Arkadaşlar sevgilim var eskiden arkadaştık baya konuşurduk whatsaptan sonra birbirimizden hoşlandık sevgili olduk şu an 1. ayımız ondan önce 2 yıl arkadaştım arkadaşlar sorun şu sevgilim ile oyunda tanıştım bana numarasını verdi ama instagram hesabını bana vermiyor ismini söylemiyor Yani ben onun instagram hesabını nasıl bulabilirim lütfen yardımcı olun :( kullanıcı ismini bulmam lazım lütfen yardım edin :(
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben sizden neden söylemediği sormuyorum onun kullanıcı adını nasıl bulurum onu söylüyorum :(
Söylemiyosa demekki görmeni istemediği birşey var yoksa bir insan neden sevdiği insandan hesabını saklasın ki yoksa söylememesindeki amaç ne ayrıca onu anlayamadım hayatındaki insan bilmesi sonuçta en doğal hakkı vermek istemiyosa zorlama sende
e tamam madem söyliyecek gibiyse şimdi neden söylemiyor ki ama? çok saçma hareketi varmıi ozaman sil ve sonra tekrar yüklersin ardından en azından neler yaptığını öğrenirsin orada zaten takipçilerin çoğu erkekse bence vazgeç bu sevdadan kız oyundaki herkesi eklemiştir oraya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Söylemiyosa demekki görmeni istemediği birşey var yoksa bir insan neden sevdiği insandan hesabını saklasın ki yoksa söylememesindeki amaç ne ayrıca onu anlayamadım hayatındaki insan bilmesi sonuçta en doğal hakkı vermek istemiyosa zorlama sende
oha ne saçma bişey bu numarayı verip instagramı vermiyorsa vardır bişeyler kesin erkeklerle konuşuyor olabilir çok takip ettiği vardır kesin
Abi ben ona şey dedim WhatsApp sileceğim oda dediki eğer WhatsApp silersen sana kullanıcı ismimi söylerim dedi
e tamam madem söyliyecek gibiyse şimdi neden söylemiyor ki ama? çok saçma hareketi varmıi ozaman sil ve sonra tekrar yüklersin ardından en azından neler yaptığını öğrenirsin orada zaten takipçilerin çoğu erkekse bence vazgeç bu sevdadan kız oyundaki herkesi eklemiştir oraya
Gizlediği bir şey olmasa verirdi. Ayrıca çocuk gibi peşine düşmek de çok saçma. Vermezse vermesin. Öyle sevgili mi olur?
Facebook'tan sevgilini bulabilirsen listesine bak ordan birinin instagram hrsabına girer takibine onun adını yazıp ararsın
İnstagrama gir. Ayarlar kısmından rehberimi aktar kısmına tıkla. Numarası üzerinden hesabı gözükecektir.
ya sakladığı bir şey sen hayatında sadece telefonda varsın
Lan 2 yıldır tanıyorsun ve hesabını bilmiyor musun
Abla telefon numarasını veriyor ama insta kullanıcı adı veriyor neden bilmiyorum
Bırak o zaman sana güvenmiyor demek ki
Ortak arkadaşınız yok mu
Sende kapat o da kapat bu eziyetten çık
Biz nasıl bulalım tahmin ederek mi
Söylemek zorunda değil boş ver