Malum gündem karışık khfhshsj. Şu magazin olayları da olmasa korona yılları nasıl geçer bilmiyorum 😂
İnstadan dm attım geri dönmedi yiğidim :( halbusu bir arkadaşı da benim eski arkadaşım. Hesabım bomboş kimseyi de takip etmiyorum belki fake sanmıştır kimbilir. Neyse adam daldan dala merak ettim 30 yaşına gelmiş hayatında hiç birine aşık oldu mu acaba bu nedir ya takıldığı belli bir segment de yok oyuncu olan var manken olan var yabancı olan var Türk kezbanı var, bu tarz benim kızı var her türlü var 😂 nasıl birine aşık olur böyle tipler
İnstadan dm attım geri dönmedi yiğidim :( halbusu bir arkadaşı da benim eski arkadaşım. Hesabım bomboş kimseyi de takip etmiyorum belki fake sanmıştır kimbilir. Neyse adam daldan dala merak ettim 30 yaşına gelmiş hayatında hiç birine aşık oldu mu acaba bu nedir ya takıldığı belli bir segment de yok oyuncu olan var manken olan var yabancı olan var Türk kezbanı var, bu tarz benim kızı var her türlü var 😂 nasıl birine aşık olur böyle tipler
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
rose bertram benim fotoğrafımı insatgram hikayelerde %100 oyladıysa, bu hakan sabancı sizi tanımıyorum ama sizinle evlenir bile :DD, şans işleri bunlar
O kim bilmiyorum kardeşim ama senin adına sevindim. Ve bu hayatta her şeyin mümkün olduğuna inanan bir tipimdir kimseyi de hiçbir şeyi de gözümde büyütmem. Herkes böyle olsa dünya daha adil bir yer olurdu zaten
Doğru söylüyorsunuz
ailesi zoruyla bir baska mantik evliligi yapar.. parasina para katmak icin
onlarin evliligi kurmacadan ibaret
Parasına demek istedin
Yo kendisine attım mesaj kfhsjdk
Jdnsbsjs parasına da at
Niye cevap gelmedi ya üzüldüm bak şimdi :( gerçi bomboş hesap ya niye gelsin zaten klfhzjs
Senin gibi yüzlerce var kfnejf
Her kadın ayrı bu ne demek şimdi. Ayrıca ona yazanlar genelde gecelij ilişki yaşayıp hediye aldıracak ucuz tipler olur ben öyle değilimm
Yok yahu niyetini sorgulamadım elbet niyetler farklıdır
Aşık olur ama hep aldatır
Evet bence de. Valla benim eski bir arkadaşımın arkadaşı. O arkadaşımın bir butik oteli vardı uzun da bir ilişkisi vardı ama götürmediği kız yoktu aynı Hakan gibi 🤮 çok iyi biridir ama çapkınlık bir huy galiba. Bu yaz da evlendi o uzun ikişkisiyle. Evlenip durulur mu bilinmez ama hiç sanmıyorum
Haklısın çünkü biri gider diğeri gelir kafası var. Çünkü cebi dolu
sana niye baksın ki ünlü müsün yoksa
Of bu ne diyo ya