Aşk İlişkileri 25 kız tarafından red yedim şimdi hiçbir kıza açılmıyorum haksız mıyım? KezbanSavarFurki Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hep red ettiler tipsizssin dediler Güncellemeler+1 yıl Üzgünüm 25 kız tarafından red yedim şimdi hiçbir kıza açılmıyorum haksız mıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Kraliçenisz Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı. 25 kıza açılacağına bir kızın peşinden gitseydin adam gibi belki red yemezdin 2 1 Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Red edenin peşinden neden gideyim gurursuz değilim Yorumla
Saudadeonsra Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl 25 kız red ettiyse vardır bir bildikleri diyorum :) :D 1 3 Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Niye Yorumla Saudadeonsra +1 yıl Şimdi 1-2 desen anlarım ama bana kalırsa tipten dolayı değil de başka sebeplerden dolayı reddedildin :) Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Tipsizssin dediler Yorumla
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl Ben bir kere açıldım reddedildim. Ondan sonrada ne aşık olabildim, nede birine açılabildim. 25 kere reddedilsem hayatta olmazdım heralde 0 0 Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. 25 kız... Bu azim olduktan sonra kızlar düşünsün bence kutluyorum. 0 0 Yorumla
Fıreyas Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl 26.’yı dene belki şansın açılır Furki 1 3 Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Olmaz Yorumla Fıreyas +1 yıl : / Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl 😢😢😢👍 Yorumla
Mavitüylükelebek Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Allah hiç kimseyi tipiyle sınamasın 1 8 Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Çok kötü birşey Yorumla Mavitüylükelebek +1 yıl Evet bilirim Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Sende mi çirkinsin Yorumla Mavitüylükelebek +1 yıl Senin kadar değil 😂😂 Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Üzdün Yorumla Mavitüylükelebek +1 yıl Şaka yapıyorum be sende yani Yorumla Mavitüylükelebek +1 yıl Herkes niye beni ciddiye alıyor Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Boşver neyse Yorumla
Triggerr Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl furki b*nu çıkarmışın sende 1 1 Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Hemde ishalli bok knk böyle Yorumla
MissChucky Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu soru kesinlikle troll değil 0 1 Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Skkdkd bencede değil Yorumla
Justelviraaa__ Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sen kızlara açılmazsın diye biliyorum, troll mü bu 0 1 Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Trol değil Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. 26 . da şansını dene 😊 0 1 Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Olmaz knk sıkıntı Yorumla
__Meraklı_Serseri__ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 518 cevap paylaştı. 25 ide benim yanımda kardeşim kusura bakma 0 0 Yorumla
Enrikelf Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Doğrudur 0 1 Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Eski üye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
25 kıza açılacağına bir kızın peşinden gitseydin adam gibi belki red yemezdin
Red edenin peşinden neden gideyim gurursuz değilim
25 kız red ettiyse vardır bir bildikleri diyorum :) :D
Niye
Şimdi 1-2 desen anlarım ama bana kalırsa tipten dolayı değil de başka sebeplerden dolayı reddedildin :)
Tipsizssin dediler
Ben bir kere açıldım reddedildim. Ondan sonrada ne aşık olabildim, nede birine açılabildim. 25 kere reddedilsem hayatta olmazdım heralde
25 kız... Bu azim olduktan sonra kızlar düşünsün bence kutluyorum.
26.’yı dene belki şansın açılır Furki
Olmaz
: /
😢😢😢👍
Allah hiç kimseyi tipiyle sınamasın
Çok kötü birşey
Evet bilirim
Sende mi çirkinsin
Senin kadar değil 😂😂
Üzdün
Şaka yapıyorum be sende yani
Herkes niye beni ciddiye alıyor