Sevgilim arkamdan iş çeviriyorsun dedi?

2 yıldır beraberiz evlenmeyi düşünüyorduk. nadir tartışırız ama geçenlerde gece mesajlaşıyorduk her şey yolundaydı sonra ben uyuyakalmıştım sabah gayet mutlu mesaj attım. normalde ilk o yazar ama yazmamıştı akşam oldu seni özledim yazdım hiç aktif olmadı merak etmeye başladım aradım açmadı. gece sadece günaydın yazmış nerdeydin diye sordum 'öyle' yazdı bişey mi oldu dedim 'yok' yazdı bişey olmuş söyle diye ısrar ettim ama mesajlarıma bakmamaya başladı hiç aktif olmadı ertesi gün hiç bi şey yazmadı ben uyumadan önce konuşabilir miyiz artık yazmıştım ertesi günü 'ne konuşcaz he' yazmış nolduğunu sordum salağa yatma falan dedi nolduğunu söylemedi ama 'arkamdan iş çevirmeye devam et' yazdı ne işi ne diyosun dedim her konuda tamamen dürüst olduğum için anlam veremedim 'bence ayrılmak istiyorsun o yüzden bahane bunlar' dedim çok sinirlendi ilk defa o kadar sinirli olduğunu hissettim bahane olmadığını anladım nolduğunu söylemeyecek onu da anladım 'bu saatten sonra hiç bi şey umrumda değil ne b*k yiyosan ye' yazdı ben bi şeyler söylemeye çalıştım 'dalgana bak' yazdı, sonrasında attığım hiç bi mesaja bakmadı 3 gün oldu bizim fotoğraflarımızı da silmiş instagramdan ama takipten çıkmamış. ilk defa bu kadar sert konuştuğunu gördüm ve üzüldüğünü falan da hissettim. mesajlarıma bakmıyor artık bende yazmayı bıraktım, ayrıldık mı demek bu?
Sevgilim arkamdan iş çeviriyorsun dedi?