Sabah aynı güne merhaba deyip, aynı günü bir sonraki güne birlikte teslim ettiğim bir sevdiğim var. Gülüşünde, ani çıkışlarında anlam bulduğum ve onun hayalini umutlarıma sürgün ettiğim yüreği güzel bir sevdiğim var. Onun varlığının yansıması aşk'tır. Yokluğu aşk'ın benzetmelerine yapılan bir ihtilal hareketi koca bir devrimdir. Attığım her adımda o var, bazen boşluk dolduran uçsuz hayallerimde. Boşluk diyorum dalıp gittiğim her yerde sevdiğimin yüzü var. İyiki hayatımdasın varlığına doyamadığım huzurum. @Whisky_Chocolate
Sende iyiki hayatımdasın benim canım sevgilim. Seni çok seviyorum ❤️ Ama şu iğnelemeyi görmedim sanma :) ani çıkışlarım 😁 ani çıkışlarımdan sev sen beni🥰
Bunları isteyeceğim kimse yok hayatımda ama olsa da istemezdim gibime geliyor ya. Ben daha çok omza yastık falan olabilirim gibi. Tuzuna biber, evine aş, gözüne mendil olurum belki. Keyifli günler.
Ben daha çok boynundaki kolye, göğsündeki ufak ve dikkat çekici bir ben olmak isterdim. Kolye olup boynunu, ben olup goguslerinde var olmayı tercih ederdim.
yolumuz yonumuz belli gelmek isteyen kendi bilir istedigi icin gelir sevdigi icin gelir keza ayni sekilde benim icin de gecerli ama yapisip birakmamak mi... sanmiyorum