Sevgilim birden delirdi n*delerimi yaymakla tehtid etti sebebi de ondan izinsiz oyun indirdim diye.1,5 yılımı verdiğim insan nasıl böyle olabildi aklım almıyor. Ben direk engelledim onu aramasından veya evime gelmesinden veya fotoları yaymasından korkuyorum. Keşke bukadar yakın olmasaydık evine gitmeseydim okadar pişmanım ki. Bu durumda ne yapabilirim psikopata bağladı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba,
Öncelikle senin adına çok üzüntü duyduğumu belirtmek istiyorum. Gerçekten de böyle insanlar hayatı boyunca sevmek sevilmek ve aşkın kıymetini hiçbir zaman bilmeyecek insanlardır. Belkide sadece yaşamış olduğu zevk duygularını menfaat duygularını sadece aşk olarak gören ya da ailesinden bunca zaman boyunca hiç sevgi görmeyen psikolojik olarak sorunları olan bir insan olabilir.
Ama burada onun kadar sizin de hatanız var evet sevmek Hata değil buna mümkün olamayacağını biliyorum ama eşin olmayan birisine nude atmak doğru bir yaklaşım değildir.
Bu konuda yapılacak olan tek çözüm yolu gerekse o kişiden ayrılmak ve yasal yollara başvurabilirsiniz. her ne kadar hatalı olsanız da özel görüntü ile tehdit etmek suçtur. Umarım en kısa zamanda çözüme kavuşacaktır.
Kalın sağlıcakla 🤗🤗☺️00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, böyle birinden tabii ki ayrılmalısınız. Ama en üzücüsü de bir insana yıllarınızı vermenize rağmen en hassas noktanızdan vurmaya çalışıp tehdit etmesi. Gerçekten hiç tanıyamamışım diyorsunuz ama insanlar evlendiği insanı bile yıllar geçiyor, aynı evde oluyor ama tam olarak tanıyamıyor. O yüzden kesinlikle üzülmeyin yani her insanın başına gelebilecek şeyler bunlar. Tehdit konusunda da kesinlikle boyun eğmeyin, gerekirse şikayette bulunursunuz yani hiçbir şey yapamaz. Hapse girme korkusu insana ağır gelir yani düşüncesi bile insanı korkutur. O yüzden kolay böyle bir şeye kolay kolay girişebileceğini hiç zannetmiyorum. Onu engellemekle doğru olanı yapmışsınız yani öyle birisi kesinlikle sizin sevgiliniz falan olamaz. Eşi dahi olsanız böyle bir şey yapmaya hakkı yok. Ondan izinsiz oyun indirebilirsiniz hem ne var ki bunda? Ben zaten çiftlerin birbirinin telefonuna veya başka kullandığı alete karışmasına son derece karşıyım. Eski sevgiliniz için söylüyorum, güven duygunuz karşı tarafa güçlü değilse o ilişkiye hiç başlamayın yani boşverin. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla
+1 yılGerçekten çok kötü bir durum keşke atmasaydın sende savcılığa gidecegini söyle ve devam ederse hemen suç duyursunda bulun cesaretli abin ya da kuzenin varsa onlarla da gözünü korkutabilirsin ilk önce kendi yapabileceğin şeyleri yap olmazsa savcılığa git
00 Yorumla
+1 yılİnsanlara böyle fotoğraflar atarken aranızın bir gün bozulabileceğini ve sizi bununla tehdit edebileceği ihtimalini hiç düşünmüyor musunuz gerçekten ya ne cesaret hayret ediyorum.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
68Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılSebebi ne olursa olsun böyle birşey yapması çok yanlış... keşke insanlara bu kadar çabuk güvenip teslim olmasanız..
Hiç korkma tavrını değiştirme biraz onun istediği gibi davranırsan daha çok istekleri olur ve her istediğini yaptırmaya çalışır bu şekilde davranarak..
Engelini kaldırma kapına kadar geldiğinde de polisi ara rahatsız ediliyorum dersin ekip arabası oradan geçtiğinde ciddi olduğunu anlar..
Ama sakın yalavarayim ağlayayım yapma etme diyeyim deme bu onun için bir koz olucak20 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama senin o sevgilinin a*k ga*vat seref yoksunu PE*zevk ne demek oluyor da ne hakla seni nude fotolarını Paylaşmak ile tehdit ediyor bi oyun indirdin diye böyle manyaklik yapılır mı allah belasını versin onun ayrıl gitsin hiç değmez hatta şikayet et Varya o it benim elime geçse eklem kemik bırakmam ahirete yollardım onu Allah'ın belası herif ya ülkede şerefsiz bitmiyor ki a*k bir şerefsiz Gidiyor başka geliyor Gerçekten artık çok bıktım usandım sonunda cinayet işleyeceğiz o olacak ayrıl gitsin ya sevgili olduğun bile çok hata yanlış
10 Yorumla
+1 yıl
. sende unut tehdid etBırak peşiniAyrıl kurtar kendini uzak dur değmez uğraşma bırak peşini Takma kafana seni sevmeyenler O üzülsün sen asla üzülme aslada affetme
Boşverdeğmez unut gitsin
Takma kafana boşver Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın10 YorumlaMerhaba,
Onun nudesi yok mu? Sende onu tehdit et. Kısasa kısas!
Bu kafada biri her şey yapabilir, korkmakta haklısın, ben olsam ben de korkardım!
Son pişmanlık bazen fayda etmiyor ya öyle işte...40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSelam🎈
Bir insanı tanımak zaman ister. Daha 1.5 yıldır tanıdığın birisine kolay kolay güvenemezsin güvenmemelisinde. Sevgilin o kadar yobaz ve kötü düşünceli birisi ki böyle bir kötülüğü yapıp tehdit ediyor. Engellemen iyi olmuş mesajlarını polise gösterip kanıt sunabilirsin. Şikayet etmelisin direk. 🙏31 Yorumla- +1 yıl
net.
- Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılO sana hicbir bok yapamaz sakin korkma. Kendisi hacker değil birşey değil seni korkutmaya çalışıyor sıkıysa yaysın bakalım bu yapacağı şey büyük bir suçtur. Sakın engeli kaldırma kapına gelmeye çalışırsa polisi ara hemen müdahele edilecektir. Birdaha da sakın kimseye güvenip bırak nudeni normal resmini bile atma. Benimde başıma 1 hafta önce böyle bir olay gelmişti sosyal medyadan tanıştığım biri tehdit etmişti ama nude atmamıştım allahtan. Kal sağlıcakla
12 Yorumla- +1 yıl
banada biri daha önce demişti dedim sıkıyorsa paylaş bakalım noluyo xd yaparsan bende seni paylaşırım 🤣🤣 yapamadı bi de şey vardı ya bi adam yazmıştı salak sapıkça konuşuyo dedim yerini bulursam seni 40 parçaya ayırırım psikopat tarzı konuştum hacker arkadaşım var yerini bulurum dedim engelledi adam sndkdk
- +1 yıl
@SosyoPsikopat oh iyi yapmışsın benimde hacker arkadaşım var ona söyledim bu tehdit eden çocuğun hesbaimi çaldı kendiside benim birseylerimi paylaşacağını söyleyince ellerine sağlık onun 😂😂 bazı canım sapiklar kendilerini çok akıllı zeki sanıyorlar kızlar kendilerinden hep korkacak akıllarınca 😂😂
Son pismanlik neye yarar, buraya kadar. Nude resinmlerini yayarim diye tehdit edip, seni arkadaslari ile yatma tehditi yapmiyorsa halen iyisin.
Sevgiline neden nude veriyorsun? Akil var mantik var, rezil olabilecegin bir duruma neden giriyorsun, girdiysen arkasinda dur.11 Yorumla
+1 yılYaa kardeşimm bu kaçıncı hata çoğu kız bu yüzden yakınıyor atmayın sevgiliye nude yaa evli değilsiniz bişey değilsiniz nesine güveniyorsunda atıyorsun belli zaten ilerde bi şrefsizlik yapacağıı rahat durmaz paylaşmayın özelinizi sakının biraz sonra pişmanlık yaşanıyor ama iş işten geçmiş oluyor
10 Yorumla"Atmasaydın, iyi olmuş sana" diyenlerin sevgilisine güven verip nude istediğine adım kadar eminim diyebilirim. Fotoğrafı atan kadar, isteyende de hata var ama neyse soru bu değil.
Dediğini yapacağına inanıyorsan git şikayetçi ol. Böyle hastalıklı biriyle yalnız baş edemezsin.02 Yorumla- +1 yıl
"diyenlerin sevgilisine güven verip nude istediğine adım kadar eminim diyebilirim" Gördüğünden dolayı söyliyeyim dedim. Hiç bir kızdan nude istemdim ki istememde. Herkesin zihiniyeti bozuk değil.
Gizli Üye(25-29)+1 yılPolise bildir yoksa çok daha tehdit eder seni ve tehdit karşılığında dediği en ufak şeyi bile yapma yoksa devami gelir. Ayrıca sevgililik durumunu hala sürdürüyorsan sorun onda olduğu kadar sende de var demektir normal şartlarda ayrılman gerekirdi cunku
10 YorumlaNe çeşit insanları sevip güveniyorsunuz anlamış değilim.
Şunu anla, tehdite boyun eğersen köle olursun. İstediği gibi tehdit etsin, sen planını yap. Tehdit mesajlarını silme, eğer böyle bir şey yaparsa hukuki yollara başvurursun.10 Yorumla
+1 yılNeden eşin olmayan birine nude atıyorsun ki. Bir nevi ipi onun eline vermişsin. Nude yüzünden mağdur olan insan az değil. Artık seni nudeyle tehdit Edip her istediğini yaptırmqya çalışır. umarım bir daha atmazsın.😑
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Sevgilimi anaokuluna yazdır, egitimine sıfırdan baştan başlasınlar. Olmadi engelliler için özel eğitim kurumlarını denersin.
Olmadi bana havale et, onun ejdadini özenle severim.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Böyle ruh hastalarını gördükçe insan ilişkiden soğuyor. Acaba böyle bir manyak hayatımıza girerse ne olur diye düşünüyor insan.
Bu nasıl düşünce oyun indirildi diye bu manyaklilk yapılır mi10 Yorumla
+1 yılBitanem önce kendini bi güzel topla sonra ağzına s*ç bi güzel , istedğni yap bende seni polise verirm davalık oluruz de dehle gitsin pezvnk
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılFotoğraflarımi paylaşman durumunda seni polise şikayet ederim diye korkutabilirsin gelelim neden böyle olduğuna erkeğe herşeyi tam verirsen gün gelir sıkılır ve mazeret arar en basit olayda bile
00 Yorumla
+1 yılOh olmus dersem nasil olur bence de guzel olur. Tsk
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1 bucuk yıllık sevgilinin böyle adileşmesi evet acı bi durum. ama iyi olmus gercek yüzünü göstermiş. ve korkma bişey yapamaz. sen korkarsan üstüne gelir.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl3 tane psikopat alıp gidicen , yakalayıp suratını siktiricen ne yapıcan başka.😡
33 Yorumla- +1 yıl
Adamsın dayiii
- +1 yıl
@Anonimimlanben böyle karı kılıklı ibnelere uyuz oluyorum. İşine geldimi gönder , gelmedimi ifşa , orrrspu çocuğu bunlar
- +1 yıl
Haklısın dayı millet iyice genişledi kendini bişey sanıyor alıcaksın aklını bide belinin altindakini bak bakayım yapabiliyormu bişey
Öncelikle sevgilim deme polise git nasıl böyle sapıklarla arkadaşlık kurabiliyorsunuz anlamıyorum
30 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama sevgilin de tam bir o Rus pu evladıymış
30 Yorumla
+1 yılbenim gibi deli biriyse yayabilir xd ama iyi tarafından bak nerde yayabilir kim görebilir ki bütün yakınlarının onu engellemesini söyle
10 YorumlaTanıyamamışsın. Seni hiç sevmemiş, gerçek yüzünü göstermiş. Sevseydi seni böyle bişeyle tehdit etmezdi ayrıca kıskanırdı paylaşamazdı.
14 Yorumla- +1 yıl
ben bile yaptım sevmekle alakası yok xd öfkelenince gözün hiç bi şeyi görmüyo
- +1 yıl
erkek yapmaz tabi mâlum talep çok, risk almaz 😂
+1 yılsaçmalık. böyle bit şey olabilir mi gerçekten?
böyle yapan bir kişi ayrılmak için bahane arıyordur..!10 Yorumla
+1 yılÇok mu arıyonuz böyle ruh hastalarını anlamıyorum ki. İyi yapmışsın engellemek ile. Hiçbir şey yapamaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılOyun indirdin diye tehdit eden birinin max zeka düzeyi bellidir. Sikayet edeceğim dersin bir sey olmaz.
10 Yorumla
+1 yılYa arkadaş bi insana nasıl bu kadar güvenebiliyorsun kusura bakma ama seven adam sevgilisinin nudesini paylaşmaz demek ki o adam karaktersiz biri...
10 YorumlaOff off off kıyamam sana yaa gerçekten şerefsiz deniyor bu tip insanlara. Yani keşke hiç sevgili olmasaydın ya da atmasaydın ona üzüldüm 😔
10 Yorumla
+1 yılSiz hep aynı sorularla xper mi kasiyorsunuz yoksa bu kadar karaktersiz türedi mi cidden?
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı. Şikayette etsen birşey olmuyor arkadaşlar daha çok reklam oluyorsun millete
20 YorumlaBirbirinizi ne güzel tanıyıp sevgili olmuşsunuz çok güven duyulan bi ilişkiymiş he
20 Yorumlanude olayı ne ya yapıyorsanız yanyana gelin yapın delil neden burakıyorsunuz söz gider yazı kalır her zaman
00 YorumlaHangi akilla nude atiyosunuz anlamiyorum hicmi bubtarz haberleri okumuyosunuz hayir neye guveniyosunuz cidden anlamiyorum.
00 YorumlaMerak etme hiç bir halt yiyemez.
50 Yorumlasacmalamis iyice, senden uzak... kime yakin olursa olsun... nude yaymak oyle kolay degil mahkemesi var cezasi var...
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyle p. clere madem nude atiyorsun yuzunu göstermeden at benim degil de kendide rezil olur atıyorsan yayarsa sende onun s. kni yay madem
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şey yapamaz. Cezası var, adamın kıçından kan alır emniyet.
20 Yorumla
+1 yılVay o... pu çocuğu vay s.. erim öyle erkeği g. tünü s.. tiğimin güzel kardeşim pezevengi
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel kardeşim değil G a vat
+1 yılBir dakika ya anlayamadım bu çocuk ne yaşıyor cidden? Ne oyunu bu neden bir oyuna kızıyor ya?
10 YorumlaDüştüğünüz çukurun derinliginden şikayet etmeyin düşerken körmuydun.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ne oyunu indirdin acaba? Nasil bir oyun tum bunlara sebep olabilir? 🙄🙄🙄
10 Yorumla
+1 yılNudelerde yüzün gözüküyor mu bide ailenden birinin telefon numarası filan var mı
10 YorumlaWay anasını bee biz kıyamazken onun bunun çocuklarının yaptıklarına bak adaletini dünya...
62 Yorumla- +1 yıl
🥺🥺🥺🥺🥺
Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. mal p*ç yüzün gözüküyordu değilmi gözükmüyorsa sıkıntı yok
00 Yorumla
+1 yılO güzel kardeşim seni sevmiyor ayrık ondan bir haltta yapamaz?
00 YorumlaNude atmasaydın atarken düşünseydin şimdi sonuçlarına katlan banane
02 Yorumla- +1 yıl
1,5 yıldır sevgili? normal
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvine gitmen vs bunlar mesele değil mesele senin sevgilinin karaktersizliği. Bir insan ayrılsa bile adam olan kişi böyle bir şey yapmaz. Gerçek yüzünü gör
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe oyunu bu
Bu kadar küçük şey için snei tehdit ediyorsa ayrıl gitsin eğer bunu ciddi anlamda soylicek biriise merak etme o nudeler yayılmıştır bile00 Yorumla
+1 yılEvine gitmiş olmanı da geçtim de hangi akla hizmet nude atıyorsun?
00 YorumlaKimle sevgili olduğunuzu bilmiyosunuz sonra gelip sağlıyorsunuz madem sen onu seçtin daha yakışıklı daha başka sebeplerde tercihine katlan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şey yapamaz. Baktın hâlâ tehdit edip rahatsız ediyor polise şikayet et.
00 Yorumla
+1 yılhemen ayrıl..
yayması için değil, bununla tehdit edecek kadar zavallı olduğu için..20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenden kopmak için bahane arıyor seni de gider ayak çamura batıracak. Sen ayrıl o ayrılsın farketmez de ayrılın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNude atmanın bilmem kaçıncı sıkıntısı olum siz akillanmayacakmisiniz
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO sana atmadı mı hiç attıysa sende onu kileri yaymakla tehtid et
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılne kadar psikopatmış. o lafları ediyor bi de tehdit ediyor. ya direkt ayrıl. git polise falan şikayetçi ol. ilişkini devam ettirme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirdaha kimseye mal mal sagininsolunu cekipnatmazsin ders olsun sana kork bencede
00 Yorumla
+1 yılHaketmişsin hiç ağlama zırlama şimdi cezanı çek öyle güvenirsen böyle sektirirler seni işte hiç ağlama o yüzden kendin etmiş kendin bulmuşsun
10 Yorumla
+1 yılDün yediğin hurmalar bugün g*tünü tırmalar.
67 Yorumla- +1 yıl
@Smbuterae niye köstek olayım bu olaylar son günlerde çok yaşandığı halde neye dayanarak güvenerek inanıp yolluyorsunuz sonra da o öküzler kadınları malı sanıp tehdit ediyor okumak mesele değil anlamak lazım.
- +1 yıl
@Smbuterae dediğim gibi okumak mesele değil anlamak lazım. 😉
- +1 yıl
Doğru söyelmişsin ama linçlemisler. Atarken aklı nerdeydi? 😂
- +1 yıl
@Smbuterae Şimdiye kadar kimseden istemdim sorii beni sevgililerinle karıştırma. Zihniyeti bozuk değilim
+1 yılGözünü korkutmak istemiş dik dur hiç bir halt yapamaz yaparsa gel beni bul
20 Yorumla- Devamını Gör (61)
Devamını Gör(106)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim ondan izinsiz oyun indirdim diye nude'larımı yaymakla tehdit ediyor, ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler