Bir kadın var acaba oda beni istiyor mu hayatında?

Biri ile tanıştım 13 14 gündür konuşuyoruz yaşı benden 8 yaş büyük ama çok tatlı çok neşeli pozitif biri aşırı mutlu ben onun yanında aşırı mutluyum ve bağlandım sanırım ona ve ondan hoşlandığımi açık bir dille söyledim. Ama o aramızda yaş farkı olduğunu söylüyor bu yüzden olmuycagini aramızda bir birliktelik sevgili vb. Söylüyor ama 13 14 gündür aralıksız hep birlikteyiz benmle mutlu olduğunu söylüyor , ve evine bile davet etti kısa sürede güvenimi kazandın sen varken mutluyum neselesin vb. Diyor ve bunun etrafında bissuru erkek var kadın çok güzel biri gerçekten ve ben neden beni hayatında istemiyorsun dediğimde yaş farkımiz çok diyor etrafındakiler peki diyorum sen dhaa samimi ve içten geliyorsun senin yanında mutlu oluyorum ve sana güveniyorum güvenmesem. evime dahi almazdjm diyor önümüzdeki günlerde akşam yemeğine davet edicek.. ama gel gelelim birlitke değiliz sizce beni istiyor mu oda ne yapmaya çalışıyor olmaz ama yanımdayken mutluyum diyor olmaz ama hoş birisin guvenilir içten. Yanımdayken mutlu etmesini bilen birisin diyor sizce ümidimi ksiyim mi?
Bir kadın var acaba oda beni istiyor mu hayatında?