Aşk İlişkileri Flört olarak görüştüğüm kız şu an kucağımda uyudu. Daha önce öpmedim. Öpsem nolur 😊 ? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 2 aydır görüşüyoruz daha Güncellemeler+1 yıl Öptürmedi :/ Flört olarak görüştüğüm kız şu an kucağımda uyudu. Daha önce öpmedim. Öpsem nolur 😊 ? Cevapla Flört Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Aynur010 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kiz kucaginda yatiyor sen hala ona flört diyorsun cnskdksp 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Ne demem gerekiyor Yorumla Aynur010 +1 yıl Sevgilin Yorumla Soran +1 yıl Teklif etmedim. O da etmedi. Onu arkadaş olarak görmediğimi söyledim sadece Yorumla Aynur010 +1 yıl O da ne cevap verdi? Yorumla Soran +1 yıl Bir şey demesine bırakmadım. Bu konuyu yüzyğze konuşalım dedim. Ve konuşamadık daha. Ama şu an yarım saattir dizimde uyuyor 😊 Yorumla Aynur010 +1 yıl Kiz seni seviyor. Yoksa butun tanidigin erkeklerin kucaginda yatmaz umarim nsowjqow Yorumla Soran +1 yıl Sevse belli etmez mi? Sadece gveniyordur belki de Yorumla Aynur010 +1 yıl Belli ediyor iste kucaginda yatiyor sen daha ne istiyorsun cksowlq senden daha çok addim atmani bekliyor Yorumla Soran +1 yıl Napayım mesela Yorumla Aynur010 +1 yıl Direkt soyle ona artik benimsin ulan xisowop Yorumla
berkdem Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 78% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı. çok güzel şeyler olur... kız kucağında uyuyor senin sitede ne işin var ya 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Napayım Yorumla berkdem +1 yıl sence? Yorumla Soran +1 yıl Bu güzelliğe kıyılır mı hiç Yorumla
Sordumistee Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Ne alaka ya? Uykudan istifade yararlanıcak mısın kızdan. Bi uyansın o zaman yap ne yapcaksan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle bir şey düşünsem yapardım Yorumla Sordumistee +1 yıl Ama sordun? Sorduğun sorudan bu anlaşılıyor Yorumla
İnci_tanesiii Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Ben ckk geride kaldım 🤦♀️ flortun dizinde uyumak sevgilin olsa durum nolur du acaba 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır öpme sonuçta rızası dışı ya kalkıp bi tane geçirirse hakedersin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Di mi Yorumla
SeductiveBabe Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İznini almalısın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne diyebilirim ki Yorumla
gülümse-06 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Yapış 😘 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ters tepki verirse uyanıp Yorumla gülümse-06 +1 yıl Sanmam Yorumla
xsara19 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Öppp 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ters tepki verirse Yorumla Soran +1 yıl Şu an yüzünü okşuyorum 😊 Yorumla xsara19 +1 yıl Ufak ufak öpersen ters tepki vermez Yorumla Soran +1 yıl Bir şey derse çok utanırım Yorumla xsara19 +1 yıl E uyandığında izin alıp öpersin o zaman Yorumla Soran +1 yıl Ne diyim. Öpebilir miyim mi diyim :)) Yorumla xsara19 +1 yıl Öyle de Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kiz kucaginda yatiyor sen hala ona flört diyorsun cnskdksp
Ne demem gerekiyor
Sevgilin
Teklif etmedim. O da etmedi. Onu arkadaş olarak görmediğimi söyledim sadece
O da ne cevap verdi?
Bir şey demesine bırakmadım. Bu konuyu yüzyğze konuşalım dedim. Ve konuşamadık daha. Ama şu an yarım saattir dizimde uyuyor 😊
Kiz seni seviyor. Yoksa butun tanidigin erkeklerin kucaginda yatmaz umarim nsowjqow
Sevse belli etmez mi? Sadece gveniyordur belki de
Belli ediyor iste kucaginda yatiyor sen daha ne istiyorsun cksowlq senden daha çok addim atmani bekliyor
Napayım mesela
Direkt soyle ona artik benimsin ulan xisowop
çok güzel şeyler olur... kız kucağında uyuyor senin sitede ne işin var ya
Napayım
sence?
Bu güzelliğe kıyılır mı hiç
Ne alaka ya? Uykudan istifade yararlanıcak mısın kızdan. Bi uyansın o zaman yap ne yapcaksan
Öyle bir şey düşünsem yapardım
Ama sordun? Sorduğun sorudan bu anlaşılıyor
Ben ckk geride kaldım 🤦♀️ flortun dizinde uyumak sevgilin olsa durum nolur du acaba
Hayır öpme sonuçta rızası dışı ya kalkıp bi tane geçirirse hakedersin
Di mi
Sadece hafif öpücük koy yeter
İznini almalısın
Ne diyebilirim ki
Yapış 😘
Ters tepki verirse uyanıp
Sanmam
Öp yapış dudagınaaa jdjs
izinsiz öpme?
Öppp
Yattınız mı?