşverin ne halt yiyorlarsa yesin. Hakkınızda hayırlısı olmuş. Allah kurtarmış.
Aynen çok şükür kurtuldum.
Ne kadar geçti üzerinden?
Oldu baya 4 yıl falan
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah gelecek senelerde
Çıksam gizliden diğer taraftan yazsan
Niçin? Sohbet için mi
Evet Sohbet için
Benzer durumları yaşadık konusmak iyi gelir
Yazabilirsiniz
Burdan mi olsun
Diger taraftan yazarsan gizliden cikicam
Gizliden çıkın anlamında demiştim
Çıktım
Yazmadin
Seks yaptınız mı peki?
zevkini aldı bıraktı zaar.
Sana ne?
İyi olmuş o zaman böylesi yobaz bir kadınsan müstaak sana
Yürü işine defol
Baya koymuş sana belli :D
Ya senin amacın ne, yaşın benden küçük. Burda ayarlı kişiler gibi ayar çekmiyorum sana git Allah aşkına işine ya. Sanane benim özel hayatımdan? Soruyu okuyacaksan oku, okunayacaksan okuma. Merak etme, diğer konuya seviyem yetiyor. İsteseydim oraya sorardım da konuşurdun.
Psikolojik anlamda koymuş
Aklınız hem belden aşağı çalışıyor.
İyi günler, kendi yoluna bak.
Yalnız benim aklım değil, sizin aklınız asıl belden aşağı. Ben ilk sorunuza cevaben açıklayıcı cevap yazdım. Allah niyetleri biliyor. İşinize bakın
Ben sordum sadece yok olmadı diyebilirdin ama çirkef olmayı seçtin.
Sen de sormasaydın?
İnsan oldum. Sen de hayvan gibi cevap verdin.
İyi günler işinize bakın.
Halen yobazsın "PES"
Adam ayrılmakta haklıymış
Allah size akıl fikir versin. İnsanların mutsuzluğu ile dalga geçin siz. Allah yaşatmasın size, yolunuz açık olsun gerçekten hiçbir lafım yok size.
Bu yüzden hiç bir kadının duyguları ile oynamadım. Sizin gibilerden çok var.
İyi günler.
Ayyy insanlar çok şey biliyor... Cidden. Kendileri çok mutsuz zaten. Diğer insanların da mutsuz olmasını istiyorlar galiba. Bu insanlara yaranılmaz. Git Nobel ödülü al yine sevmeyen , laf eden olur. Ölümlü dünya hepsi unutulacak...
Soru ne