Başlıkta yazıyor durum. Sevgilim yok. Olayları daha net anlamanız için isimler vereceğim (isimler uydurmadır) Yaklaşık bir buçuk ay önce Ece adında çok güzel bir kıza aşık olmuştum ilk görüşte ünanılmaz güzellikte bir kız ara ara konuşuyoruz okadar güzel ve mükemmel biri ki anlatılamaz. Ama söylemedim aşık olduğumu. Platonik yani. Sonra Tuğçe ile tanıştım. Ona karşı hiçbirşey hissetmedim ilk görüşte. Normal devam ederken biz Tuğçe'yle konuşmaya başladık numaralarımızı aldık ve ben zamanla ona aşık olduğumu farkettim. Onunla konuşurken, onunla biryere gidince, beraberken çok farklı çok mutlu hissediyorum. İçim hep bi hoş oluyor onu görünce onunla konuşunca. Sonra onunla baya çıkmaya başladık. Sevgili olduk yani. Lakin Ece'ye olan hislerim bitmedi. Tuğçeye karşı ne hissediyorsam Ece' ye 2 katını hissediyorum. Ama bunu bilmiyor.
Yani durum bu arkadaşlar. Tuğçeyle sevgiliyim, onu çok seviyorum ama Ece'ye karşı hissettiklerim tuğçeden kat kat fazla.
Ece onu sevdiğimi ona aşık olduğumu bilmiyor. Ama bu olayları kız kardeşim biliyor. Ben anlatmadım ama biliyor işte. Heralde çok belli oluyor hareketlerimden. Neyse işte kardeşim bana Ece ile konuşmamı kesmemi söyledi zaten kız bilmiyor dedi. Ama çok Güzel müthiş biri Ece anlatamayacağım duygular içerisindeyim Eceye Karşı. Ne yapacağımı söylermisiniz her gün bunu düşünmekten bıktım. Lütfen yardımcı olun. erkekler veya kızlar yerimde olsaydınız ne yapardınız?
Yani durum bu arkadaşlar. Tuğçeyle sevgiliyim, onu çok seviyorum ama Ece'ye karşı hissettiklerim tuğçeden kat kat fazla.
Ece onu sevdiğimi ona aşık olduğumu bilmiyor. Ama bu olayları kız kardeşim biliyor. Ben anlatmadım ama biliyor işte. Heralde çok belli oluyor hareketlerimden. Neyse işte kardeşim bana Ece ile konuşmamı kesmemi söyledi zaten kız bilmiyor dedi. Ama çok Güzel müthiş biri Ece anlatamayacağım duygular içerisindeyim Eceye Karşı. Ne yapacağımı söylermisiniz her gün bunu düşünmekten bıktım. Lütfen yardımcı olun. erkekler veya kızlar yerimde olsaydınız ne yapardınız?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil