Aşk İlişkileri Ne kadar flörtözsünüz tahmin edeyim mi? mervbade Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Zaman geçirmek, eğlenmek amacıyla sorulmuştur. İsteyenler yoruma🙋🏻♀️🙋🏻♂️ Güncellemeler+1 yıl Peki tahmin sırası sizde beni tahmin edin Ne kadar flörtözsünüz tahmin edeyim mi? Cevapla Flört Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DaIedondaIe Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Flörtöz olmak kim biz kim kim ne yapsın bizi : ) yine sende et bakalım 😀 0 4 Yorumla mervbade +1 yıl Ehhh işte Yorumla DaIedondaIe +1 yıl Çok çirkin biriyim ve bunu biliyorum;):) Yorumla mervbade +1 yıl Çirkinle bunun ilgisi yokKi çirkin değilsin Yorumla DaIedondaIe +1 yıl Bilmiyordum bak :) Yorumla
CanerGök Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tahmin et bakalım :) 1 4 Yorumla mervbade +1 yıl 10 üzerinden 4 Yorumla CanerGök +1 yıl Akrep olduğun için 7-8 veriyorum. Yorumla mervbade +1 yıl Anam ben bunu unuttum Burçtaştık bizSeninkini tutturmadım mı o zaman? Yorumla CanerGök +1 yıl Yani çok tecrübeli değilim ama burc sağolsun 4 den iyi 😁 Yorumla
marslijokeer Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 93% +1 yıl Olur et 0 2 Yorumla mervbade +1 yıl 10 üzerinden 4 Yorumla marslijokeer +1 yıl Yok 10 uzerinden 1 Yorumla
Keko_01 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl et bakalım 0 2 Yorumla mervbade +1 yıl 10 üzerinden 3 Çok az Yorumla Keko_01 +1 yıl baya yanlış oldu vardır bi 9 ben cok kız tavladım hayatta Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Et bakalım 😂 0 4 Yorumla mervbade +1 yıl Vardır bir 10 üzerinden 7 Yorumla chace +1 yıl 10/10 olduğuna yemin ederim ama ispatlayamam hahah Yorumla mervbade +1 yıl Hm hmmm hahah Yorumla chace +1 yıl Sende bir 7-8 varsın gibi gibi Yorumla
lovebdy00 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Edinn 0 2 Yorumla mervbade +1 yıl Ortalamanın bir tık üstü Yorumla lovebdy00 +1 yıl Hm tesekkur ederim 😊 Yorumla
EkruPudra Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Tabi et 0 3 Yorumla mervbade +1 yıl 10 üzerinden 7 Yorumla EkruPudra +1 yıl 😂10/-7 falanımmm😂 Yorumla mervbade +1 yıl Hadi ya hahah Yorumla
DanielsJack Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. Bekliyorum :) 0 4 Yorumla mervbade +1 yıl 10 üzerinden 5 Yorumla DanielsJack +1 yıl Kötü tahmin Yorumla mervbade +1 yıl Kaç peki Yorumla DanielsJack +1 yıl Vardır bi 8i Yorumla
KırıKMerdane Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Buyrun hadi bakalım 0 1 Yorumla mervbade +1 yıl Çok olacakmış ama olamamış Yorumla
fiT_suFle Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Olur buyur 0 1 Yorumla mervbade +1 yıl Azıcıkk Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evet et tâbi 😂 0 4 Yorumla mervbade +1 yıl 10 üzerinden 7 Yorumla Mitroglu +1 yıl Genelde kafa dengi diye konusurum aslında sevgililik filan diyince midem bulanıyor Yorumla mervbade +1 yıl Tüh be tutmadı 🚬 Yorumla Mitroglu +1 yıl O konuda lanetlendim 😂 yakalımmmm Yorumla
kahveligünler_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Eeet 0 2 Yorumla mervbade +1 yıl Orta seviyede Yorumla kahveligünler_ +1 yıl Düşuktü ama olsundu Yorumla
Defount Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl et bakalıms 0 4 Yorumla mervbade +1 yıl Çok çok çok Yorumla Defount +1 yıl bu kız işi biliyor Yorumla mervbade +1 yıl 👸🏻👸🏻 Yorumla Defount +1 yıl Güncelleme: Sen uslu bi hatunsun bence tek olsun benim olsuns kafası. Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Et.. 0 1 Yorumla mervbade +1 yıl Ortalamanın altında bence Yorumla
Kırık1903 Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı. Et bakalım ☺️ 0 1 Yorumla mervbade +1 yıl Ortalama Yorumla
T-HANDSOME Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Et bakalimm 0 4 Yorumla mervbade +1 yıl Çok çok çok Yorumla T-HANDSOME +1 yıl Neden 😂 Yorumla mervbade +1 yıl Bakışından sezdim hahahDoğru mu Yorumla T-HANDSOME +1 yıl Ben kimseye yurumem koşarim Şaka 😂 Yorumla
mert12356 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Et bakalım 0 1 Yorumla mervbade +1 yıl 10 üzerinden 7 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Et bakam 0 2 Yorumla mervbade +1 yıl Azz Yorumla Culdesac +1 yıl Doğru Yorumla
zatenkırılmısbirkıız Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl et cınım 0 1 Yorumla mervbade +1 yıl Çok azz Yorumla
AAaylakadamM Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Et bakalım 0 3 Yorumla mervbade +1 yıl Çok az Yorumla AAaylakadamM +1 yıl 370 gün Yorumla AAaylakadamM +1 yıl Valla kanka bir kız istemediği sürece flörtsüz kalmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Flörtöz olmak kim biz kim kim ne yapsın bizi : ) yine sende et bakalım 😀
Ehhh işte
Çok çirkin biriyim ve bunu biliyorum;):)
Çirkinle bunun ilgisi yok
Ki çirkin değilsin
Bilmiyordum bak :)
Tahmin et bakalım :)
10 üzerinden 4
Akrep olduğun için 7-8 veriyorum.
Anam ben bunu unuttum
Burçtaştık biz
Seninkini tutturmadım mı o zaman?
Yani çok tecrübeli değilim ama burc sağolsun 4 den iyi 😁
Olur et
10 üzerinden 4
Yok 10 uzerinden 1
et bakalım
10 üzerinden 3
Çok az
baya yanlış oldu vardır bi 9 ben cok kız tavladım hayatta
Et bakalım 😂
Vardır bir 10 üzerinden 7
10/10 olduğuna yemin ederim ama ispatlayamam hahah
Hm hmmm hahah
Sende bir 7-8 varsın gibi gibi
Edinn
Ortalamanın bir tık üstü
Hm tesekkur ederim 😊
Tabi et
10 üzerinden 7
😂10/-7 falanımmm😂
Hadi ya hahah
Bekliyorum :)
10 üzerinden 5
Kötü tahmin
Kaç peki
Vardır bi 8i
Ettt
Çok çok
Buyrun hadi bakalım
Çok olacakmış ama olamamış
Olur buyur
Azıcıkk
Evet et tâbi 😂
10 üzerinden 7
Genelde kafa dengi diye konusurum aslında sevgililik filan diyince midem bulanıyor
Tüh be tutmadı 🚬
O konuda lanetlendim 😂 yakalımmmm
Eeet
Orta seviyede
Düşuktü ama olsundu
et bakalıms
Çok çok çok
bu kız işi biliyor
👸🏻👸🏻
Güncelleme: Sen uslu bi hatunsun bence tek olsun benim olsuns kafası.
Et..
Ortalamanın altında bence
Et bakalım ☺️
Ortalama
Et bakalimm
Çok çok çok
Neden 😂
Bakışından sezdim hahah
Doğru mu
Ben kimseye yurumem koşarim
Şaka 😂
Et bakalım