Sevgilimle küstüm 4 gundur yasaklarda küsüm kendi de yazmadı bende yazmıyorum oyle gunaydın dıyıp gunaydın dedıgınde cevap vermesem diyorum maksat tavrımı belli edip konusmayı baslatmıs olmak ben yazmadan yazmaz sanırım
Eğer sen suçluysan sen yaz ama değilsen bırak sürünsün
0
27 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sen karar ver buna Suclu o normalde ama eskı bır konuyu actım bende yanı daha once olmus bır olayı bılıyordum buna ragmen onunla devam ettım gecende de bunu tekrar dıle getırıp sen boyle yapmıstın dıyıp tartıstık sınır oldum bu sekılde konusmuyoruz sımdı
Aslında eğer onu affedip yoluna devam etmeye karar verdikten sonra tekrar konuyu sen açtıysan biraz da sende suç var. Ama bir hafta olmasını bekle eğer mesaj atmazsa ona karşı kırgın olduğunu belli ederek özür dile
Suclu o normalde ama eskı bır konuyu actım bende yanı daha once olmus bır olayı bılıyordum buna ragmen onunla devam ettım gecende de bunu tekrar dıle getırıp sen boyle yapmıstın dıyıp tartıstık sınır oldum bu sekılde konusmuyoruz sımdı
aslında temelde bir hatanız var, önceden bir sorun yaşamışsanız, bu sorunu çözdükten sonra kapatın. hem önceki sorunlar tekrar açılmamalı, soruna gelirsekno zaman: seviyorsan geri dönüş yapmalısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eğer sen suçluysan sen yaz ama değilsen bırak sürünsün
Sen karar ver buna Suclu o normalde ama eskı bır konuyu actım bende yanı daha once olmus bır olayı bılıyordum buna ragmen onunla devam ettım gecende de bunu tekrar dıle getırıp sen boyle yapmıstın dıyıp tartıstık sınır oldum bu sekılde konusmuyoruz sımdı
Ne zamana kadar sürünür sence ya yazmazsa hiç
Aslında eğer onu affedip yoluna devam etmeye karar verdikten sonra tekrar konuyu sen açtıysan biraz da sende suç var. Ama bir hafta olmasını bekle eğer mesaj atmazsa ona karşı kırgın olduğunu belli ederek özür dile
Özür dilemek istemiyorsan hiçbir şey olmamış gibi davran
Tamam peki bşr hafta bekliyim mi yinedr
Hayır
Neden beklemıyım peki bir hafta
Eğer hiçbir şey olmamış gibi davranacaksan fazla geciktirme
Direk dedim ki suçlu olan sensin neden yazmıyorsun kötü mü ettim
Bunu diyerek
Evet.
Of sıldım tamam ne dıyım ozaman dırek ama bu seferde sucunu bılmıcek
Ne yazıyım dırek allahtan telegram yazdımda hemen cektım gerı
Nasılsın de ne yapıyorsun de gününü anlat ya da normalde ne yazıyorsan onu yaz
Tamam naber dedim bu seferde aynı hatayı yapmaya devam eder mi nasılsa kabul ettım dıye bırkez
Konusunu ona açtır ve kırgın olduğunu belli et
Yaşın 18 ama bukadar olgun olman cok hos :))
Tamam kırgın oldugumu belli edicemde konusunu nasıl actırıcam onada bır tüyo verir misin
Onu da sen ilerleteceksin. Yani konuşmanın seyrine göre değişecek. Mesela Neden yazmadın diye sorabilir oradan da ilerletebilirsin
Sormaz sa aksine demez mi bak yine bensiz yapamadı yazdı
Eğer öyle diyebilecek biriyse vaktini boşa harcamasın. Postala gitsin
Aynen ayrılık yakın ama Icınden dıyebılır yanıı
Bence çok uzatmaya gerek yok
Şükür aklına geldim dedi 😂 ıyı barı beklemedıgım cevap verdı her sey ıcın sagol. d
Ne demek ama sen yine dikkatli ol ve seni kıracak herhangi bir şey yaparsa ona haddini bildir.
Dediklerin aklımda harikasın çokçok teşekkürler uygulucam
Rica ederim. Umarım mutlu olursun
Umarım hepimiz mutlu oluruz
neden küs olduğunuza bağlı
Suclu o normalde ama eskı bır konuyu actım bende yanı daha once olmus bır olayı bılıyordum buna ragmen onunla devam ettım gecende de bunu tekrar dıle getırıp sen boyle yapmıstın dıyıp tartıstık sınır oldum bu sekılde konusmuyoruz sımdı
aslında temelde bir hatanız var,
önceden bir sorun yaşamışsanız, bu sorunu çözdükten sonra kapatın.
hem önceki sorunlar tekrar açılmamalı,
soruna gelirsekno zaman:
seviyorsan geri dönüş yapmalısın
Ben mi yapıcam ondan bekliyordum bende
onun da seni sevdiğini biliyorsan veya eminsen, pek sorun olmaz. değilsen ilk o atsın
Emindim ama böyle yaptıgı ıcın emın olamıyorum
bilemem, karar senindir...
Yazma o yazsın
Ahh yazdım :/