Ona tüm kalbimden aşıktım, deliler gibi 1,5 yıllık bir Aşk ilişkisiydi, Tüm romantiklğim sadece onaydı <3 Ne derse hep yaptım. Onu kıracak en ufak bir şey yapmadım. Onu zorluklardan ayağa kaldıran ben oldum biz olduk <3 Bende onun sayesinde hayattan zevk aldım ama her şey yoluna girince ayrıldı benden :( Ben dayanamadım her gün ağladım her gün bir türlü anlamadı Aşkımı sevgimi, aylar sonra ona şiir yazdım nolur beraber olalım dedim ( Seven insan Aşık olan insan nasıl ayrılığı bir anda unutur ki ) :( Peki o ne dedi bana :( :( :( :( Şu an resmen beni TACİZ ediyorsun dedi... Benim dünyam başıma yıkıldı telefon elimdem düştü sanki boşluğa düşmüş gibiyim nasıl toparlanırım ben nasıl :(
Dünyam başıma yıkıldı valla ölsem daha iyiydi :( neden kalbimi parçaladı :( lütfen yardım edin?
Merhaba, Ne derse yaptın, yapma! Kırmamak için uğraştın, kırsaydın! Her şeyine destek oldun, hep yanında oldun, olmasaydın!
Ağlamayacaktın, gidiyorum dediğin de sektör git, canın cehenneme diyecektin inan bunlar olmazdı, olmazdı ama sen böyle olunca mutlu olur muydun, bilemiyorum!
İnsan evladı çiğ süt emmiş nankör her şey beklenir, sevme, silkele, saçma ama böyle işte ya da vazgeç aşktan!
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben asla dediğin gibi olmadım ki hep şefkatli kalbimi dinleyen biriydim ona karşı hiç saygısızlık yapmadım 1 kere bile ses tonum yükselmedi ben ona kıyamazdım ki
knk ıntaharı falan düşünme bende düşünmüştüma ama bak 5 ay olu bugün unuttm kaç aya unuttum dıycek olursan 4 aya acısı geçıyor geçen aydan berı acı çekmıyorum hatta aklıma bıle gelmıyor artık kızıyorsun kendıne ıntaharı nasıl düşünürsün dıye. şımdı kendımı üzdüğüm ıçın kızıyorum halen çünkü o hayatına devam ederdek dırek ben 4 ay boyunca kıvrandım elımde olmadan. emın ol geçecek senınde 4 ay sonra hatırlamıycaksın zaman tek ılacın ve mğmkün olduğunc Yalnız kalma hatta yapabılıyorsan dırek sevgılı bul. ben bulabılseydım hıç durmazdım çıvı çıvıyı söker bulamadığımdan 4 ay çektım
1
20 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben 6 aydır her gün ağlıyorum zaten ben sadece 1 kişiyi sevdim ona aşık oldum :( En son tutamadım kendimi yazdım ama yazdığı cevap :( :( beni bitirdi. Hiç tanımadığı kişilere bile demez onu bana demesi çok dokundu kalbime valla çok üzüldüm hemde :(
O kadar düşünceliydim ki, konuşmadan önce mesaj atardım müsaitmisin diye öyle arardım onu, Gecemi gündüzüme katar onunla olurdum. İlk tanıştığımızda dünyaya küsmüş biriydi hep hep :( bu kadar ince düşünceli bana onu demesi berbat yaptı beni aşırı üzdü :(
tm sana öyle yazması senın değersız olduğunu göstermezkı. 6 ay sonra yazmısın ve öyle cvp vermış. bende sırf bu yüzden yazmıyorum ışte bende terslenırdım çünkü senın gıbı yıkılırdım. ama şunu unutma sen değerlısın herkesten herşeyden değerlısın hemde o sana layık falan değıl unut onu bır an önce tamam acını bır 6 ay daha çekıceksın de nolcak sonra hatırlamıycaksın bıle yemın edıyorum ezıyet etmek kendıne
6 ay zaten pskilojim çöktü her gün ağlamaktan anlamadı ki onu nasıl derinden sevdiğimi :( sonrasında sanki hiç beni tanımıyormuş gibi taciz demesi beni öldürdü :( onca yazdığım yazılarım hep heba oldu her gün ajandama onun hakkında güzel şeyler yazardım 6 ay boyunca
ben böylelerıne şey değıl kadır kıymet bılmeyenler yanı ıyı günlerın hatrına bıle olsun doğru düzgün davranamazlar. bu onların karaktersızlığını değersızlığını gösterır aslında. mesela ıyı günlerın hatrına bana yazmadığı ıçın bır kere bıle gözümden düştü soğudum o yüzden artık sevmıyorum unuttum. kısacası sende onun gerçek yüzünü gör artık senın sandığın gıbı mükemmel değıl o hatta sana layık falan değıl. yarın bır gün pışman olucaklar belkı seneye belkı 2 yıl sonra pışman olcaklar ama bız çoktan hayatımıza başkasını almış olucaz :)
bende yazıyordum bu aya kadar günlüğüke dedım ya şımdı okuyorumda hıçbırı anlamlı gelmıyor bunları benmı yazdım dıyorum lan daha geçen ay yazmışım nıye böyle yazmışım dıyorum kendı kendıme :D ınşaallah senınde o günlşerın gelcek atlatıcaksın kanka atlatıcaksın bu hayatta g herşeyı atlatırız bız bızı böyle şeyler güçlü yapar ancak
Biliyor musun ben hiç Aşka inanmazdım, Hiç bir kızlada olmadım bu zaman kadar olabilirdim ama olmadım Aşka inanmazdım sanki biliyordum en zayıf noktamı. Ama kalbim yüzlerce kişi içinde sadece ona attı çok farklı hislendi kolay değil ki unutması :( ve bana o şeyi söylemesi Küfür etse bu kadar üzülmezdim ki oda benim gibi biri küfür vs asla kullanmaz oda kibar biri ama onu demesi kalbimi resmen yok etti.
kaç yaşındasın bılmıyorum ama yaşlada alakası yok acı çekmeye alış acı çeke çeke zamanla hıssetmıyceksın herşeyı normal karşılamaya başlıycaksın buna hayat tecrübesı denı r ışte
sana tavsıyem aşktan vazgeçme aşka sırtını dönme ne olursa olsun çünkü ben dönmüycem. elbet kıymetımızı bılıcek gerçekten değerlı ınsanlar çıkıcak anlamıyoruz şu an gerçekten sen acı çektığın ıçın farkında değılsın bende. çünkü benımde gözüme hala ulaşamadığım ıçın terk edıldığım ıçın sırf cazıbelı gelıyor. halbukı bızım gerçek aşkımız dahA karşımıza çıkmadı emın ol farkına var artık kendıne gel bır gün onu sana unutturucak bırısı karşına çıkıcak ve bugünlere gülceksın
En azından beni anlıyorsun, Beni erkeklerin çoğu anlamaz gülerler bana , erkeklerin çoğu pat sevgili değiştiri eder ben öyle olamam ki ben Kalbimden sevdim, Güzelliğini sevmedim içini sevdim. Kalbim ona tutuldu. Ondan sonra gidip asla başkasıyla olamam ki yapamam aklım hep onca çünkü :( Sana da Teşekkürler benim halimden anlıyorsun ama ben kolay kolay unutamam ki içimde yaşarım üzüntümü :(
24 yaşındayım tek öğrendığım KURAL bu arkadaşlar SENI SEVMEYENI SANA DEĞER VERMEYENI SEVMEYECEKSIN VE ÜZÜLMEYECEKSIN tek öğrendığım bu opldu esas kuralımız bu yakında sızde öğrenırsınız zamanla
senı benden ıyı kımse anlayamaz üzülmüyorum dedığıme bakma kendımı kandırıyorum bende ama mecburum üzülmemeye ağlamamaya mecburum hayatına o nasıl devam edıyorsa bende etmeye mecburum. gram aklına gelmıyoruz şu an ya düşünsene zerre akıllarına gelmıyoruz bız üzülürken belkıde sevgılılerıyle keyıf yapıyolar kı benımkı yapıyordur. kesın senın burcun neydı bu arada arkadaşım
Lan saçmalama ne intihar etmesi kanka benim de 1.5 yıllık ilişkim bitti neler dedi var ya sakin boşluğa düşme bu duygular kalıcı değil geçer gider 3 güne pişman olursun kimse için değmez değecek olan seni üzmez topla kendini biraz
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
6 aydır aynı duygu sevgi hasret özlem ama ondan bunu duyunca hayatım resmen boşluğa düştü :(
Tamam kardeşim anlıyorum seni kolay değil ama sen kafana taktikça yer edinir daha çok unutamazsın bi akışına bırak herşey bizim için daha ne acılar var hayatta bunlar nedir ki kendin için yaşa intihar etsen nolacak düzelecek mi herşey arkandan gülerler iki gün sonra yeni biriyle gezerler değer mi kendini harcadığına yapmayın böyle
:( İnsanlar neden böyle ki, Hiçtanımadığı birine demez ama bana taciz ediyorsun dedi. Ben 6 ay zaten yıkıldım hep onun için dualar bile ettim yazılar yazdım kitabıma enson mesaj attım ve bana o kelimeyi dedi :(
şimdi sana ne desem boş ama herkesin her dediği yapılmaz bu kim olursa olsun her dediğini yaptığın sürece yalnız kalırsın olan sana olur kolay olma çok zorda olma
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne yapayım ki ilk başta hayata küsmüş biriydi, onu hayata tutundurdum Musmutlu biri oldu ama ilk şeyi benden ayrılmak oldu ayrılık zaten yıktı beni ama Taciz demesi beni yok etti valla :(
mal mısın olum sen karı yüzünden karı yüzünden intihar edilir mi sınavı yapamazsın et borcu ödeyeme et ama karı için etme mk her yer karı sana karı m ı yok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Dostum şu an baktığın pencere deli divane kul köpek penceresi o yüzden biz ne desek nafile ama 2-3 aya belki daha da az bir vakte doğru gözlerin açılacak ben ne kadar enayiymişim ya diyeceksin
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bitmiyor ki içimdeki acı çok uzun sürdü zaetn en son yazdım ve bana dediği o yukarda yazdığım :( Ona sadece şiir yazdım yeniden olalım dedim :( İncinmiş bir kızdı ilk tanıdığımda beraber ayağa kalktık ve ilk olarak benden ayrıldı :(
Kaybeden sen olursun. Ben o duygularımı körelttim mecbur.. hayat bi mücadele ve fazla duygu hep bi kayıpla sonuçlanır ya sevdiğin ya hoşlandığın ya evlendiğin her kim olursa olsun ilgiyi görünce seni Cepte görür ve değer vermez nokta
Şefkatli olmak, Değer vermek neden suç ki, Neden diğeleri gibi duygusuz olup 30 sevgili yapayım neden öyle kişileri seviyorlar ki :( Neden verilen kalbi kırıyorlar, ama diğeri ona bırak kalbi saygı bile vermiyor ama onu seviyorlar
Çok meraklısınız di mi sizi kullanan kaşar ruhluları sevmeye. Nesini sevdin? Onu olduğundan çok daha iyi birisi sanıp kendini kandırdın...
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kalbim bir anda ona atmaya başladı işte bende kalbimi dinledim, onu ayağa kaldırdım o hayata küsmüştü beraber Mutlu olduk hayatın anlamını anladı ama benden ayrıldı ve o cümleyi demesi beni çok aşırı üzdü :(