Arkadaslar ben ne yapcam ya bana akil verin?

Sacmalayacaklar gelmesin simdi benim hiç sevgilim olmadı ve zor beğenen birisiyim genelde uzun boylu erkeklerden hoşlanıyorum ama kendim kisayim gel gör ki maaleseg boyle bir durum var 154 boyum neyse bir çocuk var internet üzerinden tanistk ama ortak arkadaş var ve aynı mesleği icra ediyoruz neyse bana çok değer veriyo yani belli temiz kalpli birisi beni görünüş olarak çekmedi ama sanirim bn de guzel degilim bilmiyorum adlinda kendimi beğeniyorum ama guzel olsam su zamana dek birsey yaşardım sanirim ve yasim 25 onu üzmek istemiyorum bir taraftan diyorum bak 25 yaşına gelmişsin bir daha böyle fırsat gelmez hani bir taraftan da ya sevemezsem diye icimde şey var karakter olarak iyi anlasabilcegim birisi anlaşılacak birisi ama görünüşten benjm sevdiğim tarzda degol ne yalan söyleyim :( ne yapacagim kafam karışık ayrica ben bir olsun tek olsun evlilik olsun istiyorum sevgili olayları bana göre değil. :( o yüzden çok düşünüyorum valla baya da umut verdin konuşup off ne yapayım sizce ne olacak
Arkadaslar ben ne yapcam ya bana akil verin?