insan olmasını isterler diye düşünüyorum. Tabi erkekse. Ergenler için ayrı bir tanım yapmak gerekir, çamaşır makinesi seçimi gibi bir çok özellik ve renk de isterler. düğmesine bastıklarında çalışsın, sonra dursun. ergen aklı böyledir.
Ev işlerini içinde istek olan herkes erkek kadın farketmezsizin öğrenip uygulayabilir. Her şeyi dozunda yapan tercihim olur. Mesela evde assolist gibide gezmesin ama bıyıklı da olmasın. Neyse anladiniz siz beni
Bakımlıdan kasıt makyaj filansa, kalsın. Temiz olsun kâfi. Hamarat olmasına gerek yok, kendime hizmetçi aramıyorum. Ben evleneceğim hatuna yemek de hazırlarım icab ederse. Yok onu yapmaya üşendiğimde, hazır çorba hazırlar onu içeriz o bile yeter.
Anlayışlı olsun, merhametli olsun, vicdanlı olsun, cefakâr olsun mesela. En önemlisi de imanlı olsun. Öyle olsun ki beni İslam'a daha da yaklaştırsın isterim. Ev işlerini yapmasa da olur. Onunla birlikte yapmaya da razıyım. Dürüst, sadık, ve zeki olsun mesela. Zekâ dan kastım kurnazlık değil haaa Aklını merhamet ve vicdan ile kullanabilsin. Kendisini geliştirmeyi sevsin mesela. Farklı dillere, kültürlere açık olsun. Tembelliği sevmem, çalışkan olsun mesela.
Bakımdan kasıt ruj göz boyası gibi ürünler falansa yani makyajsa ıy kalsın Hamarat olması Çok lazım olan birşey değil tabiki çok tembelde olmicak ama öyle birşey arasam direk hizmetçi tutarım niye evleneyim bir insanın birisinden çok fazla beklentisi varsa zaten ortada sevgi falan yoktur gerçekten seven insan bir çıkar aramaz her haliyle sever
bana göre hepsindende olsun... güzel olmayıda becersin, evde çocuklarına bakmayıda... tek yönlü olmasın... tek yönlü insanlar bir süre sonra sıkacaktır... ben yemeğimi evde yemeyi severimbaşkasının elinden yemek istemem... hatta annemin yemeklerini bile istemem... eşim yapsın... onun eli değsin.. ve paçoz bir görüntüde vermesin onuda becersin...
Erkek aklı kadar şey isteyebilir ve akıllı erkek ondan hayataına değer katmasını ister. Bir kadın ile hayat paylaşılır, ne vitrin mankenidir sürekli baklımlı olmasını isteyebiliriz, nede hizmetçidir sürekli hamarat olmasını isteyebiliriz. Hayatıma değer katması yeter.
Bence ikisi de olmalı. Ama şöyle ki, kadın hamaratsa erkek de ona yardım edecek beraber eğlenerek severek yemek yapacaklar. Kadın bakımlıysa da erkek dicek ki baksana sana şu çok güzel yakışır, şu mağazada bir elbise gördüm süperdi ya da bu oje rengi kıyafetine çok uyum sağlıyor bence bunu sürmelisin gibi düşüncelerini belirtmesi lazım. Bi taraf hem hamarat hem bakımlı diğer taraf düz birisi olursa olmaz. Böyle olmalı bence.
Şahsen kendisine bakmayan kadın ve erkekten nefret ediyorum... Bir klişe söz var, olduğu gibi kabul et.. Arkadaşlar bu söz bunu kapsamıyor... Her insan karşısındaki insana güzel görünmek ister.. Ama kimse beğenmediği birini eş diye almaz..
Evlendikten sonra kendini salan insanlar var.. Yapmayın, hayatınızı bırakmayın..
Bir iş sahibi olsun boyuda biraz uzun olsun malum 1.96 nin yaninda şimdi 1.55 komik duruyo yanlışlıkla ezerim falan fjfjfjfj neyse iç güzelliği iyi olsun benim gibi doğayı sevsin gezmeyi sevsin benim kafadan olsun yeri geldi ciddi yeri geldi şakacı olsun birbirlerimizin fikirlerimize saygı duyacağımiz güzel bir birlikteliğimiz olsun ne diyim inş bulurum öyle birini dış görünüş olarak ise sarışın olmasını tercih ederim ama o çokda önemli değil
şahsen evleneceğim kişinin ilk öncelikle kadın olmasını isterim bende öyle bir şans var işte neyse belki bakımlı kadın güzeldir lakin hamarat kadın ev işine yetiştiği gibi bakıma da yetişiyor çamurdan olsun hamarat kadın olsun
İkisi birden. Bakımlı olmak sadece kadınlara özgü değil ayrıca erkekler de bakımlı olmak zorunda. İnsan bakımlı olmak zorunda arkadaş. Kokusuna, temizliğine, kuşamına, şekline dikkat edecek bunun cinsiyeti yok.
istediğim herşey olabilirim diyelim çılgın kişiliksin neden o halimi değiştireyim 1 erkek için? ister makyaj yaparım belkide yapmam mesela yemek yapamıyorum o yüzden evde mi kalacağım.. umm peki :D böyle olucaksa sap kalmayı tercih ederdim 🎈
İstemediğim şeyi daha kolay söyleyebilirim. Çirkef olmasın. Gereksiz yere dırdır yapmasın. Bunu dışında sıcak bir ses tonu olsa, biraz kendine baksa, formuna dikkat etse, gülünce yüzünde güller açsa, biraz da eviyle ilgilense bence yeter.
Maddi kazanç, güven, sadakat, huzur, çekicilik (kendi standartlarına ve estetik algısına göre), esprili, romantik, enerjik, becerikli, konuşkan, olgun, sessiz, sakin, bu kadar yeterli değil ama kesmek zorundayım.
Evlenmek istediğimizi kim söyledi ki. Nafaka, taciz tecavüz iftiraları, erkeğe şiddet, kadın beyanı esastır vs erkek düşmanlıkları varken neden evlenelim ki. Bu devirde evlenen erkeklerin zeki olmadığını düşünüyorum.
valla her ikisini de birden isterler. her şeyin yeri ayrı. hamarat olacağım diye paspal gezersen tadı kaçar. çok bakımlı olup da geri kalan hiçbir konuda özen göstermezsen onun daanlamı olmaz. görümlüğe doyulur nihayetinde.
Temiz, bakımlı, cilveli, sempatik, tatlı dilli, Güler yüzlü olsun. Ruh uyumumuz ve ten uyumumuz da mutlaka olsun. Karşılıklı tatmin edebilelim birbirimizi. 😃🌸😎
Bakımlı olsun abi kendine baksın benimle ilgilensin önemli olan bakımlı olması , ben yemekte yaparım sarmada sararım gerisini hallederim gerekirse hizmetçi tutarım 🙂
Ya Benim kadınım Ütüyü iyi yapsın isterim çünkü ben sürekli gömlek giyen Herifim Rüzgarı benim gibi çok sevsin isterim Şiddetli rüzgara dayanabilmek O rüzgarda dalgalanan Bi kumaşı rüzgara karşı tutarak zaptedebilmeli 😂😂😂
Ben bir kadında çom aşırıya kaçmadan bakımlı olmadını ve doğal olmadını isterim , hamaratlık bakımından ise bir birimize bir çom şey öğretebilirz tabi oda biliyorsa
Bakımlı olsunn gerisi zaten olurr zor mu sankii çokta bişey istemiyoruz sevsinn deli gibii sevsinn o yeter zaten banaa 😃
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Özlü söz bırakayım bir tane buraya kanki. Tolstoy ; "Bir erkeğin bir kadına verebileceği en güzel şey, ömrünün geri kalanında bütün kadınlardan vazgeçmiş olup, sadece onun için atan anlamlı bir kalp..." 😎👍
Tabikide Hamarat Olmasa Makyaj Yapmaya Felan Hiç Gerek Yok Alti Koltuk Altjna Bir Dedorant Diş Firçlama Tüyleri Alma Ve Tırnakları Kesmesi Yeter Başka Birşeye Gerek Yok Hamarat Olsun Daha iyi Hem Zaten Bakım yapiyolar yuz yikamaya sac boyamaya tırnak torpüdosu diş parlatma ne gerek varki saçını boyamasıni felan hiç gerek yok
Sürekli makyajli olup nadiren yemek yapip evin nadiren temiz olmasindansa, sürekli temiz bir evde guzel yemekler yapip nadiren makyaj yapmasini tercih ederim. Hem nadiren yapilan makyaj daha etkileyici, daha heyecanli olur.
Canım benim erkekler bir kadında herşey olsun ister 😒 bakımlı da olsun ister , çok güzel yemek de yapsın evde temizlesin çalışsın da çocuk da baksın aaa en önemlisi kocasına yetsin her açıdan yani ne yaparsan yap fazlasını isterler...
Ütüyü iyi yapsın isterim çünkü ben sürekli gömlek giyen Herifim Rüzgarı benim gibi çok sevsin isterim Şiddetli rüzgara dayanabilmek O rüzgarda dalgalanan Bi kumaşı rüzgara karşı yatarak zaptedebilmeli 😂😂😂
Ya Benim kadınım Ütüyü iyi yapsın isterim çünkü ben sürekli gömlek giyen Herifim Rüzgarı benim gibi çok sevsin isterim Şiddetli rüzgara dayanabilmek O rüzgarda dalgalanan Bi kumaşı rüzgara karşı tutarak zaptedebilmeli 😂😂😂