Allahım ne hallere düştüm burda bu soruyu soruyorum beni affet.
Çok korkuyorum birgün sırf boyu uzun diye bir adama gidiceğini artık içim içimi yiyor.
Çok korkuyorum birgün sırf boyu uzun diye bir adama gidiceğini artık içim içimi yiyor.
Kompleks edinmişsin ama belli etme bence hatırlatma yani. Seni olduğun gibi kabullenmese neden evlensin? Benim eşim de kısa ama değil bedenen veya düşünce ile, gözlerimle bile aldatmam. 9 senedir hiç sorun etmedim yani sevgi başka bir şey boya falan bakmıyor😂
Abi bence sende boy takıntısı var. Takma ya hadi ordan et. Boydan dolayı aldatcak olsa seninle evlenmesi için senin çok zengin olman lazım. Zengin değilsen çok takma demekki karın boyuna rağmen seni seviyo. Ama zenginsen bilemem bak
Cevap
8Cevap
Evde ilgi gören sevgi gören bir kadının aldatıcanı zannetmiyorum. Boyunu bilerek evlenmiş zaten. Eşine ev işlerinde yemekte filan yardım et bak gözleri nasıl parlaya parlaya bakar sana
Kendine eziyet etme böyle düşünüp ye bıraksın böyle bir imada bulunmasıyla lafana takma herşey boy pos değil
korkutmak istemem fakat kadinlarda içgüdüsel olarak uzun boylu erkek sevdası var hiç belli olmaz ama seni gerçekten hem dış hem iç olarak sevdiyse yapma ihtimali yok denecrk kadar az
Eşin senden ne kadar uzun, ve eşinin boy takıntısı var mi
Cocuklarin ne alaka
al işte şu zihniyete bakar mısın gerçekten sizin gibi insanlara acıyorum eşin aldatsa bile bunun çocuklarınla ne alakası var git bi psikoloğa görün çok yazık..
Eşin seni öyle kabul etmiş böyle yaşanmıyor anlayışla sevgiyle yaşanıyor
Boyla yaşanmaz
Saçmalama be
Boyu uzun birisini illa isteseydi seninle evlenir miydi?
sen kafayı yemişsin
Çocuklarınla karının ve boyunun ne alakası var
Abicim iyice saçmaladınız he
Mevzu dalganın boyuysa sıkıntı.. 😃
Eğer malsa uzun olsan da aldatır
Aklın kısa olmasın, gerisi hallolur.
Madem güvenmiyorsun neden evlendin?
Hayir tabiki ne alaka
Aldatabilir.
takıntı haline getirmişsiniz bu durumu
Bosandım eşim yok
Srfsizse yapar