İntikam almak için kullanılmışım abim konuşmuyor benimle?

Sevgilim vardı abimle yaşıt araları kötüydü biliyordum. Abimin kız arkadaşıyla beraber olmuş herhalde kız meselesiydi. O yüzden abimden saklıyordum ilişkimi. Akşam abim bir anda bunlar ne açıkla diye daldı odama. Bir baktım sevgilimle özel fotoğraflarımız. Biri selfie göğsümüzün üzerinden çıplak olduğumuz belli oluyor. Biri de daha yakın biraz özel. Mesaj atıp önce sevgilini sonra kız kardeşini yazmış. Beni de her yerden engellemiş. Abim evden çıktı bir hışım babam karakolda geçirdi geceyi. Bana ne olduğunu anlatmıyor muhtemelen ama çok büyük kavga etmiş sanırım. Ya ben abime mi böyle kullanıldığıma mı üzüleyim? Ne yapabilirim? Çok kötü hissediyorum elim kolum bağlandı ama bir şey yapmam lazım.
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlar için teşekkürler. Abim dün baya kavga etmiş omzunda bacaklarında morluklar var. O dövdüğü pisliğin de elmacık kemiğinde kırık varmış ameliyat olacakmış. Ailesi şikayetçi olmamış. Abim de babama başka hikaye uydurmuş benden kaynaklandığını söylememiş. Az önce yanına çağırdı sana sinirim geçmedi konuşucaz dedi ama sarıldı.
İntikam almak için kullanılmışım abim konuşmuyor benimle?