Aşk İlişkileri Bir kadının en çok neresini öpmeniz hoşunuza gider? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Hadi bakalım. Kızlar sizde erkekler için cevap verin Güncellemeler+1 yıl Sanırım boyun kısmı kokununda geçtiği kısım olduğu için tercih sebebi Güncellemeler+1 yıl Biseksüelim Bir kadının en çok neresini öpmeniz hoşunuza gider? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
diloşşş_000 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Dudakları özellikle sakallarından tutup çekiceksin:d 9 1 Yorumla Soran +1 yıl Harikasın gerçekten Yorumla
Bloodelphianism Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Ben göğüs diyorum. Yumuşacık ve güzel görünümlü, kokulu. :D:D Kızlardaki göğsü kast ediyorum, erkeklerinki sert ve küçük. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Erkeklerin meme ucunu ısırmak güzel olur Yorumla Bloodelphianism +1 yıl Daha önce ısırmadım, bilmiyorum ama bence kadınların meme ucunu ısırmak kadar keyif vermez. Erkekler kesinlikle kadınlara sahip olduğu için çok şanslılar. Yorumla Soran +1 yıl Denemelisin. Diğer dediklerine katılıyorum Yorumla Bloodelphianism +1 yıl Müsait bir vakitte deneyeceğim. :DD Yorumla
SaAdimAzrail Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Boyun, avuç içi, dudak, göğüs uçları, vajina dudakları, kasıklar vs vs öpmeye doyamam kadını. Ek olarak bel, kalça olabilir. Biseksuel kadınlara da çok fazla ilgim var ;) 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Öpmeye Dudaklardan başlarım kulak memesi, boynu, memeleri, ve yavaş yavaş ıslanmış şeftaliye inerim. bi şekilde başladıysak tamamına erdirmek gerekir 0 0 Yorumla
Leoman1 Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 738 cevap paylaştı. Kalbini orayi opebildikten sonra gerisi kendiliğinden gelir 😇 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kesinlikle vajinası diyorum o sıcak zevk suyunun tadı hiç birşeyde yok 😍 1 0 Yorumla
Sorututucusuu Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Oruç değilsin büyük ihtimalle 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Değilim Yorumla
Gripin34 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Sanırım en çok boyundan ve dudaklarından dudaklarını ısırmak 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Dudakları boynu göğüs uclari:) 1 0 Yorumla
kafeinsever Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 68% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Öpülen yerden çok öpen kişi önemli 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilimiz :) Yorumla
benAzazil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bir zamanlar omuzdan öpmeyi seviyordum 0 0 Yorumla
Handsomee06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Boynunu goguslerini 1 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Dudaklarını 1 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. boyun, dudak ve her yeri :))) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Dudakları özellikle sakallarından tutup çekiceksin:d
Harikasın gerçekten
Ben göğüs diyorum. Yumuşacık ve güzel görünümlü, kokulu. :D:D Kızlardaki göğsü kast ediyorum, erkeklerinki sert ve küçük.
Erkeklerin meme ucunu ısırmak güzel olur
Daha önce ısırmadım, bilmiyorum ama bence kadınların meme ucunu ısırmak kadar keyif vermez. Erkekler kesinlikle kadınlara sahip olduğu için çok şanslılar.
Denemelisin. Diğer dediklerine katılıyorum
Müsait bir vakitte deneyeceğim. :DD
Boyun, avuç içi, dudak, göğüs uçları, vajina dudakları, kasıklar vs vs öpmeye doyamam kadını. Ek olarak bel, kalça olabilir.
Biseksuel kadınlara da çok fazla ilgim var ;)
Öpmeye Dudaklardan başlarım kulak memesi, boynu, memeleri, ve yavaş yavaş ıslanmış şeftaliye inerim. bi şekilde başladıysak tamamına erdirmek gerekir
Kalbini orayi opebildikten sonra gerisi kendiliğinden gelir 😇
Kesinlikle vajinası diyorum o sıcak zevk suyunun tadı hiç birşeyde yok 😍
Oruç değilsin büyük ihtimalle
Değilim
Sanırım en çok boyundan ve dudaklarından dudaklarını ısırmak
Boyundan öpmeyi seviyorum
Boynunu ve goguslerini
Dudakları boynu göğüs uclari:)
Boynu olabilir sanki 😅
Boynu ve göğsü uçları beni tahrik eder
Öpülen yerden çok öpen kişi önemli
Sevgilimiz :)