Eski erkek arkadaşım sizce neden böyle yapıyor olabilir onu stalkladığımı bildiği için gönderme yapıyor olabilir mi?

Arkadaşlar eski erkek arkadaşım gizli kullandığı instagram hesabını herkese açarak yolda video çekip story atmış dinlediği şarkı da ayrılırken ona benden sana gelsin diye dinlettiğim üstüne daha sonra da o şarkıyı dinlerken kaza yapmıştım ve bunu biliyor. Tam 3 ay sonra hesabını herkese açmış ve o şarkıyı paylaşmış. Gizli gizli birbirimizi stalklamaya hala devam ediyoruz. Dalga geçeniniz muhakkak olacaktır ama ben bi mana çıkarmalı mıyım sizce bu hareketinden. Mesela siz olsanız yapar mıydınız, mesela neden o şarkı? ya da bu şarkının bende bi acısı yok bir anlamı yok gayet de keyifle dinliyorum imajı mı veriyor. Hani benim ona son görüşmemizde dinlettiğim şarkı ve üstüne kaza yaptığım şarkı ya. Bak üzülmüyorum önemi de yok mesajı mı veriyor sizce? Açıkcası bir yandan sevindim bir yandan da üzüldüm. Çünkü tam anlamıyla anlam veremedim. Gönderme mi yapıyor, misilleme mi?
Eski erkek arkadaşım sizce neden böyle yapıyor olabilir onu stalkladığımı bildiği için gönderme yapıyor olabilir mi?