+1 yılSen çok utangaçsın. Konuşulmalı bence
13 Yorumla- +1 yıl
Ama ayıp değil mi sadece 2 ay oldu ve ciddi düşünüyoruz bu arada ama bu konular fazla değil mi
- +1 yıl
Evet ayıp olarak da görebilirsin. Bu kişiden kişiye değişir doğru. Bende konuşmak istemem sanırım. Şimdiden sen konuyu kapatmam en doğrusu. Nişanlanırsanız konuşmak daha iyi olur istersen sen. Yoksa şimdi konuşmayla başlar ve gerisi de gelir...
- +1 yıl
Çok haklısın böyle yapacam Bende
En İyi Cevaplar
+1 yılNeyden bahsetti
010 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik ten çocuk yapmaktan ilk geceden vs
- +1 yıl
Yani bence değil aranızda evlenmenize gün mü kaldı ki bahsediyor
- +1 yıl
Hayır 2 aydır çıkıyoruz ama ciddi daha 7 sene var
- +1 yıl
Yanlış bence daha 2 ay olmuş 3. Ayda bebek ister ne acele
- +1 yıl
Evet ya çok hızlı gidiyoruz bu işe dur demek lazım böyle olmaz
- +1 yıl
Ya ben sevgili iken o konuları hiç konuşulmaması yanayım
- +1 yıl
Çok haklısın kaldı mı böyle erkek maşallah
- +1 yıl
Bilemiyorum ya anlam veremediği şey şu sen adını koymuşsun sevgili yani seveceksin adını fucbody koymamışsın ki
- +1 yıl
😄😄işte aradiğim erkek anlayişi
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
+1 yılcinsellik erkekte hep düşünülen bir şeydir. eğer evlenmeden önce planın yoksa yanaşma çünkü temas sonrası bekaretini tutamazsın happur huppur sevişiirsiniz.
019 Yorumla- +1 yıl
Bu normal mi sapıklık mı?
- +1 yıl
ne sapıklığı kızım kime yazacak anneanneme mi yazacak tabi sana yazacak sevgilisisin sonuçta. sen neyden yanasın bekareti evlenmeden önce kaptırmayacaksan bizzat söylersin ve elini bir yerlerine atmasına izin verdirmezsin, omuz, kol, sırt, göğüs, vajina vs. erkeklik hormonu sapıklık değildir siz kendiniz bu hormonu bilmediğiniz için sorunlar yaşıyorsunuz.
- +1 yıl
Ben ona dedim evlenmeden olmaz foto da mi yok diyor bu nasıl bir libido ben asla izin vermem tabi ki çok günah
- +1 yıl
O da sevgilimsin benimsin istediğimi yaparım diyo ama ben sınırları koydum
- +1 yıl
Yapamaz asla
- +1 yıl
onun ben ecdadını skm sevgilimsin vay vay vay k@hpenin 3ladına bak ter temiz kızı babasından anasından istese bile sen kimsenin malı değilsin. eğer bir daha bunu ısrarla söylerse kızım sana fena söverim bilgin olsun. öyle sevgili mi olur düpedüz Qrospunun çQcuğuyla sevgilisin sen inş. elini bile tutmamışsındır.
- +1 yıl
Hayır sanal kendisi
- +1 yıl
Ve ciddiyiz
- +1 yıl
Çok düşünceli sin sağol görüş için
- +1 yıl
tamam şu görüşü sen en iyi görüş yap ben xper 4 olam cinsellik konusu açılsında kız cağızlar bekaretı mallara kaptırmadan yardımcı olmuş olurum.
- +1 yıl
Ya bi skyr git ciddiyiz diyor canım. Elinde meslegin yok paran yok pulun yok tecrübe yok okul yok. Keza evlenicegin kişininde bundan bi farkı yok. Sktr gt evlen bir ömür boyu bok silme tabak çanak yıkama çöp toplama don silme böyle sikındirik işlerle ugraş sonra git hayatına küfür et al sana 20 yılın planını yaptm
- +1 yıl
@aşıkolmuştugençkız reis sakin ol hallettik meseleyi xperi yükselt cinsellik sayfasına bak kızların çoğu 15 - 16 da vermişler. onlara yardım etmek lazım
- +1 yıl
Ya ne hallettik vericek bu sonra pişman olucak. İnsan sikilince akıllanır
- +1 yıl
@aşıkolmuştugençkız sanalmış reel değil rahat ol
- +1 yıl
@@aşıkolmuştugençkız yok abi öyle kolay mı asla izin vermem ben sınırlari koydum öyle bişey yaşamam sağol çok yardımcı oldun
- +1 yıl
İyi bi kızsın hedef koy kendine seni geliştiricek hedefler uzun vadede kazanç saglıyan hedefler. Ve şöyle bir şeyde var seni hayatında rahata erdiricek şeyler genelde uzun vadede ve yıpratıcı olur. Önemli olanda istikrarli ve sabırlı olmak. O erkegede o kadar deger verme. Kızlar için kendi ayaklarının üzerinde durabilmek çok önemli bu ülkede, yoksa seni ayakta tutan birisi oldumu ona muhtaç kalırsın ve sana uygun gelmeyen şeyleri bile yapmaya başlarsın. Sırf terk etmesin diye sürekli kendi sınırlarını kırmasına izin verirsin buda çok onur kırıcı bir şey insan hayati için. Başka insan seni terk etmesin diye sırf ona katlanmak.
- +1 yıl
Ben 13 yıllık okul hayatım boyunca kimseyle çikmadim hep mesafe koydum herkesle arama bununla sanaldan soru çözüm grubundan tanişitk ve ben dersaneye yazıldım hedefim eczacılık ehliyet sınavına hazırlık yapıyorum aynı zamanda yks yani benim hayatımdaki tek amacım kimseye muhtaç olmadan ayaklarımin üstünde durmak bu yüzden çalişiyorum çabalıyorum ona hep diyorum gidebilirsin beni hiç etkilemezsin senden öncede dünya dönüyordu sonra da dönecek yani benim için etkisiz elemansın dedim o da farkında zaten benim asla onun zevki için bişey yapmayacağımi her an onu terk edeceğimi biliyor
- +1 yıl
Sürekli cilve yap diyor onun dişinda süpersin diyo insan istiyo dayanamiyorum diyo ne cilvesi ben öyleyim dedim bende bilmiyorum böyle şeyler bekleme benden dedim
+1 yıl🤔 o şey çok şey ifade ediyor o şeylere gelme
06 Yorumla- +1 yıl
Aynen ayrılacam ondan
- +1 yıl
Kesin bu kez
- +1 yıl
Ayrılma ondan
- +1 yıl
Kıyamıyorum da çok kararsızım çok kafam allak bullak
- +1 yıl
Bence ayrılma gel benimle evlen
- +1 yıl
Ayrılma gel benimle evlen mi? Bu cümleden ne anlamam gerekiyor 😅
normal bahsetmese zaten anormal olurdu
09 Yorumla- +1 yıl
Sapıklık değil mi
- +1 yıl
Sohbet tarzı
- +1 yıl
. senle yaparız vs
- +1 yıl
Hm anladim ne derse sapıklık olur sevgiliyiz sadece
- +1 yıl
Anladım sağol
- +1 yıl
Ama 2 ay oldu daha
Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. çokmu şey oldun bahsedince
023 Yorumla- +1 yıl
Beklemediğim birşeydi ve çok utandim ne diyeceğimi şaşirdim
- +1 yıl
Hoşuma gitmiyordu ama incitmekte istemedim libidosu çok yüksekti bişey diyemedim
- +1 yıl
Ben konuşmak istemiyorum bu konuları nasil kırmadan diyecem
- +1 yıl
Dedim ama cilve yap diyor ben bilmiyorum dedim ama sürekli yap diyor ne yapmalıyım
- +1 yıl
Ben konuşmak istemiyorum dedim daha önce
- +1 yıl
İğrenç ya başkasıyla da mı konuşur bu nasıl bir dengesizlik ben artık kapaliyim bu konulara desem umrunda değilim bir tek ben yürütüyorum bu ilişkiyi diyo
- +1 yıl
2 ay olacak
- +1 yıl
O da öyle diyor beni anla diyo
- +1 yıl
Biliyor istemiyo gibisin istemiyorsan konuşmayabiliriz dedi ama kırmak istemiyorum onu İstiyorum dedim
- +1 yıl
Hı tamam artık direkt diyecem istemiyorum diye
- +1 yıl
Bilmiyorum ki
- +1 yıl
Hiç yaşamadım
- +1 yıl
İstekliyim bence
- +1 yıl
Aynen bb
Sevgilin bahsettiği şey senin için normal mi 🤣
08 Yorumla- +1 yıl
Anormal çok ayıp ne diyeceğimi şaşirdım - +1 yıl
Aslın da bunun ne olduğunu anlamış fakat bunu o kişiye yedirememişsin. Anormal ve ayıp KONULARI senin Eşin olmadan ya da Abez konuları anlatan her birey sapıklık ve sana karşı cinsel obje muamelesi yapmış olur.
Bu konuları Konuşmak için Önce İlişkinin resmiyeti aile arasında bilinmesi ya da Sağlam bir temel de olması gerekir 👋🤣 - +1 yıl
Aynen öyle çünkü biz çok iyi anlaşiyorz hiç bunları beklemezdim ondan ama dayanamıyorum falan diyor
- +1 yıl
Tabi ki ben asla izin vermem ve sınırlarımı önceden koydum
- +1 yıl
Off nefret ediyorum ondan napacam şimdi
- +1 yıl
Evet
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe anlatıyorsun ergencik :D?
01 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞeyden kastın cinsellik mi?
020 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılAnormal birşey değil ki
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındas?
- +1 yıl
19 o ben 18.5
Cevap sahibi+1 yılGayet normal.
- +1 yıl
O dayanamıyorum falan diyor bu sapıklık veya düşkün veya gözü dişarda ne anlama geliyor
Cevap sahibi+1 yılLibidosu fazla yüksek anlamına geliyor.
- +1 yıl
Bu kadın için iyi mi kötü mü
Cevap sahibi+1 yılEvli isen ve senin de libidon yüksekse harika. Ama sevgililik döneminde biraz sıkıntı olabilir sen de istemiyorsan.
- +1 yıl
Sadece sevgilim ve evlenmeden asla izin vermem foto istiyor bu sapıklık mı peki
Cevap sahibi+1 yılOrası sana kalmış. Ama atarsan ilerde daha fazlasını isteyebilir
- +1 yıl
Ben istemiyorum bu ilişkiyi bitirir mi
- +1 yıl
Bak kızım o erkegın sikinde degilsin. Sende kaybetme korkusu kaybetmemek için ona istediklerini vericeksin önce bekaretini uzun süre devam edicek bu sonra çekip gidicek
- +1 yıl
Ve dogruyu yalnışı sen ayırt et sag duyulu ol. Sen karar ver insanların dogru dediginden bile şüphe duy ve sana dogru gelen seyler insanlar yalnış derse umursama boşver. Herkesin dogrusu kendi inandıgıdır
- +1 yıl
@aşıkolmuştugençkız çok haklısın sağol görüş için
- +1 yıl
Sana bu kadar söylüyorum en kısa zaman da ilişki istiyecek senden er ya da geç. Onun bu kadar rahat olmasınada sen izin veriyosun. Köpegin geçmesi ve durması gerektigi yeri sahibi belirler
- +1 yıl
Abi ben çok dedim ama aynı bana beni sevmiyorsun umursamıyorsun diyo ben kırmamaya çalişiyorum ama hep diyorum kötü konuları konuşmayalım diye ama dayanamıyorum falan diyor
- +1 yıl
Çocuk şöyle yapmaya çalışıyor. Senin iyi niyetini kullanmak istiyor. Sen onu kırmamak için senin istemedigin şeyleri yapmaya zorluyor. Bunu iyi biliyor. Zaten gerçekten sevseydi sevmedigin şeyleri yaptırmaya zorlamazdı. Benden sana bir tavsiye ayrıl ondan zaten bu yaşlarda fazla bir şey olmaz ilişkilerde ne sen ona ne o sana bir şey katabilir. Ayrıl bir mesajla bitiriceksin bu kadar basit. Sahiplenmek degil vazgeçebilmek seni yüceltir. Güzel bi söz
- +1 yıl
tamam ben öyle yapacam çok haklısın
+1 yılNeyden bahsetti açık lasana
021 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik ten vs
- +1 yıl
Anladım ve fazla cinsellik konuşmayın sonu kötü olursonra
- +1 yıl
Ve evlenmeden kendine birşey yaptırma
- +1 yıl
Ona ters tepki verdim çok üzüldü ben kötü bi değilim insanin doğasında var dedi
Ona sapık gibi geliyorsun bazen dedim - +1 yıl
Şuanda bile kötü hissediyor ya her konuşmada çok suçlu hissediyorum yanlış kelime kullandim diye
- +1 yıl
Yanlış bir kelime değilki
- +1 yıl
Okadar canı istiyor sa gelsin istesin seni canım
- +1 yıl
Evlenin olsun bitsin oda erkekse gelsin istesin seni ailenden
- +1 yıl
Benim sevdiğim sevgilim olacak çoktan istemiştim vermeslerde kaçırırdım
- +1 yıl
O da aynı böyle diyoda kaçiririmm gerekirse hamile birakirim yine de başkasina yar etmem diyo ama yaşimiz küçük üniversite okuyacak daha 7 yıl beklemem gerekiyor
- +1 yıl
Oldu başka ceza evinden korkuyor herhalde sevgilin ayağını denk alsın
- +1 yıl
Hamile bırakmakta neymiş ve sen bacısı var mı bana söylesenya bi
- +1 yıl
Ay sözü bacısına söyleseler neyapacak acaba
- +1 yıl
3 bacisi var
- +1 yıl
Ama bana sahip olmak istiyor anlamiyorum ki ne yapabilirim
- +1 yıl
Özeli acarmısın bana