Sevgilim iki aydır mesaj atmıyor sizce neden?

Aylar önce yabancı arkadaş edinmek için bir uygulamadan birisi ile tanıştım başta dostçaydık ama zamanla duygular biraz değişti sonra sevgili olduk baya iyi anlaşıyorduk aramız iyiydi o an gerçekten de birinin seni sevmesi anlaması için mesafelerin dilinin dininin ırkının bir öneminin olmadığını anladım daha sonra uzun bi süre yazmadı belki meşguldür ya da onların ülkesinde WhatsAppa vpn ile bağlandığı için belki sıkıntı olmuştur dedim sıkıntı etmedim sonra bu günler uzamaya başladı istemsizce merak ediyor insan normalde mesajlarım gitmiyordu ama birgün gitti yazar diye bekledim ama ne WhatsAppa girmişti nede mesajımı okuyup bana yazmıştı birşey demedim ondan sonra gene yazmıştım bi süre gitmedi ama daha sonra o da iletildi ve gene aynı şeyi yaptı yazmadı ona mesaj attığımı merak ettiğimi biliyor buna rağmen yazmıyor sizde neden yani aramızda iyiydi acaba sıkıldı mı benden ayrılmak mı istiyor istiyorsa da karşılıklı konuşalım ayrılalım nereye kadar mesaj atmicak ki böyle istemsizce morali bozuluyor insanın bu kadar kötü olamaz yani öyle birisi değildi neden böyle oldu ki?
Sevgilim iki aydır mesaj atmıyor sizce neden?