Güncellemeler
+1 yıl
Güncelll
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kızı cepte görüyodur naz yapıyor haspam. Başka iş attığı kızlar var ya da .
Sana bu durumla ilgili birkaç şey sorabilir miyim
“Diğerlerine de bir bakayım sen aklımda dur biraz” demek. Ve tamamen bir kanser türü😅
Yardımcı olabileceksem sor tabi
Storiye boydan foto koymuştum. hikayeme yanıt vermiş kilo verdin mi falan mevzusu oldu. En son gördüğünden beri fark olduğunu belimden baya gittiğini söyledim iyi maşallah dedi
Ondan sonra 1 hafta konuşmamıştık. en son o yazmıştı. 1 gün önce gece storime kedi çekip koymuştum. Ertesi akşam da o kedisini çekip koymuş. Ben de yanıt verdim. Çok tatlı falan dedim. Gel sev dedi.
Hoşlandığım kişiyle benim acı yiyip yemediğim mevzusu oluyordu. Sonra acı olmadan hiçbir şey yemiyorum dedim. Hıı kesin öyledir falan dedi. Anneme sor dedim. Her yemeğe koyuyorum mutlaka dedim. Nasıl sorcam dedi ben de gel buraya burda sor dedim (akşamdan anneannesine gitmişti biraz mesafe var arada) anneannemdeyim şimdi uzak orası dedi. İşini sordum bıraktın mı falan diye o da 2 gün çalışıyormuş 1 gün çalışmıyormuş. Ben de madem o kadar tatilin var insan bi görüşelim der dedim. O da dışarının hiçbir güzelliği yok ya netflix takılıyorum ben hep dedi. ben de depresyonda mısın, ben sürekli evdeyim aşırı sıkıldım artık dedim. Ben anneanne keyfi yapıyorum çık gel sende çay kahve güllaç var dedi. Anneannesinin videosunu falan çekmiş. Kadın hasta gibi kolunda pamuk falan var. Ben de geç oldu artık bi dahakine. Anneannen hasta gibi dedim. Ben anneanneme ve büyüklerime her zaman çok önem veririm dedi. Ne düşünüyorsun?
Nerden tanışıyorsunuz ve ne kadar süredir tanışıyorsunuz
10 senedir tanıyorum. Aramızdaki ilişki şöyle; askerdeyken gece nöbeti vardı uyu madem sen demiştim ertesi günü yazmış. Emredersiniz:D ben çoktan uyumuşum sen dün uyu dediğinde dedi. ben de yaa ordaki emirlerin yanında benimkiler hiç kalır:D tahmin ettim dedim. O da yaa yeter ki emir veren sen ol ben öper başıma koyarım senin emirlerini valla tek kelime itiraz da etmem karşı da gelmem dedi. Askerden gelince bir yere başvuru yapmaya gitmiştik. Benim kimliğim masadaydı. Kimliğimi eline aldı sarılır gibi yaptı bu bende dursun dedi güldü. Sürekli evlenen arkadaşlarından bahsediyor. O evlendi şu evlendi. Onun çocuğu oldu şöyle böyle falan. Sonra bana bakıp kafasını sallayıp bak işte bakk gördün mü insanlar evleniyo dedi güldü. Atanma mevzusu geçti. Onun bölümü daha şanslı bu konuda dediler. Bak benim şansım daha fazlaymış. Neyse ben atanayım da sen atanmasan da olur dedi. Çocuk muhabbeti geçti. Benim çocuğum nasıl olur acaba falan dedi. Sonra işte dedim benim gözlerim çekik ya çocuğum da kesin çekik gözlü olur dedim. (Onun gözleri çekik değil) O da benim çocuğum da çekik gözlü olur benim gözlerim de çekik ya dedi güldü. Bayramda anneannesinin yakınında beni görmüş aradı. sonra dedim ordakilerin bayramını kutlarım falan o da o öyle ordan olmaz işte gel buraya burda kutla dedi. Bunlar 1 yıl içinde olan konuşmalar yukarda yazdıklarım son 1 hafta.
Yani ben olumsuz bir şey göremedim bu anlattıklarında. Yaşınızı mesleğinizi vs. Bilmiyorum tabi ama evlenme muhabbeti geçecek kadar ilerlemiş bir konuşmada “istemem yan cebime koy” tavrı sanki bir parça çocukça olmuş. Hayatında başka kimse olmadığından eminsen devam et ama değilsen yorma kendini derim. Bir de sosyal medyaya asla takılmam bak mesela hani yapacak olan her türlü yapar ama yine de bir kontrol et eğer takipçilerinin % üzerinden %70 i kızsa uzak dur hiç uğraşmaya dahi değer görmüyorum bu kısmı🙂 (Tabi bu dediğim tanıdıkları için geçerli değil tanıdığıdır kuzenidir vs. Yani “zararsız” gördüklerin hariç tanımadığı öylesine eklediği vs. Olarak söyledim)
Cool takılmak ya da utangaçlık
Sor
Storiye boydan foto koymuştum. hikayeme yanıt vermiş kilo verdin mi falan mevzusu oldu. En son gördüğünden beri fark olduğunu belimden baya gittiğini söyledim iyi maşallah dedi
Ondan sonra 1 hafta konuşmamıştık. en son o yazmıştı. 1 gün önce gece storime kedi çekip koymuştum. Ertesi akşam da o kedisini çekip koymuş. Ben de yanıt verdim. Çok tatlı falan dedim. Gel sev dedi.
Hoşlandığım kişiyle benim acı yiyip yemediğim mevzusu oluyordu. Sonra acı olmadan hiçbir şey yemiyorum dedim. Hıı kesin öyledir falan dedi. Anneme sor dedim. Her yemeğe koyuyorum mutlaka dedim. Nasıl sorcam dedi ben de gel buraya burda sor dedim (akşamdan anneannesine gitmişti biraz mesafe var arada) anneannemdeyim şimdi uzak orası dedi. İşini sordum bıraktın mı falan diye o da 2 gün çalışıyormuş 1 gün çalışmıyormuş. Ben de madem o kadar tatilin var insan bi görüşelim der dedim. O da dışarının hiçbir güzelliği yok ya netflix takılıyorum ben hep dedi. ben de depresyonda mısın, ben sürekli evdeyim aşırı sıkıldım artık dedim. Ben anneanne keyfi yapıyorum çık gel sende çay kahve güllaç var dedi. Anneannesinin videosunu falan çekmiş. Kadın hasta gibi kolunda pamuk falan var. Ben de geç oldu artık bi dahakine. Anneannen hasta gibi dedim. Ben anneanneme ve büyüklerime her zaman çok önem veririm dedi. Ne düşünüyorsun?
Seni eve atmaya çalışıyor gibi geldi
Görmek istiyor mu sence ilgisi var mı?
İsteseydi dışarda buluşurdu. İlle eve gel diye tutturmazdı. Ve o kadar muhabbeti olmayan birinin fiziğine yorum yapmazsın. Yapıyorsa kedine de tatlı yazması gerekirdi niye tek ona yanıt verdi?
Aramızdaki ilişki şöyle; askerdeyken gece nöbeti vardı uyu madem sen demiştim ertesi günü yazmış. Emredersiniz:D ben çoktan uyumuşum sen dün uyu dediğinde dedi. ben de yaa ordaki emirlerin yanında benimkiler hiç kalır:D tahmin ettim dedim. O da yaa yeter ki emir veren sen ol ben öper başıma koyarım senin emirlerini valla tek kelime itiraz da etmem karşı da gelmem dedi. Askerden gelince bir yere başvuru yapmaya gitmiştik. Benim kimliğim masadaydı. Kimliğimi eline aldı sarılır gibi yaptı bu bende dursun dedi güldü. Sürekli evlenen arkadaşlarından bahsediyor. O evlendi şu evlendi. Onun çocuğu oldu şöyle böyle falan. Sonra bana bakıp kafasını sallayıp bak işte bakk gördün mü insanlar evleniyo dedi güldü. Atanma mevzusu geçti. Onun bölümü daha şanslı bu konuda dediler. Bak benim şansım daha fazlaymış. Neyse ben atanayım da sen atanmasan da olur dedi. Çocuk muhabbeti geçti. Benim çocuğum nasıl olur acaba falan dedi. Sonra işte dedim benim gözlerim çekik ya çocuğum da kesin çekik gözlü olur dedim. (Onun gözleri çekik değil) O da benim çocuğum da çekik gözlü olur benim gözlerim de çekik ya dedi güldü. Bayramda anneannesinin yakınında beni görmüş aradı. sonra dedim ordakilerin bayramını kutlarım falan o da o öyle ordan olmaz işte gel buraya burda kutla dedi. Bunlar 1 yıl içinde olan konuşmalar yukarda yazdıklarım son 1 hafta.
Erkek arkadaşın mı?
Açılma olmadı daha 🙈 o yüzden soruyorum
Çok saçma vir yıldır flörtleşiyor musunuz sevgilisi olmayan birine evlenme vaadi mi veriyor? Seni ciddi diye kandırıp eve atmaya mı çalışıyor acaba bilmiyorum bana pek sağlıklı gelmedi bu iş
Çok kız vardır peşinde
Olur sorabilirsin
Çocuk basbayağı senden hoşlanıyor. Hatta hoşlanmanın ileri evresi bu. Hayırlı olsun 😊
Rüşvet almak